IRC-Galleria

Blackened69

Blackened69

-ja elämä riuhtoo-

on se kummaKeskiviikko 07.12.2005 14:05

Mikkään ei kyllä tännään mene niinku pitäs.Tai no niin,niinku mie asioiden kuvittelen menevän.Ei oo helppoo.
Millonkahan tuntikaan alkaa,ei mittään havaintoo.Että siltä pohjalta.

En tiijä,taijan mie olla aika paska ihminen,tai sitten minut on kasvatettu väärin ;) Se se varmaan on.Odotan ihmisiltä rehellisyyttä ja sitä,et jos asia on sovittu tai ees annettu ymmärtää,eli pidetään turpa kii ku sanoo,ei kiellä.Ni mie odotan et niitten sanojen takana seisos sitten kanssa joku.Mutta ku ei millään.

Ite oon yrittäny.Jos oon sopinu tai antanu ymmärtää mitä tapahtuu elämässä paljon,ni oon asian oikassu ajoissa ettei muitten tarttis luulla mittään.Se o ihan jees,ei oo kukaan valittanu aikoihin.Mut onko se niin helvetisti vaadittu jos itte oottaa samaa kohtelua.Kai se sitten on.

Että kyllä,päivä meni jo aamusta perseelleen...ainut suunta o siis alaspäin,eikä se hirveesti jaxa houkutella.Pakkohan sen on...ja kyllä,kai minä sitten totun,opin kattomaan läpi sormien ja antamaan anteex...tai tuohon mie oon pystyny tähänki asti.
Mut ehkä minä joskus en enää odota mitään keltään...en ees iteltäni.Josko se sitten olis helpompaa...ei tarttis ikinä pettyä kehenkään tai mihinkään.
Kai ne sovitut asiat vaan on mulle ollu niin itsestäänselvyyksiä etten ymmärrä ku ne pettää.....

Mut silti,en mie osaa enkä halua olla vihanen,en halua mittään mykkäkoulua....mut jos ei kykene asiaa selväks puhumaan,ei olemaan edes pahoillaan ni sillon joku on pahasti pielessä.Niinhän se menee,....,..,...,.,.,....,,,,,.,.,...,,.,....,,,.,,..,,,.,..,...,,,..,..,...,
Ottaa vaan turhan koville.

En jaksa aina olla se jolle tehhään paskasesti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.