IRC-Galleria

// Tällasta vaan :)Perjantai 07.07.2006 01:26

Huominen tulee olemaan taas erinlainen kuin tämä päivä, varmasti rasittavampi.
en tule pääsemään koneellekkaan
Huomenna olen taas siellä omassa yksikössäni Karekodilla,
joka tarkoittaa sitä että taas istun omassa huoneessa ja kuuntelen musiikkia koko päivän, kirjotan päiväkirjaan ja unelmoin.

Jotenkin alan olla vaan niin täynnä sitä paikkaa.

Pojat siellä on kuin joku apina lauma, ikkunoita hajoo koko ajan ja kaikki on vähän hermona kun on niin tylsää ja toiset keksii tosi mielekästä tekemistä; Vittuilemista tai paskanjauhamista.
Se ottaa tosiaan päähän, siksi vietän aikaa yksin mielellään.

Kumminkin mua ei oo ikinä luotu olemaan yksin, jotenkin kaipaan jotain toista hyväntuulista nuorta Karekodille silloin kun kaikki muut on ihan riehuja tuulella.
Hyvien ystävien ajatteleminen saa ihmeen hyvälle tuulelle, galleriassa käynti ja puhelut muutenkin.

Herätin yhen nuoren sillä että soitin tasan 9 aamulla (millon on muutenkin herätys) mankasta Hamppukaupunkia :D Pikkasen tää poika kilahti mulle! Se on täällä pahin vittuilija ja se on koko ajan ärsyttämässä kaikella, siihenkin tottuu ja osaa sekin olla ihan herttanen toisinaan. :P

Aika paljon oon kuunnellu nyt täällä kaikkee Sum41, Kapteeni-ääntä, Ripsipiirakkaa, Scootteria ja kaikkee tollasta ilosta rallatusta. Jotenkin tuntuu et ei osaa oikeen enää käsitellä tunteitakaan, niin tyhjän ja kylmän olonen oon ollut jo jonkun aikaa. Ehkä se menee ohi kun pääsen Puistotien yksikköön Karekodilta.
Se on paljon vapaampi ja parempi paikka mulle kun täällä on minunlaisia nuoria, ei sellasia apinoita jotka on koko ajan hyppimässä seinille.
No mutta... pakko kait se on siirtyy gallerian puolelle jubaa niitten kanssa jotka on nyt paikalla :P
Hyvää yötä

- Laura I K Ä V Ä <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.