IRC-Galleria

Chike

Chike

Mutsis käy meillä

Tämä hetki on nytKeskiviikko 21.02.2007 06:47

Sitä ollaan nuoria, kauniita ja kuolemattomia. Yritetään hakea sitä omaa paikkaa sosiaalisessa viidakossa ja varmuutta siitä mihin kuuluu. Ystävien ympäröimänä on helppo olla oma itsensä ja jakaa varmuutta siitä että he kuuluvat juuri siihen, siihen joukkoon missä ovat, teidän laumaanne. Ystävien kanssa tiedät missä olet, tämä hetki on nyt eikä muulla ole väliä. Mutta mitä tapahtuu kun varmuuden tunnetta tullaan ravistamaan?

Lämpimän turvallisuuden rinnalle tulee kilpailemaan mahdollisuus kokea jotai kuumaa, mutta siinä on yksi "mutta", mitään ei anneta ilmaiseksi. Edes mahdollisuus ihanan kuumuuden saavuttamisesta edellyttää turvalliselta vyöhykkeeltä poistumista, ja astumista nuoralle joka saattaa viedä sinut kuumana hohtavan tunteen luo. Monet tahtoisivat astua nuoralle, mutta eivät uskalla. Toisilla on syynä se että eivät ole aikaisemmin kokeilleet nuoralla tanssimista, toisilla taas se että ovat pudonneet liian monta kertaa ja sitten ne jotka eivät tiedä mitä tehdä kun ovat nuoran toisessa päässä. On kuitenkin niitä, jotka riskeistä huolimatta astuvat nuoralle ja lähtevät matkalle katse palkinnossa. Varma alku saattaa äkillisen tuulenpuuskan takia muuttua horjuvaksi ontumiseksi ja tyhjästä ilmestynyt sumupilvi voi johtaa siihen että ei tiedä mihin suuntaan pitäisi mennä. Epätietoisuus, kompassin puute ja kummallisen kartan luku on kaikista kauheinta. Nuora on jo tarpeeksi vaikea ylitettävä ilman kaikkia esteitäkin, mutta jos sen tekee niin palkinnot ovat uskomattomat. "It takes two to tango" mutta tietämättömyyden tangoa on pakko tanssia yskin. Paikallaan pyöriminen saattaa johtaa kuumuuden jäähtymiseen, takaisin päin lähteminen olisi turvallisinta, mutta voi johtaa kysymykseen: "Entä jos?", vaistolla eteenpäin kulkeminen voi viedä sinut kiehtovan kuumuuden luo, mutta se voi myös tuottaa palovammoja. Juuri ennen maailiviivaa tipahtaminen kirvelee kahta kirpeämmin koska siinä on ehtinyt tuntea hipauksen kiihkon lieskoista ja pelkkä lämmin tuntuu sen jälkeen riittämättömältä. Jos henkilö jää miettimään näitä asioita se sekoitta pään, mutta on mahdoton olla miettimättä! Rakentaisipa joku majakan sumuisia päiviä varten...

Jos elämässä on muutenkin erittäin paljon epävakaita asioita tai tapahtumia jotka ravisuttavat sitä ja silti lähtee nuoralle tanssimaan, tarkoittaa se sitä että vaikka sieltä nuoralta putoisikin voi olla varma että joku on ottamassa kiinni. Pitäkää ystävistänne huolta.
K5 4Life

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.