IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

[Ei aihetta]Perjantai 28.04.2006 05:05

os luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta.

[Ei aihetta]Perjantai 28.04.2006 04:49

Jaaha... et tämmoinen tuli sit...

Listaa seitsemän laulua, joista tällä hetkellä pidät. Genrellä ja sanoilla ei ole väliä, eikä haittaa vaikka laulu ei edes olisi mitenkään hyvä, kunhan itse nautit siitä. Kopioi nämä ohjeet omaan päiväkirjaasi/blogiisi/journaliisi niiden seitsemän laulun kanssa. Nakita sitten seuraavat seitsemän henkilöä nähdäksesi mitä he kuuntelevat.

Sleepy Sleepers: Elämä on rankkaa Aku Ankka. -Se on jotenkin tyhjentävä biisi, lyhyt, mutta ytimekäs. Ei turhia tilulilutuksia.

Iron Maiden: Fear Of The Dark, A Real Live One levyltä. Komialta kuulostaa poikien soitto HELLsingissä. Se biisi on aina hyvä.

Metallica: One. -Klassikko, varsinkin loistavaia musiikkivideoita biisistä tehty.

Whiskey in the Jar: Metallica, Thin Lizzy, The Dubliners ja Elvis ainakin ovat levyttäneet kappalleen ja tietenkin kotimainen ylpeys, Eläkeläiset. Loistava biisi eikä minkään versio ole ollut kovin huono. Hankala sanoa mikä olisi paras. Tietääkseni Thin Lizzyn versio on alkuperäinen.

Queen: Bohemian Rhapsody. -Myöskin tämä ei jätä koskaan kylmäksi. Biisi johon saatiin samaan pakettiin niin ooppera kuin hevi. 6 minuuttia pitkä biisi, minkä ei pitänyt ikinä noista lista kärkeen.

Jälleen kotimaista, eli Teräsbetoni: Ja heidän esikoisalbumin avauskipale, Teräsbetoni. Onhan sillä levyllä paljon mielenkiintoisia biisejä, mutta jotenkin vaan se eka biisi on mielenkiintoisin.

Ja kaipa siihen joku biisi pitää laittaa minä näinä hetkinä ja viikkoina on herättänyt tiettyjä tuntemuksia, eli Mokoma: Uni Saa Tulla. Ko. biisi on soinut kerran jos toisenkin kun oon ajellut töistä aamulla kotiin noin vuorokauden valvomisen jälkeen.

Eli semmoiset. Haastetaan:

Terapioi
Liinis
Dum^
Woodmaster
^-JoNsku^
Shedi
w4cc0

Vielä hieman toipilaanaSunnuntai 11.12.2005 01:15

Vaikkakin keskiviikon osastopalaverista on jo muutama päivä niin vitutus ei lannu... sen verran edustuskunnossa olin... kai. Fuusinen olo alkaa jo pikkuhiljaa palautumaan...

Firman myllySunnuntai 04.12.2005 12:03

ei näytä Hencan käryttämää UFC levyä... meni tämäkin päivä pilalle... joutuuko tässä vielä töitä tekemään??? Ja vielä pyhänä ja työaikana? Ei helveti, luulis tämmöisen olevan lailla kielletty.

VäsyttääLauantai 03.12.2005 11:05

ihan vi***ti. Tänään luulisi illalla nukkumatin tulevan...

PöpöjäPerjantai 25.11.2005 12:32

kone täys... kerkee aina kirjoittaa melkeen sanan kun virustorjunta heittää uuden ikkunan näyttöön. Kiva.

DuunissaTiistai 15.11.2005 22:59

Ihan pirunmoinen kiire... sähkökatkot sucks... mut eiköhän tää tästä. Viikonlopusta on jo toivuttu ja ruokatorvikaan ei oel enään kipeä... teki ne kaikki viskit tehtävänsä... terveiset Lassille ja Hencalle siitä.

Evästämään illallaLauantai 12.11.2005 18:26

13h yöunien ja tunnin päikkäreiden jälkeen pitäis jaksaa lähteä Leevin viiskympisille... Tais se 25h valvominen tehdä tehtävänsä to-pe.

TestingPerjantai 11.11.2005 05:05

Kuin tääkin ny toimii... testaillaan... aamulla pitäis päästä duunista veks ja sit loppu vkl. vapaa. Aika luksusta. Ei tarvitse mennä enään kun 3 paikkaan.

No tulipa sit laitettua Artun kuviakin tonne kalleeriaan...
- Vanhemmat »