IRC-Galleria

Blogimerkintä

« Uudempi -

Päivityksen taikaa pitkästä aikaa.Maanantai 17.08.2009 13:33

Muutto siis onnistui vihdoin aikalailla kiitettävästi, koska minulla sattui olemaan työhaastattelu päivälle jolloin saatiin paku ja isän työkavereita kantamaan he hoitivat koko rumban sitten ilman mua.
Tosin silmät meinasit tipahtaa päästä kun pääsin ensimmäistä kertaa kotiin ja näin että pikkuinen yksiöni oli lattiasta kattoon täynnä tavaraa, purkaminen tuntui lähes mahdottomalta. Nyt rupeaa olemaan pikku hiljaa ihan kaikki tavarat kohdillaan ja perjantaina olikin sitten tuparipäivä. Olikohan täällä n.15 ihmistä, vähän jakautumista tapahtui mutta osaltaan ymmärrettävää kun ihmiset eivät kaikki toisiaan tunteneet ja tupakoimattomat eivät halunneet istua röökinsavussa, jota oli paljon!
Kovin tyytyväinen olin silti tupareihin, ainakin mulla oli kivaa;) Booli tosin oli vähän mautonta, mutta seuraavana päivänä kuulin vakuutteluja ettei booli saiskaan maistua! Tiedä sitten mikä virallinen tieto on..hyvinpä se ainakin päähän nousi. Baariin ei pitänyt lähteä, mutta Sannan ja Samin vakuuttelut että baari kuuluu iltaan vei sitten lopulta kauhean härdellin jälkeen mamaan, Agneskin saatiin mukaan. Oli kivakivaa, olin niin hienoa päästä lopulta yhdessä baariin ja tanssia, vaikka neiti olikin kovasti epäillyt mun parkettitaitoja mutta nähtävästi olin sitten joissain kohdissa itseni ylittänyt;)
Muisti pätkii joissain kohtia, mutta baarista päädyttiin Karolinan luokse jossa hetki oltiin sieltä hesen kautta kotiinpäin..jossain mielenhäiriössä olin syönyt yksikseni kaikki agnesin ja mun yhteiset safkat joten ei aamulle mitään jäänyt..=D La ajattelin etten jaksa vielä krapulaa kun isän 50:siä piti juhlia niin kalja kädessä päivän kuljin ja sunnuntaina sitten itkinkin melkein itseni maanrakoon..

Koulu alkoi torstaina, eli siis omniassa hotelli -ja ravintola puolella. Vaikutti mukavalta ja aika simppeliltä, tosin lukio-opinnot kun vielä pitää yhdistää niin saattaa siitä mutkistua. Ja työt, ahdistaa kun en voi periaatteessa tehdä mitään iltakauppa hommaakaan kun pääsen vasta klo 16 4pv viikossa koulusta, niin nyt ainakin alottelen semmosta hälärin pistely hommaa jossa saan ite määrätä tunnit. Eipä sillä, yksinkertasta duunia ja en voi kuitenkaan hirveitä määriä tehdä tukien takia. 2v jos näin jaksan niin nostan itselleni kyllä suurta hattua, onhan tätä koulua nyt käyty ja käyty 7 vuotta kohta..olis aika jo joksikin valmistua niin eteenpäin pääsisi.

Suhde oli ja meni, eteenpäin mennään meille selkeässä ulkopuoliselle varmasti hyvin epämääräisessä yhtälössä. Mutta hyvä näin, eikä asiat voisi paremmin olla.
Nähtävästi vuoden sinkkuilu tuotti tietynlaiset vaikeuden sitoutua suhteen, ja toisekseen on semmoisia suunnitelmia tulevaisuuden varalle..niistä sitten joskus.

Mutta näin tänään, palaillaan puolen vuoden päästä!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.