IRC-Galleria

Chike

Chike

Mutsis käy meillä
Tidäks sen hetken kun hoksaa jonki asian perspektiivistä jota ei oo koskaan ennen osannu kuvitella ajattelevansa? Ahaa-elämys asiasta joka on tosi kummallinen, mutta jonka ajattelmiseen on looginen selitys. Vaikka se on kummallinen miete, se on hyvin perusteltu? Koska mä sain sellasen! Ja oon tosi innoissani tästä!
Kun on tullu tähän kypsään ikään missä mäkin oon, niin tuntuu että kaikki on jo koettu; on maksettu ensimmäiset verot, on oltu auton kyydissä ja menty yksin junalla. Elämän kultahetken on siis koettu ja uusia ei yksinkertaisesti tule enää juurikaan vastaan. Ainoa mikä minua jännittää on tulevan mediamaksun ensimmäinen maksaminen. Se kun hiiri liikkuu määrätietoisesti tietokoneruudulla ja klikkaa kiihkeästi kohtaa "maksa lasku". Ehkä pääsen jopa rämppäämään painiketta jos netti on hitaallaa päällä. Mutta suoraan sanottuna, tämä jännitys ei ole mukava. Mediamaksu on perseestä! YLE can suck my pippelsgrügel! Vitutus kuolee kuitenkin uuden innostuksen alle, sillä tänään, ensimmäistä kertaa elämässäni pääsen sanomaan nämä sanat: "Haluan palavasti että tämä nainen feikkaa orgasmin kanssani!"

Sen feikkiorgasmi ois paras maailmassa. Oon varma siitä! Hänen teatraalinen ilmeilynsä, älyvapaaseen oopperahoilotukseen yhditettynä, ei voi tuottaa muuta kun parhaimman seksikokemusken ikinä! Tämä ysäri-kissa kailottais nimeäni ja ähkisi niin mahtipontisesti että käkättäisin itseni aivan varmasti tukehduksiin, pissaisin housuun (joita minulla ei olisi) ja kuolisin orgasmiseen nauruun. Musavideon nainen, olkoon hän Magdaleena, paukuttaisi vuoteen päätyä ja kailottais aarioita! Se ulvoisi kuin susi ampiaisparvi pyllyssään! Se ei edes yrittäisi olla uskottavaa, en halua sitä! vaan huutais niin että naapuritkin ajattelisi, että ei KUKAAN tykkää seksistä noin paljon. Se kutsuisi mua Robin Hoodiks ja kiemurteleisi "euforiasta" aina kun näpräisin sen rahasäkkejä. Rikkaudet jaetaan tietenkin tasan Sherwoodin metsän köyhien kesken. Minä ja Napoleon olisimme luonnollisesti ainoat Sherwoodin metsän köyhät. Napoleon, se pieni valloitaja.
Sen ilmeet ois niin villejä että sokea mummonikin näkisi sen vonkaamisen! Porno-tähdetkin sanois, toi menee jo yli! Se panis mua niinkuin naaras tiikeri jonka amatsooniin kukaa ei olisi eksynyt ainakaan kolmeen vuoteen. Kissapeto joka haluaa räjähtää sisäisesti ja samaan aikaan syödä mut! VAGINALLAAN! Lopuks se leikkis Brison Breakkiä ja nytkyttäisi discostickkiäni, kuin se olisi viila jota hän tarvitsee vapautuakseen vulva-vankilan kahleista. Ilmaan kajahtaa neli viivainen vapauden-C, ja tämä "orgasmi" on niin taijanomanen että Tarja Turustelua jatkuu seuraavat puolitoistatuntia! Voi Magdaleena... Olen niin onnellinen<3

KIITOS KOMMENTEISTA!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.