IRC-Galleria

Against all odds..Perjantai 24.10.2008 13:58

Tämä aamu ei alkanut lupaavasti. Heräsin puolinaisten unien jälkeen jo kuuden aikoihin ja sinittelin varttiavaille seitsemään. Sitten soitti herätyskello. Nousin ylös enkä muista vieläkään laittaneeni kahvinkeitintä päälle, mutta siellä se vaan luprutti. Hitto että olin ihan raukkana, eikä hyvänmielenrippeitä irronnut yhtään mistään. Loppujenlopuksi en enää ees jaksanut manailla matikan tenttiä, kun oli niin hävinnyt olo. IHAN kamala masis päällä. No sainpa kumminkin kyydin koululle (mielessä tuleva puuduttava kotimatka kävellen taitettuna) ja raahauduin jonnekin oppilaitoksen kellareiden syövereihin, unta silmistä karistellen. Tentistä en sano enempää, kuin että meni juuri niinkuin olin odottanut. Ei ottanut päähän, ei edes harmittanut. Niin nerokkaasti kirjotin ensimmäisen tehtävän alle "Tilanne on ratkaisukelvoton!" ja viimeisen jätin kesken, lopettaen sen sanoihin "..antaapa olla.." Oli se ihan valaiseva reissu.

Noh ulkona oli alkanut ripistellä vettä siihenmennessä kun astuin ulos ovesta. Mikä ei sinänsä yllättänyt. Kävelin siinä jonkunmatkaa kaverin kanssa jutustellen, kunnes sen piti kääntyä eri suuntaan. Sitten kutsui kauppa. Herranjestas miten ihania sisustuksellisia seikkoja löytyy tuosta isosta prismasta! Sinne ne minun rahat tuossa viikonpäästä menee, kun on vihdoinkin edessä oman huushollin sisustus. Siellä tuli ihan kiva olo, vaikka aamu oli ollut todella harmaa ja puurottava. Kiertelin melko kauan fiilistellen ja sijoitellen mielessäni niitä kaikkia kauniita juttuja tulevaan asuntooni. Mukaan tarttui vielä tonnikalasalaattitarpeet ja tuore karjalanpiirakka aamiaiseksi. Se maistui aika hyvältä :). Todellisuus iski taas siinävaiheessa kun asettelin kuulokkeita korville, mielessä noin 6km kävelymatka kotia siinä harmaassa ja sateisessa säässä. Masis alkoi taas kovasti nostella päätään jostain takaraivon kolkasta. Phuuuuhh.... Sitten laitoin musiikin soimaan ja siinä kävellessä kuuntelin biisejä, joista joskus aikaa sitten tykkäsin kovasti.

Huomasin tykkääväni niistä vieläkin.

Vaikka sade pakotti laittamaan hupun päähän ja sukatkin valitteli lenkkareihin tunkevan veden määrää, alkoi minua itseasiassa jopa hymyilyttää. Autoilijat saattoi ajatella hulluksi, mutta se huppu toi jotenkin mukavan (keksi ite parempi synonyymi) taianomaisen tunnelman ja ne vanhat lempparibiisit aiheutti ylimääräistä hytkymistä ja sai kävelemään sillai rytmissä. Kaikki tietää kuinka kivaa se on. ;P Vaikka satoi ja matkaa oli sikana ja sukat oli märät ja aamu väsymyksellä, ultimaattisella masennuksella ja vähän penkinalle menneellä matikantentillä maustettu, niin mulla oli ihan kivaa. Tuo oli ensimmäinen sadekävely pitkään aikaan, eikä ne pisarat mitään haitanneet. Päin vastoin. Muistin taasen kuinka paljon oikeasti tykkään sateesta.
Against all odds..


Minulla on hyvä mieli. :)





Let's make the day!

-Milla

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.