IRC-Galleria

Conte

Conte

you want a piece of me?

APUA APUA APUAPerjantai 28.09.2007 17:38

Nyt se sitten tapahtuu. Tätä onkin odotettu puol vuotta!

ME MUUTETAAN! <3
Olen laihtunut kaksi kiloa parissa viikossa :) Viel ku sais jotenki "helposti" kiinteytettyy nää mun läskit niin oisin tyytyväinen :)

vittumaista vaan kun uusimmatkin farkut (2vko sit ostetut) on vähän löysät jo..

joopa jooMaanantai 17.09.2007 16:08

jos sitä vaikka hyppäis kaivoon. ei hitto kyl.
miten mullon näin paska säkä?
onko mut tuomittu lopullisesti tähän kierteeseen "paskaa-paskaa-paskaa" kaatuu niskaan.
oma vika? noh, kaippa se sitten on.
siinä tapauksessa mä vihaan itteäni, enkä kestä elää itteni kanssa.

hoah.

mä en ymmärrä. hetken kun luulee että kaikki on taas suht koht ok, niin EI
eheei, mä en saa nauttia edes siitä pienestä ripauksesta rauhaa.

Tästä alkaaki sitten taas tää stressaamisen ja ahistumisen kierre.
Joka tarkottaa sitä, etten saa enää myöskään nukuttua

JIPPIAIJEE! vittu ku kaikki menee niin saatanan hyvin.


ANGST.

Äiti väläytti: "onhan sulla sentään terve lapsi" mutta se nyt onkin ainut hyvä homma. kaikki muu tuntuuki kusevan.
En tiiä mitä pitäis ajatella.JA TÄSTÄ ON TURHA VETÄÄ MITÄÄN OMIA JOHTOPÄÄTÖKSIÄ TAI KYSELLÄ, MÄ EN TODELLAKAAN AIO PUHUA KELLEKKÄÄN MITÄÄN.
"no miks sun pitää sit ees kirjottaa mitään"
just siks, että saatan olla ehkä hieman omissa maailmoissani, negatiivinen tai muuten vaan saatanan kyrpiintyny, niin tiiätte ainakin, että vika ei oo teissä, en vaan jaksa olla enää ilonen.

Anteeksipyyntö kavereille ja ystäville..Perjantai 07.09.2007 17:57

Osa teistä tietää, että mulla on huono muisti. Mua varotettiin jo ennen kuin Enni synty, että vauvan tulon jälkeen ei meinaa muistaa enää yhtään mitään. Menee kauppaan ja rupee miettimään "mitähän ihmettä mun pitikään ostaa". Hyvä idea on tehdä kauppalappu, ettei mitään unohdu, mutta kun minä unohan aina sen kauppalapun kotia... :D Oma elämä kun pyörii käytännössä pelkästään Ennin ympärillä, yrittää siitä huolehtia niin kaikki muu unohtuu.

Osa teistä on huomannut, että en vastaa aina kommentteihin, tähän on syynä se, että kirjaudun galleriaan ja vastailen kommentteihin ja kappas, Enni alkaa huutamaan. Meen syöttää sen ja kun palaan galleria on heittäny mut pihalle. Kun kirjaudun uudestaan, en tosiaankaan muista, että sinne jäi pari kommenttia mihin en vastannut :D :D :D

Osa teistä on huomannut, että en vastaa aina viesteihin. Tähän pätee sama.. Ennin kanssa kun olen, niin ajattelen "vastaan kohta", mutta harmittavan usein unohdan vastata. Joskus saatan parin päivän päästä muistaa "ainiin joo, vois vastata" :D

Osa teistä on huomannut, että oon aika yllättynyt kun tulette kahville. Eipä mulla oo ollu mitään muistikuvaa siitä, että oltiin sovittu jotain. Liikaa asioita mitä pitää muistaa ja muistaa hoitaa. Päivittäin..


Kyllä te ootte mulle tärkeitä, ja anteeks kun välillä unohdan vastata teille, mutta en mä ihan kokonaan teitä oo unohtanu, tää nyt vaan on tämmöstä vaavin kanssa :)
Muistuttakaa mua aina, niin varmasti muistan :) (taisiis ainakin toivottavasti)
Ja korostan edelleen sitä, että kyllä mulle saa soitella, ei tarvii pelätä että jotenkin häiritsee! (tämmöistäkin kommenttia olen muutamalta kuullut, ettei viitti häiritä)

HII! Maanantai 03.09.2007 19:08

En kauheasti viime viikolla ollu koneella, Veijo sai isyysloman ja oli kotona meijän kanssa.
Perjantaina Enni oli kummitätinsä luona yötä (ja teille samperin tantoille tiedoksi, että Katri ei yksin ollu hoitamassa Enniä, samassa taloudessa asuu myös oma kummitätini, Katrin äiti)
ja myö sitten piettiin hauskaa, oltiin mun porukoilla ja lähettiin siitä sitten kaupunkiin "parille".. EHKÄ join liikaa, hajotin muutaman lasin kharmassa kun kaaduin :D toistakymmentä join baarissa, vaikka olinkin jo lähtiessä sinne aika..

Oli kyllä hienoa, että Veijokin sai viettää Ennin kanssa enemmän aikaa. Ylihuomenna olis Ennin 2kk neuvola, saa nähä paljon pieni on kasvanut.

*****Hmm. Kaipailisin seuraa, ei kukaan tahtois tulla joku päivä kahville :D ?*****Apua, mä oon kohta 19.. hui..

Voi elämäTorstai 23.08.2007 00:20

Kyllä on modien tekeminen perseestä. Samperi ennoo puoleen vuoteen ainakaan tehny modia, ja nyt tonne on tullu jotkut ihme suomennokset että kaikki tyhmemmätkin tajuaa mitä ne tarkottaa. Ite oon ihan pallo hukassa kun sinne on tullu ne suomennokset, kun osas melekeinpä ulkoa ne kaikki ja nyt on tullu suomea sinne väliin #_# ja noita uusia juttuja, esim. huomion muokkaukset jne.. hohoh.. kyllä elämä on nykyaikana "heleppoo"
Joo, oon muutaman kerran kuullu kommenttia "ai oliko se yhen yön juttu ja sitten tulit raskaaks"

JOO EI TODELLAKAAN. Me seurusteltiin Veijon kanssa jo ennen kun rupesin Enniä oottaa, mentiin kihloihinkin, enkä sillon vielä tienny olevani raskaana.

Veijo on ensimmäinen mies jonka kanssa oon ollu vakavissani (joo, sori vaan, yhenkään teijän kanssa mua ei todellakaan kiinnostanu, kuhan vaan pelleilin). Sen kanssa oon ollu ihan erilainen ku kenenkään muun, koska oon pystyny näyttää veijolle sen, millanen ihminen oikeasti olen.

Moni teistä ei uskonu että mun ja veijon juttu kestää. Johtunee siitä, että edellisten kumppaneiden kanssa en tosiaankaan ottanu juttua vakavasti, en mä osannu olla luontevasti niiden jätkien kanssa, enkä ollu oma itteni. Veijo on semmonen ihminen joka tuntee mut oikeesti. En voi sanoa että me oltais ikuisesti yhdessä (en voi ennustaa mitä tulee tapahtumaan) mutta sen sanon, että Veijosta en ihan helpolla päästä irti.

Kiitos vaan teille jotka puhutte paskaa ja ihan selvästi yritätte meitä erottaa, tuo paskanpuhuminen vaan vahvistaa mun ja veijon suhdetta, me selvitään niistä ;)

Rakkaus on ihmeellinen asia.

En malta odottaa lauantaita.Tiistai 21.08.2007 15:22

Veijo tulee lomille perjantaina, onkin jo kova ikävä kun ei ollut viime viikonloppuna kotona.

Lauantaina eräs ystäväni katsoo muutaman tunnin Enniä, että saamme käydä Veijon kanssa kattomassa simpsonit ja syömässä. Ihanaa päästä välillä täältä kotoa pois, kun täällä suurimman osan ajasta olen, mitä nyt käyn kerran kaks viikossa kaupassa. Ja muutenkin, ihanaa että saa olla Veijon kanssa kahdestaan. (hoitajalla on kaksi lasta, tämä tiedoksi teille tantoille jotka pelkäävät että jätän lapseni hoitoon sellaiselle joka ei osaisi hoitaa)

Muutenkin, oon miettiny, että tekis kyllä ihan hyvää jos joka päivä sais vaikka tunnin omaa aikaa, että vois käydä vaikka kahvilla jossain jonkun kaverin kanssa tmv. Kun kumminkin hoidan Enniä 24/7 koko ajan yksin. Paitsi Veijo nyt on ollu n. joka toinen viikonloppu kotona, mutta eihän sitä voi todellakaan laskea.. erittäin lyhyt aikahan se on :(

Nyt on alkanu mennä tytön kanssa paremmin, tietty on välillä vaikeampia hetkiä ja aikoja, mutta eiköhän tästäkin puolesta vuodesta selvitä :)

Tyttö sai tänään nimenSunnuntai 12.08.2007 18:40

Enni Amalia :)<3
On myös toinen asia mikä mua ihmetyttää ihmisissä.

Oon ollu nuorempana tyhmempi, eikös me kaikki olla jossain vaiheessa?
Voitko väittää, että et koskaan ole tehnyt mitään, mitä näin jälkeenpäin kadut?

Ite oon tehny aikoinaan monia asioita, jotka peruisin nyt, jos vaan voisin. Mutta jos olisin tehnyt erilailla, en todellakaan voisi olla tässä. En ehkä koskaan olisi tavannut veijoa, ja sitä en kyllä kadu yhtään että tapasimme. Oon ollu joskus todella ilkeä ihminen monia kohtaan, ja tehny väärin. Mutta enpä usko olevani ainut, on muakin kohtaan oltu todella julmia.

On ihmisiä, joiden kanssa en ole ollut tekemisissä vuoteen tai useampaan, ja ne ihmiset luulevat tuntevansa mut. Siinä he ovat väärässä. Ihminen muuttuu koko ajan, vaikkei sitä välttämättä tiedostaiskaan. Ite ainakin oon muuttunu parempaan suuntaan. Raskausaikana rauhotuin todella paljon, ja elämä on nyt paljon parempaa ku mitä joskus oli. Äitiys vaan kasvattaa henkisesti.

EN ymmärrä sitä, miksi joku ihminen sanoo että "voi sitä lapsiparkaa kun sillä on niin huono äiti". ehkä musta ei uskois, että pystyn siihen, mutta mä pystyn. Vaikka te, jotka puhutte paskaa, ette pystyis siihen, se ei todellakaan tarkoita sitä ettenkö ite pystyis.

Lehessä oli vähän aikaa sitten juttua siitä, kun kahden kuukauden ikäisen vauvan vanhemmat otti sen mukaan festareille ja ryyppäsivät. Sitä en ymmärrä, ettekä te. Ite en ole semmonen, siinä vaiheessa jos olis PAKKO päästä johki, niin kyllä veisin tuon hoitoon, mutta mulla ei ole mikään hinku päästä, koska lapsi on mulle tällä hetkellä tärkeämpi. Se on mun elämäni rakkaus, ja veijo kanssa. Molemmat kyllä on yhtä tärkeitä mulle.

Joten SINÄ. joka oot tuntenu mut joskus, mutta et oo ollu tekemisissä, niin älä viitti jauhaa tota paskaa, vaan tuu juttelee ja tutustu, en mä pure, niinku joskus aikoinaan olisin ehkä tehnykki. Ihan mielelläni tutustun uudestaan entisiin kavereihin ja miksen myös puolituttuihin.
Voin ihan ite sanoa, että oon kiva ihminen.

Ja ehkä te, jotka haukutte niin tosiaankin ootte vaan kateellisia siitä onnesta mitä mulla ja veijolla on. enkä mä sillä, että meillä olis aina helppoa, se olis vale, kenenkään elämä ei voi olla täydellistä.

Älä tuomitse jos et tunne.. Enkä suosittele uskomaan kaikkea mitä kuulee, kateelliset vaan jauhaa paskaa, sen oon huomannu.