IRC-Galleria

Celeres

Celeres

On vaikeeta olla nöyrä kun on niin vitun hyvä.

Testejääää...Lauantai 09.02.2008 21:41

Fruittari-testi: Olet 100% fruittari. Etkö vedä jo hieman yli? Värit ja hiusgeeli ovat varmaan jo syöpyneet sinuun kiinni!

Tietokonenörtti-testi: Olet 68% tietokonenörtti. Näyttää vahvasti siltä että elämäsi katoaa ennemmin tai myöhemmin. Mikäli tahdonvoimasi riittää niin voit kokeilla vielä palaamista ihmisten pariin.

Yhdyssana-testi: 100% oikein. Ei paha, ei yhtään paha. Yhdyssanat ovat selvästi hallussa, joten tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Pelimies-testi: Olet 65% pelimies. Ei tarvitse häpeillä pippaloissa nimittäin pelimies on erimies ja sinä olet 65 prosenttiesti pelimies.

Nörtti-testi: Olet 20% nörtti.
Katso peiliin ja mitä näet? Et ainakaan nörttiä nimittäin sait vain 20 pisteistä.

Rokkari-testi: Olet 70% rokkari. Asenne ja kaikki alkaa olemaan kohdallaan. Hieman viilailua ja sinusta saa vedenpitävän rokkarin. Rock & Roll!

Natsi-testi: Olet 108% natsi. ---- Mitä vittua :DDd

Mikä Eläin-testi: Sait 58% pisteistä. Kaikki merkit viittaavat siihen että eläinmaailmassa olisit jääpingviini. Pittsburghista voisi löytyä töitä maskottina. Muista varoa vihaisia lätkäfaneja.

Kapinallinen-testi: Olet 25% kapinallinen. Tällä menolla et kyllä saa nimeäsi historiankirjoihin. Saattaa olla parempi että keskityt maltillisempiin hommiin, kuten napanöyhdän tutkimiseen.

Alkoholisti-testi: Sait 72% pisteistä. Alkoholisoitumisesi riski alkaa olla suuri. Kannattaa seurata ja ehkä jopa hieman vähentää juomista. Muista, että murheita ei voi hukuttaa pulloon sillä ne jäävät pinnalle kellumaan. Aamulla sitten v*tuttaa entistä rankemmin. Lauantai-iltasi tulevat sisältämään reilua alkoholinkäyttöä tiukan väittelyn kera.

Cityihminen-testi: Olet 65% cityihminen. Katso peiliin niin näet aidon cityihmisen. Keittääkö kännykkäsi hyvät espressot?

Ja kun Elina kerran kaipas...
Pissis-testi: Olet 20% pissis. hei peipeeh, sä tiesit oikein vain 6 kohtaa, vaikka vastasit 30 kymysykseen. se meinaa että...
sinussa on pissistä 20%. iha urputust! sä oot salee niin hikareit ruokalan peränurkasta... pro pissis titteli o sulle täysin utooppinen asia! kukaa ei rakashta sua!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.