IRC-Galleria

..univelat ulosotossa ;)Maanantai 25.02.2008 21:34

No oli todellakin ihan huippu viikonloppu tuolla Lohjan suunnalla. Jenni-"täti" majoitti meidät koko viikonlopuks. :)
"Mini-stoori" viikonlopusta:
Pe: Elisan kans lähettiin illan suussa ajeleen Treeltä Lohjalle, ku sinne päästiin klo 21 etsittiin Jennin työpaikka ja otettiin kyytiin. Sit mentiin Eväs-Torpalle ja siellä näki tuttui:)! Kauaa emme kerenneet olemaan, mutta jatkoille si suunnattiin Jarkon luo. Siellä taidettiin olla muutama tunti jonka jälkeen Sainioille juoruamaan. Eiku nukkumaan.
La-Su: Aamul herättiin (n. klo 9.30), käytiin kaupas, käytiin Jennin mummul, leivottiin jne. Niin ja käytiin kisiksellä suihkus, LOL. Si kuudeks suunnattiin nuorteniltaan. Siel näki lisää tuttui, saatiin lauleskella, todiskella, oleskella ja kuulla hyvää opetusta. Unohtamatta sitä että saatiin leikkiä ;)!
Nuortenillan jälkeen suuntasimme Sainioille viettään jatkoja, periaatteella k-18..joka ei tainnu ihan täysin pitää paikkaansa mut enivei ;)! Vietettiin hyvää aikaa hyvässä seurassa, hyvien antimien ääressä ja puhuen syvällisiä ja "syvällisiä". Vieraat läks n.3n jäljestä. Ja me kyl sit jatkettiin illan/yön istumista niiden kesken jotka jäi Sainioille yöks (eli elisa, pietari, jenni x2, akseli ja mä). Höpötettiin läpi yön, aina aamun asti silmiä ummistamatta (tosin ei ihan kaikki). Enää ei viititty mennä nukkuun ku kello oli jo niin paljon aamulla, joten keitettiin kahveet ja jäätiin odotteleen että koska Jennin porukat tulis kotio..ja kyl ne sieltä si joskus tuli.. Sunnuntai päivä oli aika rauhallinen, jostain kumman syystä. Illalla mentiin viel Karkkilaan kokoukseen. Sieltä sit Elisan kanssa suunnattiin takas pirkanmaalle ja Kuruun. Kotona olin n.22.00 ja nukkuun pääsin joskus vähän jälkeen klo 23, eli n.38 tunnin hereillä olon jälkeen. Valitettavasti aamul piti nousta jo klo 6.30 :D

Mutta siis, kiitos teille jotka teitte viikonlopusta näin ihanan, sellaisen joka säilyy varmasti muistoissa! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.