IRC-Galleria

Conte

Conte

you want a piece of me?

No huh huhPerjantai 25.07.2008 17:09

Käyn pari kertaa viikossa lukemassa iltalehden sivuilta uutisia. En kyllä pysty käsittämään mikä ihmisiä vaivaa?

Kolme haavoittui kouluammuskelussa USA:ssa <- TAAS kouluammuskelua?!
Viidakkoveitset heiluivat Norjassa - kymmenille vammoja
Viisi kuoli räjähdyksessä kreikkalaistelakalla
Pommi linja-autossa haavoitti kymmeniä Filippiineillä
Meni elokuviin - isä jätti 2-vuotiaan kuumaan autoon
Katusoittaja hyväksikäytti kolmea alaikäistä
Motoristi kärkikolmion takaa päin humalaista mopoilijaa
Humalainen rekkakuski kolaroi Jyväskylässä <- puhalsi 3,16!!
Miesjoukko kaappasi naisen autoon Varkaudessa
Pedofiili käytti sukulaistaan hyväksi vuosia


Kaikkee tommosta, todella typerää, inhottavaa ja surullista. Mä en tajua mikä ihmisillä on päässä vikana, miksei vaan voi tulla toisten kanssa toimeen? Tuntuu, että koko ajan on vaan enemmän ja enemmän noita raiskaus, ammuskelu ja humalapäin ajamis-juttuja..

En tajua. Noille asioille pitäis tehdä jotakin, tää maailma on niin paha, että muutaman vuosikymmenen päästä ei ees suomessa uskalla liikkua ulkona.

Ja sitten, koko ajan katoilee nuoria tyttöjä ja poikia. Osa on semmosia jotka on ennenkin katoillu. Huoh, jos ne huomiota haluaa, niin miksei sitten tee OIKEASTI jotain sen eteen. (tarkoitan että menisivät kouluun, töihin ja sitten vaikka osallistuisivat johonkin bbhen tai vastaavaan jos on niin välttämätöntä päästä julkisuuteen / saada huomiota). No joo, empä minä noitten elämistä tiiä, että pahahan mun on sanoa, mutta kyllä ne aiheuttaa aika paljon mielipahaa läheisilleen.

En tiiä oonko sanonuTorstai 17.07.2008 15:48

mut mein neidillä on kaikki maitotuotteet laktoosittomia.. kuukaus sitten jouduttii vaihtaa..

Nyt on etuhampaat alhaalla, sit ylhäällä neljä etuhammasta, kulmahampaat tulossa ja molemmilla puolilla ylhäällä on yks poskihammas :)

Kantsii varooMaanantai 07.07.2008 20:56

sain kortin &lt;kieli&gt;

Ennin synttäriviikonloppuMaanantai 07.07.2008 00:54

Enni sai: prinsessa-kävelyauton, keltaisen nalle puh pöydän + pinkin nasu ja violetin ihaa tuolin, kaks puulaatikkoa mihin laitetaan niitä palikoita (ympyrä, neliö jne), marimekko mekon ja monta muuta vaatetta, aasi naulakon, kaksi pehmolelua, nasu tyynyn, 50e, disney ariel kellukkeet, my little ponyn ja vaikka mitä, huh :)

Vähän huono kuva, mutta oli vähän vaikee mahuttaa nuo tuohon et se pöytäki näkyis ees vähän..

01.07.07 klo.17:01Tiistai 01.07.2008 15:53

syntyi tyttäremme Enni Amalia.
Tuntuu ku siitä olis vaan pari kuukautta, mutta toisaalta tuntuu siltä, että siitä on ainakin kolme vuotta.

Ensimmäinen vuosi, heh, se tosiaan meni nopeasti. En uskonut kun mulle siitä sanottiin.. "nauti nyt joka hetkestä, se menee niin nopeasti ohi".. niin tosiaankin.. Mutta kyllä tähän vuoteen on mahtunu vaikka minkämoisia juttuja, mukavia, kivoja, ikäviä, surullisia, ärsyttäviä.. silti, päivä päivältä rakastan enemmän Enniä ja Veijoa. Sitä ihmettelenkin, miten musta voi tuntua siltä, etten ikinä vois tämän enempää rakastaa, mutta silti tuntuu siltä, että rakkaus kasvaa..
Jokainen yhdessä koettu päivä tuo lisää muistoja jonka myötä yhä enemmän elämästäni oon ollu onnellinen. Aina sitä en minäkään muista ajatella, mutta kyllä, mä olen onnellinen.

Veijo on käytännössä ollu vasta puolet Ennin elämästä tässä. Voin kertoa, että se henkinen tuki sieltä tikkakoskelta ei paljoa mieltä lämmittäny kun ois välillä halunnu nukkuakki, juoda kahvia, istua hetki paikoillaan.. mutta kyllä se opettikin mua paljon, se eka puol vuotta. Ja vahvisti mun ja Veijon suhdetta.


Vuos sitten, rv42+0, hu.. se maha oli iso.. ja sitten saadaan semmonen pienen pieni käärö eteemme jossa on pienen pienen pieni Enni... mun elämäni tähti :')


Kiitos vielä kaikille jotka ootte ollu mun, meijän tukena<3


ps. Enni sanoo: Anna, ota, tässä, kissa, kirja, äiti, isi, mamma jne

Ennin 1vuotis neuvolaKeskiviikko 18.06.2008 18:25

paino 8770g (4.3.08 8160)
pituus 75.3 (70.2)

Sanoi enniä siroksi tytöksi, painokäyrä on laskussa.. vaikka enni syöki 2ruokaa, 3hedelmää ja leipää/puuroa/jogurttia/viiliä viel päälle :o

Myö ei nyt sit tiietä mitä tehään juhannuksena.. mennään ainakin petäjävedelle veijon papan luona käymään ja sitten mun porukoille (teen siellä papan luokse porukoiden ns. häätarjoilun, ei mtn ihmeellistä kylläkään) ja sit papan luo, siellä on jtn sukulaisia..

mut äh. uus vuos, pääsiäinen, vappu ja juhannus kotona, ehkä sit ens vuonna :>

Ei kellään voi olla näin huono tuuriPerjantai 13.06.2008 12:09

eka teoriakoe, kysymyksissä virheitä 3(max3) ja kuvissa virheitä 9(max8)
2 teoriakoe, kysymyksissä virheitä 3(max3) ja kuvissa virheitä 9(max8)

Tänään provinssiin<3
kirppikseltä tein tänään mahtavia löytöjä<3

Enni on kuumeessaMaanantai 09.06.2008 17:11

Aamulla oli 38 kuumetta, en tiiä paljonko on nyt..

Hyvä ku Enni meni reilu tunti sitten nukkumaan vihdoin ja viimein niin eikö äsken alkanu kuulua hirvee musiikin pauhaaminen naapurista #_# ei oo kyllä ensimmäinen kerta.

Normaalisti pistäisin musiikin täältä tulee kanssa täysillä, merkkinä siitä että me ollaan kotona ja se häiritsee kun kuuluu tänne... sillon ne yleensä tajuaa pistää sen hiljemmalle..nyt ei vaan oikein voi.


MULLA ON TÄNÄNÄ TEORIAKOE!

musta tuleeTorstai 29.05.2008 15:33

kunnallisvaaliehdokas perussuomalaisille! &lt;tuuletus&gt;