IRC-Galleria

Ei hyväksy tuo toinenPerjantai 30.01.2009 01:47

Oikeasti nyt oon kyl semmonen et jos oikeasti antasin jonkinlaisen vastauksen josta joku jotain tajuaa niin se on jo itsessään ihme. Tänään on ollut mielenkiintoinen päivä ajatusten ja maailman ja kaiken mielenkiintoisen kannalta. Ajattelutavat ovat mielenkiintoisia ja raamatun ja maailmantulkinta ja ihmiset. Ja kaikki ihmisyys ja se mikä on sitten täysijärkinen ja että ollaksesi täysijärkinen sinun täytyy olla vähän hullu jotta hyväksyt asiat mitä ei voi täysipäisenä hyväksyä mutta se tekee sinusta täysipäisen. Ei siis mitään logiikkaa oikeasti, siksi on hyvä olo että juttelin ihanalle ystävälle ja sai mietittyä ja pohdittua ja vain kuulla ääntä ja kuulumisia ja muuta hienoa. Keskusteltua muutenkin jännien ihmisten kaa jännistä asioista. Se on elämän suolaa kuten se että ajattelee liian monimutkaisesti eikä oikeasti tajua mistään mitään, mutta juuri se että mitä enemmän tajuamme niin sitä vähemmän oikeasti tiedämme, mutta sitä varten on se avarakatseisuus että maailma on mitä on.

Tämän siis pitäisi mennä tuolle yhelle mutta mMMMMMm
Jäi kesken koska tila loppui tuosta toisesta kirjoitusalustasta ja silti halusin turvaan sen mitä hihoho.

Ja kun lähdetään miettimään sitä et mitä ihmiset haluaa, on vaikea saada kysymyksiä tai vastauksia tai jos on vastaukset jo niin vaikea saada se tie siihen väliin missä on välilasku jolla selvitetään kaikki ja opitaan jotain.
Se on jännä miettiä tälläisiä asioita, ja sitten kun on oikeasti keskustellut paljon raamatusta ja ihmisistä ja tiedosta ja mietinnästä, ihmisistä psyykkeestä ja ajatuksista mitä juuri se on.
On hauska tajuta kuinka maailma on silti hyvä ja paha ja silti sitä ei voi sanoa noin.
Ihmiset valittavat kaikesta, haluavat tehdä asioita ja silti eivät anna muille mahdollisuutta.
Oikeasti ajatellaan että se rahallinen ja materiaalinen rikkaus tuo onnea.
"Lapse on rikkaus mutta rikkaus ei tuo onnea" on hyvä sanoa tähän.
Ihmisten pitäisi saada toteuttaa sitä mitä ne haluavat tehdä, eikä keinotekoisesti hakea niitä nautintoja ja haluja mitä ne haluaa.
Se mitä alkoholilla ja muilla aineilla keinotekoisesti haetaan se tuo mielihyvää ja helpostusta mutta onko se vain pientä pakenemista ja paratiisin etsintää kaiken sen keskellä, haetaan hetkellistä onnea mitä sitten etsitään muuten. Ehkä parasta on se inspiraatio ja se että miksi ihmeessä kirjoitan taas tälläisiä asioita mutta luotan vielä ihmisyyteen ja siihen sisällä olevaan ajatukseen että ehkäpä opimme hyväksymään toisten ajatukset ja mielipiteet ilman haukkumista ja vihaa ja tuomitsemista ilman ennakkoluuloja ja pienten porukoiden ja stereotypioiden pohjalta.
Lähimmäisen rakkautta ja itsekeskeisyyden menetystä.
Miten ajatella muita jos ei osaa olla sinut itsensä kanssa, pitää kehittää itseään kokoajan mutta silti osata välillä miettimään sitä kehitystään ja että miten voin myös sillä omalla tekemisellä edistää ehkä niiden omien ihmisten asioita tai elämää.
Se että jotkut meistä saavat itselleen tärkeitä asioita, ihmisiä tai onnea on hyvä asia ja pitää myös toivoa että muutkin sitä saavat ja ehkä tarjota ennakkoluulottomasti vau.

Hyvää illallista. Ja tämäkin on se mitä ajattelen vielä helposti tajuttavana ei niin hienoa se mitä sanoin puhelimessa tai tänään ajatellut ja puhunut Aaaaaaaaaaaa.

Jumankekka naaras.Torstai 29.01.2009 22:36


1. Avaa paint.
2. Piirrä siihen peikko, itsesi(prinsessana,haltijana tai keijuna), lintu, puu ja sateenkaari. MUTTA, et saa kumittaa kuvasta mitään
3. Lisää piirrustus päiväkirjaasi ja haasta 5 kaveriasi mukaan.

TOAD on ainoa jonka saan päähäni joka voisi ehkä tämän tehdä onhan tämä peeloilua.

Tuon voi varmaan tulkita moninaisesti.

Jumankekka naaras.Torstai 29.01.2009 20:46

1. Avaa paint.
2. Piirrä siihen peikko, itsesi(prinsessana,haltijana tai keijuna), lintu, puu ja sateenkaari. MUTTA, et saa kumittaa kuvasta mitään
3. Lisää piirrustus päiväkirjaasi ja haasta 5 kaveriasi mukaan.

Nouseminen on Raskasta.Tiistai 27.01.2009 19:11

Kuin olla raskaana mahdollisesti raskasta nousta kun on niin raskasta.
Musiikkifiilikset on jees.
Jees
Jeee-eeeeees-Eeess.

Oh Dear.Sunnuntai 25.01.2009 10:33

Soi kunniaksi luojan ja sitä vastaavaa rataa.

VAADIN!Torstai 22.01.2009 02:37

Unta, ei kerpele ennen yhtätoista nukkumaan ja ei silti saa unta.
Jee jee.

On se.Maanantai 19.01.2009 23:49

rippileirilläkin varmaan koiria ampui, pappiakin ampui.

LovesongSunnuntai 18.01.2009 21:23

Oot mun sankari Ilari oot.
Lovesong.

Hyvää huomenta sinullekin.Sunnuntai 18.01.2009 13:50

<kauhsen> moi jean-michael, ranskalainen fruittarihomo vai mites se meni <3

SE ON KARMEAA SE ON KARMEAALauantai 17.01.2009 17:57

"ÄLKÄÄ KÄYTTÄKÖ TUULIPUKUJANNE. NE OVAT RUMIA JA ÄÄNEKKÄITÄ."

... mitää?