IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Joulupata-haasteTorstai 08.12.2005 20:17

Ostin tänään ison kassillisen kirjoja, värikyniä, palapelejä ja tarroja lahjoitettavaksi joulupata keräykseen joululahjoiksi varattomien perheiden lapsille ja nuorille. Lisäksi meinasin lahjoittaa vaatteita ja omaa vanhaa tavaraa mitä löytyy, ja rahaa itse keräykseen.

Niinpä haastankin nyt kaikki (yhden? kaksi? en ketään?), jotka tätä lukevat osallistumaan joulupata keräykseen osoitteessa www.joulupata.fi tai keräyspaikoilla joita lienee lähes kaikissa kaupungeissa.

Jos sinulla itselläsi on yltäkylläinen, tai edes keskinkertainen joulu, niin mikset jakaisi osaa siitä riemusta heille joilla tuskin on rahaa jouluruokaan?

Kiittäen,

miumau

OrjaKeskiviikko 23.11.2005 02:24

Minusta on tullut orja. Television, nimittäin.

Nyt kun lopultakin on saanut nelosen televisioon niin tapitan vain silmät pyöreinä kaikkia amerikkalaisia roskasarjoja. Siskoni on noita, Muotidiili, Dr. Phil, Huippumalli haussa, Rikkaat ja kuuluisat, you name it.

Ja täytyy myöntää, vaikka sitä häpeänkin, että oikeasti pidän monista niistä. Mutta ennenkaikkea, minusta on tullut orja.

Tänä iltana olisi ollut mahdollisuus mennä joogaan ilmaiseksi, mutta tajusin sitten että telkkarista tulee kaikkea kivaa ohjelmaa jota ei sitten kerkiäsi katsomaan, joten jätin menemättä. If that's not slavery, I don't know what is.

Jospa tämä tästä vielä tasaantuisi, saahan sitä aina toivoa.

NothingnessMaanantai 07.11.2005 23:38

Emptyness

Nothingness

Ei kyllä mitenkään pahassa mielessä, kai. Vähän vain hiljaista.

Ajatukset soittaa vain ärsyttäviä biisejä koko ajan, aivotoiminta siis aika nollassa. Lukuunottamatta lukemista, tosin kaikki menee suoraan läpi niin että miut sais uskomaan varmaan vaikka siihen että aurinko kiertää maata jos tarpeeksi hyvin perustelisi.

Joka tapauksessa Atlantis kirja (Otto Muck - Atlantis, kadonnut manner) prosessissa. Erittäin hyvä ja uskottava, suosittelen. Nyt pitäisikin sitten vaan lukea se Raamattu plus kaikki muut vanhat kirjat (eri uskontojen perusteokset yms) että vois vähän vertailla ja rakentaa omaa kuvaansa historiasta.


Huomenna vuosipäivä Jonin kanssa, hurjaa :-) Juhlittiin tosin jo toissapäivänä. Vuosipäivämatkakin varattu, tammi-helmikuun vaihteessa kolmeksi viikoksi Budapestiin :-)

Desperate houswife menossa, joten taidanpa siihen silmäni hetkeksi kiinnittää.


Yö vaihtui jo...Tiistai 01.11.2005 02:13

...päiväksi, vaan ei aamun säteitä näy, ei.

Pari minuuttia yli puolen yön, joten käytännössä eilen eka työpäivä yliopistolla (Helsingin Vallilan osasto). Yläselkä/hartiat kovin kipuisat vajaan neljän tunnin poseerauksen jälkeen, huomenna pitäisi jatkaa samaa asentoa, arveluttava.

Kiva ryhmä kuitenkin :-)

Jokainen mainostila on käyettävä, arvaan, joten:

http://operationbible.blogspot.com

...jos joku tänne nyt eksyisi. Raamatun lukemisesta teorioita ja kysymyksiä jne.

Rainbown pakastekasviskeittoa tekee mieli, damn you Joni, taas.

Yö ei silti raahaa jalkojaan minun tahtiini, joten

Bonne nuit!
- Vanhemmat »