IRC-Galleria

tylsää ja silleePerjantai 12.12.2008 00:27

Ystävyys horoskoopin mukaa :D

Skorpioni & Oinas (Sandra)
Skorpioni löytää Oinaasta hyvän ystävän. Heitä yhdistää samankaltaiset kiinnostuksen kohteet. ÄLYKKÄINÄ ja suorapuheisina luonteina he pystyvät keskustelemaan kaikeseta maan ja taivaan välillä. He myös löytävät yhteisiä harrastuksia, joissa viettää aikaa.

- Jotenki en oo yllättyny, vai mitä Sandra? ;D

Skorpioni & Kaksonen (Miia)
Kaksosen aktiivinen elämäntyyli on sopiva Skorpionille, ja he voivat kokea yhdessä mainiota seikkailuja. Kaksonen voi myös opettaa syvällisemmälle Skorpionille kepeämpää suhtautumista elämään, ja toisinpäin.

- Justjust :D

Skorpioni & Leijona (Jossu ja Suvi)
He löytävät paljon keskusteltavaa ja opittavaa toisiltaan. Todella läheinen ystävyys tuo tullessaan takuuvarmat ristiriidatkin, joiden selvittämiseen tarvitaan molemminpuolista työtä seksuaalisen jännitteen puuttuessa.

- Okei, meni vähän ohi :D

Skorpioni & Vaaka (Eve)
Skorpionin ja Vaa'an erilaiset luonteet voivat toimian toisiaan hylkivinä tekijänä ja he tuskin pääsevät sydänystävyyden tasolle. He säilyvät tuttavina ja kaveruksina ja kunnioittavat toistensa erilaisuutta, mutta kuulumisten vaihdon jälkeen vetäytyvät toisten merkkien seuraan.

- Ei pidä paikkaansa.

Skorpioni & Vesimies (Raisa)
Skorpioni tutustuu Vesimieheen helposti, sillä heillä molemmilla on laaja ystäväpiiri. He saattavat tuntea toisensa hyvinkin pitkään tietämättä toisistaan kuitenkaan paljon enempää kuin nimen. Ystävyys jää usein kepeän ja iloisen kaveruuden tasolle, osaksi isompaa kaveriporukkaa.

- Ei tääkää pidä paikkaansa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.