IRC-Galleria

Christmas clownTiistai 23.12.2008 03:04

Taas on se aika vuodesta kun kaupat täyttyy ihmisistä. On ostamisen ja kauppiaiden onnen aikaa, on sen aikaa että ihmiset stressaa siitä mitä ostaa lähimmäisille lahjaksi. Ja kohta on sen aikaa kun jengiä kuolee omaan laattaansa, sokeutuu ja menettää sormia ja varpaitaan leikkiessään ilotulitteilla.

Lapsille tää on todellista juhlaa, ja se pitää niille suoda. Lapsuus on sitä aikaa kun ei tarvii miettiä mitään arjen paskatilanteita, vaan ajatukset pyörii leikkien, ja sen ympärillä että miten voi viellä viivyttää nukkumaan menoa. Varsinkin joulun aika on suurta juhlaa :) sukat on pyöriny jalassa jo monta viikkoa, kun tietää että kohta se joulupukki tulee ison lahjasäkin kanssa, ja on koulusta vapaata.

Mun pohjimmaiset ajatukset pyörii sillä sektorilla että saan olla vapaalla töistä, ja tehä mitä haluun. Itsekkin tosin oon alentunu joulun kaupallisuuden tasolle, ja tuhlannu aikaani juoksemalla kaupoissa hankkien lahjoja. Mutta miksi? Voisko se johtua siitä että haluu että henkilö kelle lahjan ostaa on tyytyväinen siihen? Ehkä..

Onko sillä lahjalla sitte väliä? no todella varmasti on, vaikka siltä ei kai pitäs olla. Mutta moniko oikeesti ajattelee niin?

Mua henkilökohtasesti vituttaa erittäin paljon tällänen juhlapyhän mukanaan tuoma velvote hankkia ihmiselle lahjoja, mistä kaikki ei tuu edes käyttöön, joten jos ens jouluna kysyn sulta että mitä haluut lahjaks. Ni on parempi vastata rehellisesti, tai ei tipu mitään.

Tästä juhlasta on tullu tekosyy saada lahjoja, esineitä mitä ei muuten saa ellei osta ite. Se perus idea on kadonnu. En mee ihan nii perus seikkoihin että rupeisin puhuu jeesuksen syntymästä, vaan siitä että tän pitäs olla perhejuhla, ja tarkottaa yhdessäoloa perheen kanssa.

Itse meen vanhempien luo, missä syödään ja jutellaan niitä näitä, käydään muistamassa läheisiä haudoilla ja ehkä käyn faijan kanssa saunassa. sit jaetaa lahjat. jonka jälkee mä häivyn baarii mietiskelemään kaikkia turhia juttuja mitä päässä liikkuu. Eli se siitä yhdessäolosta, en aio sitä itsekkään siis kovin paljon harrastaa.

Lupaus vuodelle 2009 on se että opettelen perkele kutomaan, ja kudon kaikille joululahjaks sukat tai lapaset, katotaa sitte oliko se ajatus sittenkää tärkein?

I am finished...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.