IRC-Galleria

Do we have a brain?Tiistai 18.07.2006 16:43

Miä piäsin lopultakin kouluun, Haaga instituuttiin siis, hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohtoa lukemaan. Blaah.

Kiinnostaisi tehdä kyllä niin kaikkea muuta taas vaan, mutta toisaalta kiva kuitenkin kouluunkin mennä...jännättää tosin että miten siellä pärjää (tutustuuko siellä keneenkään, kun on tälläinen hermoileva nyypiö).

Löysin kirpparilta uuden parhaan ystäväni, Kimmo-Viljami Paprikan. Se vaatii vettä useaan otteeseen päivässä ollessaan ulkona, ja säikyttelee miuta välillä roikottamalla lehtiään huolestuttavasti. Tällä hetkellä näyttää kyllä oikein pirteältä, ehkä niitä paprikoitakin vielä pari saadaan. En vain tajunnut kysyä myyjältä että minkä värisiä.

Kimmo-Viljami oli myös mukanamme Linnajazzissa, ja taisi vähän stressaantua kaikesta ympäriinsä kanniskelusta, vaikka itse konsertti olikin oikein mukava.

Malliksi olen taas menossa, vaikka rahaa ei olekaan luvassa, saan vain omistusoikeuden itsestäni aiemmin tehtyyn maalaukseen.

Semmosta.

public class Hei {
public static void main(String[] args) {
System.out.println("Arrivederci! <3 Calima");
}
}

Ladies and gentlemen, WE HAVE A BRAIN!Perjantai 07.07.2006 15:47

Keskusteluja banaaninkuoren syvimmästä olemuksesta.

Pienen pieniä pörröisiä sorsanpoikasia, ja vähän isompia repimässä leipää kädestä ja kompuroimassa pehmoisine, kylmine höyhenineen suloisesti jalkojen yli.

Mansikoita ja vaniljajäätelöä, mansikoita ja vaniljajäätelöä, mansikoita ja vaniljajäätelöä, ja hassu 70-luvun leffa.

Elfquest is Elfquest is Elfquest is great.

Linnanpihan nurmikolla aurinko työnsi varjoa liian nopeaan. Sorsat seurasivat toiveikkaasti jonona perässä.

Juna lähtee itään in one hour.

Pehmeitä kosketuksia ja ajatuksia.Je t'embrasse,

Calima elen

%-)Keskiviikko 26.04.2006 20:32

Sinä, joka luet tätä, kuvaile minua yhdellä sanalla.
Siis vain yhdellä ( ! ), ja sen jälkeen laita tämä omaan päiväkirjaasi, jotta näet mitä muut ajattelevat...

Memoirs of a geishaKeskiviikko 15.03.2006 21:11

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjoita kommentti, jossa on muisto sinusta ja minusta, vaikka emme edes puhuisi usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan sinusta.

Jó napotKeskiviikko 15.03.2006 20:49

Budapest tuli ja meni ja kivaa oli, joskin melko harmaata. Opn ehkä kolme sanaa unkariakin (mikä on aika tarpeellista siellä kun paljon kukaan ei enkkulaa puhu).

Löydettiin ihana hotelli jossa yövyttiin kolme viimeistä yötä ja tuijotettiin taitoluistelua telkusta ja litkittiin viiniä:

http://www.danubiushotels.com/en/budapest-hotels/hotel-budapest

Keskustassa oli myös aivan ihana teehuone kellaritasossa, sellainen vähän opiumluolan näköinen/tuntuinen missä istuttiin lattialla tyynyillä. Sellainen olisi kiva olla Suomessakin, tai itseasiassa, olisi hienoa perustaa sellainen itse.

Ja kaakaotalosta sai ihanaa chilikaakaota (sellaista kuin sulatettua suklaata), joskin turhan tulista.

Haluaisin mennä joskus keväällä/kesällä uudestaan, olisi ehkä vähän väriäkin (vihreää) kaupungissa, ja lämmintä, ja hieman enemmän motivaatiota kierrellä eri paikoissa :-)

Kösönöm,

miumau

Red head going to bedPerjantai 27.01.2006 01:58

Oe woe, huomenna tien (ja pilvien) päälle. Jänskättää.

Mental note: älä koskaan käy shoppailemassa vaatteita juuri hiustenvärjäyksen jälkeen. Kaikki näyttää hyvältä päällä ja rahaa palaa :-D

Ostin sitten ensimmäistä kertaa elämässäni keltaisen paidan. Mihin on maailma menossa.


Bon voyage to me,

Me

World, I'm gonna sneeze my nose on you!Tiistai 24.01.2006 03:34

Parin päivän päästä lähtö Budapestiin vähän vajaaksi kolmeksi viikoksi, ja tajuttiinpa tuossa juuri että majapaikkamme jakaa kanssamme jonkinsortin kissaeläin. Ja minähän en tietenkään ole allerginen kissoille. Onneksi tajuaminen tuli näin 'aikaisessa' vaiheessa, niin on sentään aikaa vielä kaikenmaailman pillerit ja suihkeet ja paperit hankkia.


No, jos nenäliinat loppuu niin niistän nenäni sitten siihen kissaan.


Just kidding.

Joulupata-haasteTorstai 08.12.2005 20:17

Ostin tänään ison kassillisen kirjoja, värikyniä, palapelejä ja tarroja lahjoitettavaksi joulupata keräykseen joululahjoiksi varattomien perheiden lapsille ja nuorille. Lisäksi meinasin lahjoittaa vaatteita ja omaa vanhaa tavaraa mitä löytyy, ja rahaa itse keräykseen.

Niinpä haastankin nyt kaikki (yhden? kaksi? en ketään?), jotka tätä lukevat osallistumaan joulupata keräykseen osoitteessa www.joulupata.fi tai keräyspaikoilla joita lienee lähes kaikissa kaupungeissa.

Jos sinulla itselläsi on yltäkylläinen, tai edes keskinkertainen joulu, niin mikset jakaisi osaa siitä riemusta heille joilla tuskin on rahaa jouluruokaan?

Kiittäen,

miumau

OrjaKeskiviikko 23.11.2005 02:24

Minusta on tullut orja. Television, nimittäin.

Nyt kun lopultakin on saanut nelosen televisioon niin tapitan vain silmät pyöreinä kaikkia amerikkalaisia roskasarjoja. Siskoni on noita, Muotidiili, Dr. Phil, Huippumalli haussa, Rikkaat ja kuuluisat, you name it.

Ja täytyy myöntää, vaikka sitä häpeänkin, että oikeasti pidän monista niistä. Mutta ennenkaikkea, minusta on tullut orja.

Tänä iltana olisi ollut mahdollisuus mennä joogaan ilmaiseksi, mutta tajusin sitten että telkkarista tulee kaikkea kivaa ohjelmaa jota ei sitten kerkiäsi katsomaan, joten jätin menemättä. If that's not slavery, I don't know what is.

Jospa tämä tästä vielä tasaantuisi, saahan sitä aina toivoa.

NothingnessMaanantai 07.11.2005 23:38

Emptyness

Nothingness

Ei kyllä mitenkään pahassa mielessä, kai. Vähän vain hiljaista.

Ajatukset soittaa vain ärsyttäviä biisejä koko ajan, aivotoiminta siis aika nollassa. Lukuunottamatta lukemista, tosin kaikki menee suoraan läpi niin että miut sais uskomaan varmaan vaikka siihen että aurinko kiertää maata jos tarpeeksi hyvin perustelisi.

Joka tapauksessa Atlantis kirja (Otto Muck - Atlantis, kadonnut manner) prosessissa. Erittäin hyvä ja uskottava, suosittelen. Nyt pitäisikin sitten vaan lukea se Raamattu plus kaikki muut vanhat kirjat (eri uskontojen perusteokset yms) että vois vähän vertailla ja rakentaa omaa kuvaansa historiasta.


Huomenna vuosipäivä Jonin kanssa, hurjaa :-) Juhlittiin tosin jo toissapäivänä. Vuosipäivämatkakin varattu, tammi-helmikuun vaihteessa kolmeksi viikoksi Budapestiin :-)

Desperate houswife menossa, joten taidanpa siihen silmäni hetkeksi kiinnittää.