IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 29.05.2006 00:21

oih. edellisestä kerrasta kun kirjotin on niin pitkä aika et kaikki asiat pyörii päässä enkä saa niitä ravistettua ulos. oon liian laiska kirjottaan ajatuksia käin, ja sitten ne muuttuu liikaa että niitä uskaltais julkasta. yritän saada pää ajatukset jostakin ulos... se on vaikeeta.

-luin häräntappoasetta, ja mietin mikä mulle olis se juttu mikä sais himo fiilarit ja jotain ainutkertasta ja kaunista mut toisaalta hyvin likasesti pornoo... vaikka yritän olla olematta jätkämainen, olis ihan sairaan mageeta saada tehä sellanen maalaus juttu jossa ei tyypillä oo kun jotku housut ja sille maalataan niinku vaatteiks sellanen maski tms.
pitäis olla joku hyvä kroppanen nuori mut ei kakara tyttö joka olis niinku itelle tärkee et siihen sais jotain kaunistakin ja henkistä puolta, kun monesti ihmissuhde jutut on aivan liian fyysisiä. vähän vaikee selittää ajatuksiaan mut pää piirteet näin. en mä oikeesti oo pervo.

-hp (tomi oot rakas<3 :P)

-jaaa jääty. mietin mä muutakin, kun oli aikaa ajatella kerrankin, mut ei ne oo mitään kauheen asiallisia juttuja. kun mun kulta kohta varsoo, haluan et sen varsan nimeks tulis sade. siis islanniks käännettynä tietty. mut harmi et se ei oo mun päätettävissä. sukunimeekään en saanu päättää mut olin mukana miettimässä. se on joku tosi vaikee islanniks mut olisko se nyt sit ollu frá korppilampi tai joku. en muista kun vaihtoehtoja oli korppisuo, -metsä, -lampi, -järvi, -joki jne.. mut sade olis kiva nimi kun sataa vaan koko ajan... mut kuitenki sillon ei sada kun se varsoo. tai toivottavasti ei. kun ei se edes varso sateella.. äh. moi kiva kiitti hei meen nukkuun. tykkään. <3

"mansikkaviineri on parempaa ilman mansikoita."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.