IRC-Galleria

Attitude_

Attitude_

salt n' pepa (ja mä oon se pepa ;))

miks mun paras kaveri on paula?Keskiviikko 11.01.2006 20:57

Elämä ei vaan oo reilu. Mä yritän parhaani mukaan olla ihana ja elää siivosti, mut toi mun kaimaseni pilaa mun loistavan maineen. Lov u kaima...
Ei mut oikeesti, mä oon tänään pohdiskellu. Mun ehkä pitäis rueta taas vähän tsemppaamaan. Tuntuu ku pyöris vaan paikallaan, on sellanen patalaiska olo :( Tänäänki oon vaan maannu (joka johtuu osin krapulasta,eli tää päivä annetaan anteeks) mut huomenna pitäs juosta asioilla, ja mä löydän itteni kuitenki viel kahelta makaamasta sohvalta tuijottamas koomas jotain conanin uusintoja??? (Sain mä ilmotettuu itteni laulutunneille, eli mä oon rehkiny nyt ainaki kolmen päivän edestä)

Onneks on toinen Paula jonka kaa saa tänään taas vähän nauraa <3 On se vaan niin rassukka. Ajatella sitä sen pepsi-sekoiluuki nyt :DDD Tänään mennään käymään peras, mut siel ollaan kyl ihan selvinpäin!!! Onks parempaa keskiviikkoillan viihdettä, ku känniset -88, jotka vetää pään täyteen ihan vaan sen kunniaks ku ne vihdoinki pääsee OMILLA papereilla sisään. Oikeesti mä suosittelen kaikille et käy tsekkaa sen menon ihan vaan muodon vuoksi. Nähään siellä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.