IRC-Galleria

CosmosShaman

CosmosShaman

Olen valaistuksen tiellä, tutkija munkkina. Harrastan taiteita & liikuntaa. Saa tutustua. Shamanos!

Chakra opastusta (keskeneräinen)Maanantai 28.09.2020 23:07

Chakrojen avaus opas (keskeneräinen)

Lupaus toimia ilmaiseksi avuliaasti. Tukekaa tielläni minua, niin armahdan teidätkin rukouksissani. Kuulkaa myös huokaukseni ja opettakaamme toisiamme, jotta tietoisuutemme kasvaisivat yhdessä toimien. Se on pyhä tahtoni, toivottavasti myös sinun.

Sydän kuuntelee aivoja. Illuusio on energiaa mielemme toiminnan, joten pää chakrat pitää olla pyhät, jotta sydän olisi kultaa. Kultainen sydän on viisas, koska ymmärtää itseään ja muita kohdistaen vihansa turhan pois mielestään kaunistaen maailmaa.

Pään chakrat ohjaavat sydäntä ja sydän kunnioitta kuunnellen ajatuksiasi, ne ohjaavat toimintaa kehomme. Kruunun muovaava illuusio on hyödyksi tulkinnassa chakrojen. Sielun energia auttaa ymmärtämään sisäisiä chakrojamme. Mieli sairaus on tuskaa, kun ihminen tai eläin ei toimi oikein. Kruunu chakramme omaa ajattelu kyvyn ja mielen opastaja toimii myös. Illuusioita on erinlaisia esim. sisäisiä, transseja eriluokkaisia ja henkisiä. Henkistä rohkeutta tutkimuksiinne. Toivon olevani avuksi oppaana!

Seuraavaksi avatkaa sydän chakran kolme väri porttia. 1. portti on rakkauden pinkki, 2 portti viisaan ymmärryksen kultainen ja 3. portti vihreä, eli lempeyden ja auttavan parantava. Huomaa että kruunu ohjaa mietteellä energia silmää, eli hallusinaatio kykyämme ja oikean lainen maltillinen ajatelu avaa ja johdattaa sitä eteen päin. Näin transsi toimii. Unohtakaa huolet ja murheet, sillä ne saattavat vaivaloisen asettaa turmioon. Yhteinen polku toisia tuomitsematta ja opastaen toimimme yhdessä oikeaan suuntaan tähdäten. Ilman rakkautta ja lempeää ajattelua ja toimintaa emme kykene olemaan viisaita. Arvostakaa tietäjiä ja kirja viisautta, sillä se kasvattaa tietoisuuttamme ja opetelkaa ulkoa muistakaan kertaamalla oppimaanne. Aina on hyvä tarkistaa jos epäröin. Ymmärrän toki, että maailma on pelottava kun on niin paljon valhetta ja tuskaa, mutta nekin on vain rikkaa. Avaathan sydämmen chakrasi kunnioittamaan sillä koko kehosi toimintaa. Sydän chakra on keskus tarkotetusti ja se ohjaa toimimaan oikealla tiellä koko kehoa. Hyvä aika ajoin tarkistaa omat chakrat kysymällä niiden tilaa sieluasi käyttäen, sillä se näyttää syyt mihinkin vaivaan. Anahata, eli sydänkeskus on ohjaava koko muuta henkistä osaa meissä.

Kehossa 7. pää chakraa, siksi koko kehoa hallintaan sydämmellä 4 alempaa, juuri, chakraali, eli tunne ja manipura (sisäinen sää).
Kurkku chakra 5. chakra pään alla kaulassa on pyhän sanoman tuoja ja luoja on sydän. Jokainen sana suusta lähtevä on joko rakastavan opettava tai tuomitseva, eli vihainen. Eli ääneen käyttö on sovellettavissa tilanteeseen riippuen miten sanomaa käytetään.
Jokainen kirjain, numero ja sana pitäisi lausua mahdollisimman taitavasti, niin se kohdistuu omiin ja muiden chakroihin parantavasti. Siksi suosittelen mantroja, lausuntaa, eli sanojen ääntämistä ja sen harjoittamista. Äänteitä ja lausunta vikoja korjaavia harjotteita suosittelen je ne kohdistetaan päähän, eli ajatuksiin, jotta ymmärtää sanojen todellisen merkityksen.

(keskeneräinen painos...)
Rakkautta teillekin

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.