IRC-Galleria

Brizzit

Brizzit

Ai saatana! Ei täst tuu muuta kun sanomista!

vitutus.Lauantai 22.07.2006 02:18

Nyt mua vituttaa ja kun mua vituttaa niin silloin todella vituttaa. Se ei ole sellasta harmistuneisuutta tai masentamista vaan puhdasta vitutusta. Ja jos mut tuntee niin tietää et silloin kun mua vituttaa niin mua todellakin vituttaa! Se on saanut todella jalostuneen muodon armeijan jälkeen ja on tajunnut et mikään pieni ei vituta mut sit kun vituttaa niin on silloin tosissaan.(Varsinkin kaikki 2.pionK:sta tietää...)Ei sut läpimäräksi kastellut vesisade keskellä kylmää syysiltaa voi vituttaa. Sille ei voi mitään se harmittaa ja sit kun tajuaa et on viel yö ulkona edessä niin se harmistuttaa. Mut jotkut ihmiset ja niiden käytös saattaa vituttaa...

Tänään mua vituttaa (ja rankasti) tiettyjen ihmisten kasvatuksen puute tai joku vastaava. Se että ei pysty pitään suutaan kiinni tilanteissa joissa se olisi ehkä parasta. Joskus nimittäin sellanenkin asia on pitkälti välttämätön elämässä ja mainio taito muiden joukossa. Mulle on äiti aina hokenut sanontaa, että on aika kiviä heitellä ja on aika niitä kerätä. Tarkoittaen, että on aika tehdä töitä ja aika "kerätä" työn tulokset. On aika säästää ja aika käyttää rahaa. On aika kuunnella ja on aika puhua ajatuksensa siitä mitä on kuullut ja miettinyt. Ja pätee tähän myös yleensäkkin = on aika puhua ja on aika olla hiljaa. Sitten jotkut ihmiset on sellasia et ne sanoo ensin ja miettii yleensä sitten. Ja vielä parempi ja suorastaan oman lukunsa ansaitesee ryhmä joka a) Ei mieti mitä niille on sanottu b) Sen jälkeen vastaa, miettimättä pahemmin mitä sanoo ja sitten paras c) Ei jälkeenpäinkään mieti et mitä ne on sanonut ja on vaan tyytyväisiä siihen et on sanonut. Vaikka asia kuulostais a)tyhmältä ja b)Siitä huomaa ettei henkilö todellakaan ole tajunnut vittuakaan siitä mitä sille on sanottu ja c)Sanominen vielä loukkaa mahdollisesti jotakuta. Sellatteet ihmiset pistää VITUTTAMAAN. Todella isolla V:llä +muilla kirjaimilla (Ks. Edellä kirjoitettu.)

Joten ehdottaisin kaikille sellaisille ihmisille ensikerralla yksinkertaista mutta ihmisen ylivertaiseksi lajiksi tehnyttä toimintatapaa. Ajattele-> Toimi->Ajattele kannattiko toimia kuten toimit->Opi! Tällä pitäisi päästä jo johonkin.
Ja kaikille kasvattajille edellisen jatkoksi vielä -->Opeta lapselle!

Kiitos ja Näkemiin. Vittu.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.