IRC-Galleria

Attitude_

Attitude_

salt n' pepa (ja mä oon se pepa ;))

sandei inn onnelaTiistai 07.02.2006 01:30

No nyt se sit on todistettu vaik en siihen ite uskonutkaan; selvin päin voi olla kivaa. Eli käytii pyörähtää Empun kaa onnelas ja moikattii kaikki tutut ja sit vaa hengailtii ja pelleiltii ja NAURETTII!!!! Jengi varmaan katto et me oltiin saatanan wasted, mut lälläslää, ei oltu. Batteryn voimin mentiin. Mut tiettekö kaiffarit, selvin päinki voi saada tappelun aikaan. Syy ei tietenkää ollu mussa vaan kahes kännises pariskunnassa jotka yritti vallottaa muutenki ahasta tanssilattiaa. Siin ne sekoili ja kuolas toisiaan ihan meijä vieressä ja yks niist heitti Eben päälle sidut. Sit jossain vaihees me saatiin tarpeeksemme ja jyrättii ne samal ku poistuttii tanssimast.
(Mul oli muuten olohousut ja lenkkarit jalassa, joka todistaa sen et ei oikeesti oltu dokaamas, vaa käymäs vaa. Tiedoks niille jotka epäilee mun puheita "selvin päin hauskan pitämisestä")
Ja minu soomikieli ei tahto toimi ena taha aika, joten umartakaa mina...
Paskaa illas oli vaa se et kun oli SELVIN PÄIN tajus miten paljo jengi tönii siel... tai sit mä oon ainut jota tönittii. Näytäks mä silt et mua saa tönii ihan huvin ja ilon vuoks?? Ja sain mäki päälleni jotain litkuu niinki kivasti et ihan alkkarit kastu. Tietääks kukaan et pääskö jostain vankilasta eilen jengii lomille. Se paikka oli meinaa sellasii kävelevii pelottavia kaappeja täynnä? Ja niitten lihakset oli niiiin ällöttävän näkösiä, sellasii isoja ja kiinteitä ja.... hyi että. Treenaakohan ne muuten päitäki? Mietittii vaa Empun kaa ku yhel oli isoin pää mitä mä oon ikinä nähny.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.