IRC-Galleria

Chike

Chike

Mutsis käy meillä

Luomisen tuskaa ja neonvärejäKeskiviikko 09.01.2008 22:40

~Tanssitossut jalkaan ja vallankumousta nostattamaan! Liian kauan Bomontin kansa on kulkenut pallo jalassa! Ren ja kumppanit ovat nyt rynnänneet Martinus-saliin ja näyttävät meidän, Vaskivuoren nuorten kautta, mistä vapaudesta on todella kyse.
~Aijai, kyllä on pitkälle päästy. Monen uuvuttavan harjoituksen ja monen äänihuulia raastavan laulusession jälkeen musikaalimme kohoaa silmiemme edessä komeana kuin Chicagon pilvenpiirtäjät. Itse olen sitä mieltä, että 80-luku oli maailmanhistorian parasta aikaa ja on suorastaan megavänkää, että me nykymaailman nuoret pääsemme kokemaan, millaista elämä oli vanhoina hyvinä aikoina, kun vaatteet olivat neonvärisiä ja naiset näyttivät hyviltä olkatoppauksineen. Niinkuin sanoin, megavänkää. Viimevuoden musikaalissa yhtä pääosaa esittäneenä sain tänä vuonna hieman pienemmän roolin. Hahmoni nimi on Jeter. "Kuka ihme on Jeter?" oli ensimmäinen reaktioni kuullessani kohtalostani. Hahmoni nimeä ei sanota kertaakaa musikaalin aikana eikä hahmollani ole suutelukohtausta. Mitä hyötyä Jeteristä siis on? Huomasin kuitenkin harjoitusten edetessä, kuinka tärkeä jokainen rooli on Footloosessa. Kuuluitpa sitten pääesiintyjäkaartiin tai koululaismassaan, jokainen hahmo luo oman säväyksensä tähän tarkasti suunniteltuun kokonaisuuteen. On ollut ilo olla osa tätä projektia ja nyt lopputulosta miettiessä olen sitä mieltä, että tämä musikaali olisi menettänyt jotain tärkeää, jos Jeteriä ei olisi. Jokaisen panos on tärkeä.
~Suuren projektimme takana on ollut ryhmä osaavia ihmisiä, jotka ovat pitäneet meitä, lukiolaisnatiaisia, kurissa. Kiitos ohjaajamme Anita. Hänen monisanaiset kommenttinsa ovat varmasti auttaneet jokaista näyttelijää kehittämään rooliaan. Tosin uskon, että olisimme selvinneet vähemmilläkin sanoilla ja esimerkeillä. Jenny, koreografimme, on onnistunut luomaan Bomontin tanssimattomaan kaupunkiin räväkän ja elävän koreografian, joka tuo eloa koko musikaaliin. Kiitos hänelle. Kiitos myös kapellimestarillemme Matille. Pahoittelen koko musikaaliporukan puolesta, mikäli olemme tuottaneet hänelle hiustenlähtöä. Maltilla, kohteliaisuudella ja kärsivällisyydellä ohjattu ryhmä tuottaa puhtaimmat sulosoinnut. Viimeisenä, mutta ei missään nimessä vähäisimpänä loistaa Susanna, ohjaajan oikea käsi, joka tuo pirteydellään iloisen mielen jokaiselle näyttelijälle ja luo mukavan ja inspiroivan työympäristön.
Kiitos jokaiselle osallistujalle sydämeni pohjasta.

Olkoot elämämme kahleettomat ja jalkamme vapaat!

Chike Ohanwe
******************************************KOMMENTOI***************************************

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.