IRC-Galleria

Chasko

Chasko

"Not just yet..."

Tästä ei pääse kuin ylös.Maanantai 11.09.2006 02:00

Olihan tylsä päivä. En oo ollu näin lukittuna ikinä. Ihan jumissa.

Kahentoista aikaan napautin uudet klossit jalkaan, ja painuin polkemaan. Raikas, mutta aurinkoinen keli näytti ikkunasta just täydelliseltä fillarikeliltä. Paskanmarjat. Sälinkääntie meni muuten mukavasti, mut jokasella aukeella kohalla iski hillitön vasta/sivutuuli päin näköä. Jatkoin Maitosiin päin jonku viitisen kilsaa, mut sit alko alusta olla niin perunapeltoa, että aattelin säästää kiekkoja ja kääntyä takas. Jossain Sälinkään kohalla tuli jotain semi-ammattilaisia Biancheilla perään. Nyt oli myötätuuli, ja vedin poikien peesissä viitisen kilsaa. JA IHAN VITUN LUJAA.

Otti pohkeisiin sen verran, että päätin taktisesti kääntyä Soukkion tielle. Sieltä Hankotietä ihan ok-vauhtia Mäntsälään. Marjalammella kävin vielä kääntymässä, kunnes oli kohdattava vastatuuli uudestaan. Jos joku tahtoo halvan ihonkiristyksen, niin kannattaa kokeilla polkemista Anttilan alamäessä hirveessä vastatuulessa. Viimesen kärpäsen kaivoin hampaista tunti sitte... No ei nyt ihan.

Sen jälkeen maalasin perkele parveketta koko päivän. Ruoka- ja juomatauot oli sallittuja. Sitten jumitus koneella. Örgh. Boring. Very boring. Ihan v-tun boring. Ja päätä särkee. Ja huomenna pitäis huoltaa yks paska MX-P3, joka on ihan solmussa. Kiinnostaa niin perkeleesti. Ainiin, ja maalata parveke loppuun. Että juu. Nyt vois mennä ruiskuun, ja sitte kattoo viis tuntii simpsoneita ja nukahtaa. On se hienoa tää meikäläisen elämä.

ps. Bianchi-pojille: jos minä pysyn narupohkeillani teiän perässä, niin jossain on oltava vikaa... Ens kerralla painelen ohi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.