IRC-Galleria

Elämä on kumma palapeli, palasia on niin hitosti ja kaikki ne sopii niin moneen paikkaan että on tosi vaikeeta tietää mikä pala oikeesti kuuluu mihinkin. Sit ku tulee vaikeita tilanteita etee, ni aina yrittää noukkia ne palat sieltä muiden joukosta ja koittaa katsoa ja ihmetellä että miten ne natsaa keskenään. Joutuu tekee vaikeita päätöksiä jotka saattaa aiheuttaa monia unettomia öitä ja muita murheita, ja sitten ku ne palat on löytäny paikkansa siinä suurella pöydällä, ja kuvittelee pääsevänsä jatkamaan eteenpäin taivas kirkkaana. Saattaa joku tulla ja sekottaa sen just rakennetun kohdan siten että joutuu taas johonki tilanteeseen mihin ei enää toivonut joutuvansa.

Minkä takia kukaan ei oo kirjottanu lakia mooraaleista ja etiikasta? Vaikka se tarkottais sitä että joku 99.8% maailman ihmisistä olis vankilassa, ni olis helpompi tietää että toimiiko moraalisesti oikein jos siitä olis säädetty joku laki tai asetus. (jos tällänen on olemassa mulle voi ilmottaa)
Sellanen mittari mul on että jos mietin onko joku juttu oikein, ni yleensä se ei ole. Koska jos tietää tekevänsä oikein ei koskaan pysähdy miettimään että tekeekö oikein. Harmi että tätäkään hienoa ”mittaria” ei voi soveltaa kaikkiin elämään liittyviin asioihin, vaan joskus pitää tehä kompromisseja ja niissä kuten kaikessa muussakin voi mennä ihan vika suuntaan.

Sitten ku sekotetaan pakkaa vielä lisää on niitäkin hetkiä että vaikka kuinka tekis omasta mielestään oikein kaikilla asteikoilla mitattuna, niin se teko voi jonkun muun silmissä olla just se väärä. Mutta siitä oon varma että kaikilla on oikeus mielipiteisiin, ja ne on sarjassamme niitä asioita mistä on kaikkein turhin alkaa vääntämään taistelua. Kaikille on annettu oma mieli ja ajatuksen juoksu, eikä ikinä pidä muuttaa niitä kenenkään takia. Pieniä myönnytyksiä on pakko tehdä ihan väkisin, ja taas voidaan ihmetellä että missä kulkee se raja?

Miettikääpäs sitä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.