IRC-Galleria

Chimera

Chimera

muokkaa tilaansa varmasti mutta hitaasti

Rattoisaa toimintaaSunnuntai 02.11.2008 00:29

Havaitsin tässä aivan ~10 minuuttia sitten suureksi riemukseni, että Jyväskylässäkin on siirtolapuutarha. Sytyin asiasta "aivan tosissani" ja funtsin, josko sieltä hankkisi pikimiten vuokralle maatilkun, jotta saisin raataa siellä perse pitkälläni hellehattu päässä ja kukkamekko yllä kaiket päivät ensi kesänä saadakseni pöytään pari retiisiä sekä jokusen perunan. Tällainen oiva toiminta ei kiinnostaisi vähiten siksi, että siirtolapuutarhayhdistyksen toimintaan kuuluu myös rattoisat kirpputorit sekä ratkiriemukkaat kesäretket.

Erityisesti kiehtoisi ajatus lähteä matkaan vaikkapa kohti sellaista kulttuurihistoriallista ja kutkuttavan mielenkiintoista monumenttia kuin Uuraisten nuorisoseurantaloa jonain kelpo lauantaiaamuna klo. 5 aataminaikuisella tilausajobussilla. Matkan eräänä kuningasideana on nauttia termospullosta kupponen tai pari sumppia (Gevaliaa tai Saludoa, ostettu 3 pakettia 2 hinnalla uuden Siwan avajaisista) kyseisen rakennuksen pihassa. Olennaisena osana on myös ikuistaa pytinki siirtolapuutarhaseuran kirpputorilta 1,80 € hintaan hankitulla Kodakin kertakäyttökameralla, jotta tätä mieleenpainuvaa reissua saisi pysähtyä muistelemaan vallan konkreettisesti harva sen päivä piirongin ylle kehystetystä potretista.

Joulukinkereissä seuran kantavat voimat, Irma, Aulikki, Hilma ja Terttu, ovat loihtineet pöydän täytteeksi sangen makoisaa lanttulaatikkoa kera rosollin.

;:DSA;DS;A;DSA

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.