IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 28.04.2006 04:49

Jaaha... et tämmoinen tuli sit...

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

Sleepy Sleepers: Elämä on rankkaa Aku Ankka. -Se on jotenkin tyhjentävä biisi, lyhyt, mutta ytimekäs. Ei turhia tilulilutuksia.

Iron Maiden: Fear Of The Dark, A Real Live One levyltä. Komialta kuulostaa poikien soitto HELLsingissä. Se biisi on aina hyvä.

Metallica: One. -Klassikko, varsinkin loistavaia musiikkivideoita biisistä tehty.

Whiskey in the Jar: Metallica, Thin Lizzy, The Dubliners ja Elvis ainakin ovat levyttäneet kappalleen ja tietenkin kotimainen ylpeys, Eläkeläiset. Loistava biisi eikä minkään versio ole ollut kovin huono. Hankala sanoa mikä olisi paras. Tietääkseni Thin Lizzyn versio on alkuperäinen.

Queen: Bohemian Rhapsody. -Myöskin tämä ei jätä koskaan kylmäksi. Biisi johon saatiin samaan pakettiin niin ooppera kuin hevi. 6 minuuttia pitkä biisi, minkä ei pitänyt ikinä noista lista kärkeen.

Jälleen kotimaista, eli Teräsbetoni: Ja heidän esikoisalbumin avauskipale, Teräsbetoni. Onhan sillä levyllä paljon mielenkiintoisia biisejä, mutta jotenkin vaan se eka biisi on mielenkiintoisin.

Ja kaipa siihen joku biisi pitää laittaa minä näinä hetkinä ja viikkoina on herättänyt tiettyjä tuntemuksia, eli Mokoma: Uni Saa Tulla. Ko. biisi on soinut kerran jos toisenkin kun oon ajellut töistä aamulla kotiin noin vuorokauden valvomisen jälkeen.

Eli semmoiset. Haastetaan:

Terapioi
Liinis
Dum^
Woodmaster
^-JoNsku^
Shedi
w4cc0

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.