IRC-Galleria

Chike

Chike

Mutsis käy meillä

ASSumptionsPerjantai 13.06.2008 01:09

Perhana. Tissejä on joka paikassa! ( Eikö ollutkin mahtava aloitus! ) Mut oikeesti, niit on kaikkialla. Mä oon kehittyny, nuorena miehenä, niin paljon, että mun katse menee nyt Baywatch-modille aina ku joku peppu-peto-beibi kävelee mun ohi. Porno skitta alkaa soimaan ja Barry White rupee kuiskimaan söpöjä höpöjä mun ajatusmyllyyn. Normisti mun aivoja johtaa sovelias ja pidättynyt johtaja, mutta ne Barryn basso vibrat saa mun kehon nystyrät värisemään! #Ghrrr!#
<3 Tänään kun istuin bussipysäkillä ohi kulki kesäisesti pukeutunut tyttö ja hänen peppunsa. Ah, siinä vasta parivaljakko. Arkipäivän yllätys joka vangitsi minun, ennen niin siveliäät, silmäni. Tyttö asteli pitkin askelin pitkin sateen kastelemaa, höyryävää, asfalttia. (Annoin sille nimeksi Gabriella. Tytön nimestä en tiedä pöläystäkään.) Pakarat pullahtelivat, spandex-housuista, vasemmalta oikealle, hytkyen hennosti, kuin jykevä hyytelö. Linnut lensivät pesistään pyörimään tytön lantion ympärille. Päästäiset ryömivät multakoloistaan tanssien ja laulaen: "I wanna sex you up!" Eivätkä päästäiset normaalisti edes osaa laulaa. Niin hienot hänen pakaransa olivat. Se sai päästäiset laulamaan. KUOROSSA! Oletko koskaan nähnyt mehilöisten paneskelevan lemmensämpylöiden hytkynnän tahtiin? No en minäkään ennen tätä päivää!
<3 Jumalainen valo, kuin enkelten paljaan ihon loiste, purkautui pilvistä, hivellen, paratiisista karanneen, seireenin sulavia kurveja. Poskiani punotti ja silmäni olivat hunajaa. Jos katseen voisi tosiaan vangita, silmäni olisivat säihkyneet puhtainta kultaa. Sylkirauhaseni tuottivat ainakin litran kuolaa. Pikku-Vilperi kolisutti farkku-vankilan ovia ja huusi hoosiannaa! Nyt se on todettu: Minua panettaa!
<3 Pikku-Vilperi karjui rivouksia housujeni raosta ja ihmiset alkoivat kääntyä ja tuijottaa. Yritin peittää Pikku-Vilperin käsilläni, mutta se lisäsi kauhistuneita kasvoja. Nykäisin nopeasti käteni pois vaaravyöhykkeeltä ja huomasin märän läntin Vilperin vankilan päällä. Osa siitä litran kuolasta oli nähätävästi yrittänyt hukuttaa Vilperin. Valitettavasti mummo vieressäni ei ymmärtänyt minun vain yrittäneen rajoittaa halujani. Tässä vaiheessa en enää välittänyt mistään, sillä sisäinen riiviöni oli äkkiseltään tunkenut mielikuvan päähäni joka saisi Casanovankin kihelmöimään haudassaan.
<3 Oi jos kerran, edes Kerran saisi tuntea ne rakkauden hidastekummut puskevan vasten Nigerian Vapaudenpatsastani. Ratsastaisin, pehmeästi, täältä Kuopioon. Hinkkaisit niitä mehukkaita muotoja kunnes maankuori järisisi ja Etna purkautuisi. Tehtäisiin hankaus-sähköä koko Helsingille! Tytöllä on Puuhamaa takakontissa ja minä tahdon pomppulinnaan!
<3 Se tuntuisi samalta, kuin galaxin räjähtäminen, niin hyvältä, tai ainakin uskon niin. Tai mistä minä oikeastaan tietäisin. Neitsyen elämä on niin täynnä arvoituksia...



******************************************KOMMENTOI***************************************
Olen varma, että voit samaistua. Kertoisitko omankin tarinasi? :)
Trilogia - Nyytit

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.