IRC-Galleria

Brizzit

Brizzit

Ai saatana! Ei täst tuu muuta kun sanomista!

Matka -12h 30minMaanantai 04.06.2007 02:09

Eli moi kaikki tätä lukevat tattipäät!
Tänään oli vihdoinkin ressi! Onko kaikki mukana? Onko kaikki kunnossa? Onko matka jo liiankin lähellä?
No mutta aikki hoitui hyvin, ei olla unohdettu toistaiseksi kun ketjun ja lukon jolla voidaan itsemme köyttää sitten Euroopan puihin puollustaaksemme jääkarhujen oikeutta nauttia talvesta ilman ilmastonlämpenemistä. Mutta muuten kaikki on mukana! (Koputtaa puuta!Joita onneksi vielä on kiitos greenpeacen uskomattoman kiipeilysuorituksen!)(En tieä mistä tälläinen hetkittäinen luonnonuojelu vimma!)
No huomenna onkin sitten Berlin jos kaikki menee hvin ja luoja suo.

Olen huomannut itsessäni oudon muutoksen tässä menneinä päivinä. Ehkä se johtuu tästä ulkomaailmaan suuntautuvasta toiminnasta ehkä ei mutta olen alkanut puhua vallan Loimaan murretta. Se on hieman huolestuttavaa!
Mutta simmosta tännään! Mitäs teille? Kirjotakaa mitä teille kuuluu niin arvon teidän kertoneiden kesken jotain. Pitäkää hauskaa Suomessa ja muistakaa olla kilttejä vaikka jouluun onin vielä aikaa. Ei kyllä tuu teitä ikävä koska en teitä muutenkaan liian usein näe ja ehkä hyvä niin. Ja sitäpaitsi olisi tyhmä laittaa tänne et tulee ikävä teitä kaikkia jos kuitenkin joku tuntematon tulee tänne lukemaan ja luulee että mulla on häntä ikävä ja koska irc on hänen elämä niin hänelle tulee hyvä mieli kun joku häntä ajattelee ja sitte kun kerron että tarkotin vaan tuttuja niin hän pettyy ja tappaa itsensä hakkaamalla läppärin kantta väkivaltaisesti itseään vasten. Eli koska n halua tappaa ketään en ikävöi ketään tasapuolisesti.
Mutta pitäkää huolta itsestänne ja pysykää Batkanavalla sillä vaikka Hämeenlinnan Batman onkin ulkomailla niin kaupunki saa silti nukkua rauhassa!
Se on moi!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.