IRC-Galleria

Brizzit

Brizzit

Ai saatana! Ei täst tuu muuta kun sanomista!

Lomamatka -3Perjantai 01.06.2007 00:58

No niin. Nyt starttaa minun matkapäiväkirja jota te kaikki tattipäät voitte lukea. Heti alkuun sanon etten vastaa kirjoitusvirheistä pilkkuvirheistä puhumattakaan. Itseasiassa selvyyden lisäämiseksi jätän pilkuta kokonaan rauhaan!

Eli kolme päivää matkaan ja nyt alkaa jo pikkasen miestä jännäämään. Tänään vanhana käsityöihmisenä ompelin kaksi rinkain sadesuojusta ja Pauliina askarteli First aid kitin. Sain myös vahvisterokotteen hepatiitti b:hen, tosin se menee nyt tooodella hämärästi koska vahviste olisi pitänyt ottaa 1kk ensipistoksen jälkeen ja aikaa on kulunut vasta 2 viikkoa ja 2 päivää :D. No katselen vointia yön yli ja toivon parasta...
Kävin myös ostamassa ruotsin armeijan luhave-setin. Joka ei oikeastaan eroa lusikan, haarukan ja veitsen laittamisesta samaan pussiin. Yritin saada SA-mallisen mutta hökötys makso 14 egee! (vertaa ruotsin 3€)Myyjä perusteli suomalaisen suurta hintaa kotimaisuudella! PRKL! On se logistiikka menny halvaks ulkomailta tuoda. ruottalaiseen sai sentään veitsenkin mukaan:D.
Mutta joo. Huomenna pakkaus ja silloin lisää.
Pysykää kaikki samalla kanavalla!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.