IRC-Galleria

Muutto, Muutto ja vielä kerran Muutto.Maanantai 25.05.2009 23:40

Voi kun aina teen tän kaiken näin vaikeasti. Asiat selkiyty nyt sen verran että kundi joka on isän kämpässä vuokralla EI ole saanut uutta asuntoa tän kuun loppuun mennessä. Eli EN pääse muuttamaan ensi kuuksi sinne, olenhan tietenkin sanonut tämän nykyisen asunnon irti jo, joten joudun luovimaan kuukauden reppureissuilla. Lähinnä taitaapi mennä porukoiden ja agnesin nurkissa. Eipä siinä, tavaraoglema on toinen juttu. Mun piti saada aikalailla kaikki kamat Lassilan asunnon varastoon, mutta apropoo..faija oli unohtanut että asunnossa alkaapi juuri parvekeremontti joten ennen niin tyhjä varasto on nyt tämän kyseisen kundin parveke tavaroita täynnä. Joten se sitten siitä. Nähtävästi vuokraan minivaraston johon tungen tarpeeni. Käytännössä joudun siis muuttamaan pariin otteeseen. Nice, näinhän mä juuri sen kesän olinkin suunnitellut. Ensi kesänä sitten, niin kuin olen jo viimeiset 4 vuotta itselleni hokenut.
Työkuviotkin muuttuneet aika radikaalisti, lopetin eltsulla syksyllä..tarkotus oli etten burgereihin enää katsastele..mutta näin se ympyrä sulkeutuu ja palaan takaisin pisteeseen josta aikoinaan aloitin. Pasilan Hesburger, Here I Come! Mutta se tuntuu jotenkin hyvältä, turvalliselta ja jotain minkä osaan ainakin tehdä hyvin=P
Ajattelin että josko tän kesän jaksaisi kahta työtä paiskia (käyn siis aamuisin hyllyttämässä) niin voisin itseni palkita syksyllä ja pitää viikonloman jossain lämpimässä. Relata, katsella merta ja nauttia bacardicolaa.

Näillä mennään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.