IRC-Galleria

Niin. Laittakaapas paremmaks :D

No juu. Oli taas kerrassaan loistava viikonloppu :) Torstaina suuntasin jo Nokialle ja perjantaina oli pari tuntii kouluu. Perjantaina kans vähän kierrettiin päivällä taten kaa kauppoi ja illal käytiin kattoos James Bond. Vihdoin ja viimein ;) oli paris viime kerras vähän sellasta sähläystä ettei aiemmin päästy leffaan asti :'D
Lauantaina tehtiin vähän ruokaa ja aloteltiin taten luona. Siiderii, kelkkaa ja saunaa. Uu jee. Käytiis alottaan ilta virtapankis ja si kulmamäkkiin. Siel mentiin taten kaa suoraan vessoihin ja si ku tate oli käyny vessas se kerto et kaks sitä nuorempaa jätkää oli kuiskinu toisilleen tyyliin et näiks sä ton jätkän muijan tissit, aika mielettömän isot :'D eli kaiken huomion onnistuin kerään n.10-15 sekunnissa! :D No juu. Sieltä me si jatkettiin Cabaretin rokki puolelle eka pelaan Guitar Heroo (aww, koukus oon siihen rumpu settiin vaikkein mitään osaakkaan, ja vielä vähemmän suju kännis) ja shoppailtiin noi silver gardit.. :) Ja si jossain vaihees iltaa siirryttiin Caban puolelle tanssiin ja juomaan. Ilta päätty joskus johonkin humalaiseen tilaan ja sänkyyn melki mahtu nukkuun ;)
Tää aamu oli suht helppo krapulainen :D armoton väsy ja jano ainoostaan :) vähän chillausta, kahvii, pizzaa, leffaa ja saunaa, mut pääasia kumminki oli taas taten seura<3 :)

Ens perjantaita jälleen odottaen<3 :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.