IRC-Galleria

Conte

Conte

you want a piece of me?

nyt on sitten muutettu :)Maanantai 29.10.2007 13:50

vihdoinkin muutto on ohi. muutamia laatikoita tosin on vielä purkamatta ja vanhalla kämpällä odottaa kaiken krääsän hakeminen ja siivous.

Ennin huone on AIVAN IHANA<3<3<3 voin vaikka laitella kuvia parin viikon päästä kun saadaan netti ja vikat laatikot purettua :) kylppäriki on kyllä ihana<3

tuntuu vaan oudolta olla niin pienessä kämpässä.. siellä on siis 57 neliöö ku edellisessa oli 83.. mutta tää onkin oma kämppä :)

joo nyt pitää lopettaa ku menee hermot (enni näprää näppistä)

HUOMENNA MUUTETAAN<3Perjantai 26.10.2007 21:24

Huomisesta eteenpäin ei enää asuta täällä liepeellä (onneks)

jeejeejee<3

Kämppä on ku pommin jäljiltä tällä hetkellä :o kaikki kamat sekasin.. eilen vietiin taas yks satsi tavaraa kämpille, huh huh.. aika väsy tässä alkaa olemaan, mutta ei se mitään, eiköhän tästä selvitä :)
Ei oo juurikaan kerenny.

Porukat meni eilen NAIMISIIN, olin todistajana siellä.. sitten piti ostaa Ennille pari lelua ja vaatetta.. Käytiin myös ostamassa meille sohva<3

Eilen olinkin vasta 5 aikoihin kotona.. pikkusen oli väsy olo, jotenki... kaks koneellista astioita pesin, tein ruoan ja kaks koneelista pyykkiä pesin, jos vaan mahtuis enemmän, niin kyllä pesisin! se vuori vaan kasvaa, mut ei oo mitään mihin ne sais kuivuu, hajotin meijän toisen telineen #_#

Eilen meinasin pyörtyä ku laitoin niitä pyykkejä, oli pakko sit istuviltaan laittaa ne loppuun :p

En muista millon mua olis väsyttäny niin paljon ku viime yönä. puol 12 me käytiin nukkumaan, mulle uni tuli joskus puol 1 jälkeen. Oli masu pipi ja huono olo.. sit puol kolmelta heräsin enniä syöttää ja kolmen aikaan juoksinki vessaan kun oksetti niin paljon! ei sieltä mitään tullu, oli vaan perkeleen huono olo. en sit tiiä mistä se tuli :/ seuraavan kerran enni heräskin vasta kuudelta ja ylös heräs puol 8 aikaan. sain ihan sopivasti kyllä nukuttua! se huono olo vaan vähän vaivas.

Mä oon kyllä niin väsyny :/ eilenkään en oikein kerenny mitään tekee ku niitä kotitöitä oli (ja olis muuten edelleen)... pitäis pakata! mutta helvetti missä välissä.

Vuokraisäntä tulee tänään käymään näyttää tätä kämppää joillekki mahollisislle vuokralaisille, että pitäis vähän ehkä siistiä täällä paikkoja.

Oli kyllä kiva kuulla taas eilen veijolta, että se vissiin pääsee perjantaina lomille ja lähtee sit lauantaina ja seuraavan vkl on vissiin kii :D että JEEJEE. on tosi kiva muuttaa lauantaina ku veke ei pääse jäämään sinne yöks :(
Mulla palaa niin kiinni tohon armeijan touhuun.

Kaiken lisäks naistenvaivojen takia olin viikonloppuna (ja vieläkin vähän) helvetin vihanen :D tai semmonen äkänen.

Sit mua harmittaa vähän yhen mun kaverin tilanne :o en oikein voi tähän mitään sen ihmeempiä kirjotella mutta ehkä hän tunnistaa itsensä tässä ((ne vihreä- ja kelta- ja punapukuset pienet miehet))

Nyt pääsin käymään koneella ku Enkuli on sylissä ja piti hoitaa sähköpostilla pari asiaa :p

Mutta mua ei sit kauheesti täällä enää näy että PLÖÖ.
Ekalla kerralla veijo kävi kattoo Enniä ja kerto, et se oli ollu kääntyny, olin vähän pettyny ku en ollu näkemässä :( mut äsken ku ite tulin tähän niin se oli taas tehny sen!! :)

Että ei tainnu olla mikään vahinko, nyt se alkaa oppia sen :o

Tervetuloa Torstai 18.10.2007 19:05

Tuparikahveille 04.11.2007 eteenpäin :)

On mun elämässä paljon hyvääMaanantai 15.10.2007 16:08

Mulla on oma lapsi, oma asunto, maailman parhain avopuoliso<3, ihania ystäviä ja niin. siinä ne sitten olikin :p miten en voi olla tyytyväinen elämääni, vaikka multa löytyy vaikka mitä kivaa? kyllä mä jotenkin oon onnellinen, mutta aika monissa asioissa on ne huonot puolet :p

btw tämä tyttö ei juo kahteen kuukauteen!

Juhlittiin eilen mun synttäreitäSunnuntai 14.10.2007 17:43

Oli ihan sikakivaa, kunnes wankkuriin tuli yksi naama joka ei mua miellytä niin paskaakaan. Eräs jyväskylän isänmaantoivo ja sille kyllä tein selväks mitä siitä oon mieltä ja eiköhän siitä sitten tappelu meinannu tulla
:D ja loppujen lopuks mä sitten sammuin.

Kyllä vittu nuo skinit on kummallisia :'D

NO HUH!Tiistai 09.10.2007 23:37

Ei mua sitten onnitellu galleriassa ku reipas 200 ihmistä! Kiitos vaan vielä kaikille teille jotka mua muistitte :)

Oli kyllä loppujen lopuks ihan kiva päivä sittenkin. Shoppasin itelleni vaatteita 140euron edestä. Vaikka summa on pieni, niin vaikka mitä sillä sain!
Kolme toppia, yhen semmosen pitkän paidan, 3/4 hihasen paidan ja housut, jotka on muuten kokoa 34!! Vähänkö olin ilonen kun ne oli sopivat! Vihdoinkin oon päässy siihen kokoon mihin oon halunnu! Vielä muutama kuukaus sitten housut oli 38... :)

Sain porukoilta karkkia ja hiusten suoristusraudan ja Veijon siskoilta+äipältä semmosen kynttiläsysteemin :D
Porukoilta en muuta pyytänykkää, eiköhän ne oo mua jelppiny muutenkin ihan tarpeeks.. nii ja iskä makso mulle kaupassa käynnin (50e). SAIN RUOKAA JEE<3

Lauantaina sitten Wankkuriin<3 ja kulti tulee... ikävä..

Erittäin huono yöTiistai 09.10.2007 13:46

Enni nukahti vasta 01.30 ja ite nukahin 03. jotain
Noh. kaikki alko siitä kun Enni ekan kerran heräs 03.30 ja syötin sen.
HERÄSIN SIT VÄHÄN USEEMMINKI SYÖTTÄÄ SITÄ
en tiiä mikä sillä oli mut ei vittu tullu taas mistään mitään..

03.30-03.50
04.20-04.40
05.00-05.20
05.50-06.00
06.20-06.40

ja sitten enni herättiki mut yheksältä.. että nukuin ruhtinaaliset 4h pätkissä.

Aamulla vitutus on ollu huomattavasti suurempi.

Kirjauduin tänne 10:23 ja kommentteja oli VAAN 55... jes.

Satu 19 vuottaTiistai 09.10.2007 02:23

tunnenpa itteni vanhaks. oon jo 19.. vielä muutama vuos sitten toivoin sitä että ikää tulis, mutta tällä hetkellä ei kyllä nappaa. ei niin yhtään.

ENITEN MUA VITUTTAA se kun huomenna on synttärit ja Veijo ei oo kotona. Mulla on huomenna tylsä päivä. Mulla on synttärit, enkä lähde edes juhlimaan!? Jepjep..
Käyn huomenna kaupungissa porukoiden kanssa ettimässä äitille vaatteita, ne on menossa naimisiin. Tero tulee käymään kahvilla ja that's it. vitun hyvät synttärit mulla kyl. noh, ehkä vuos sitten juhlin vähän liikaakin synttäreitäni..

Joskus silloin ennen.. oli kauheesti menoo joka paikassa ja olin kaikessa mukana ja kova pippaloimaan. Empä oo enää. En mä oikein kehtaa mennä mihinkään kun tunnen itteni liian vanhaks, vaikka oliskin suurin osa täysikäsiä. Jotenkin naurattaa kaikki teinit, ja muutenkin mua nuoremmat, kun ne on niin kovia ja luulevat tietävänsä elämästä paljonkin.. niin mäkin ajattelin ennen. mutta voi luoja, kyllä se ikä tuo viisautta. Ehkä nekin tajuaa sen taas ajallaan..

äitiys on ihmeellinen asia.

tuo ikä, 19 tuntuu niin pieneltä. mutta oivoi mitä kaikkea sitä on tullu koettua.. monet ajattelee tosiaankin 16veenä tietävänsä paljonkin.. mutta äh.. ei sillon tiedä vielä mistään mitään. Ellen olis tullu äidiks, olisin varmaan vieläkin yhtä tyhmä kuin silloin ennen.


Ehkä enni piristää mua huomenna.. mutta suoraan sanottuna masentaa ja haluaisin unohtaa koko saatanan syntymäpäivän :(