IRC-Galleria

CosmosShaman

CosmosShaman

Olen valaistuksen tiellä tieteismunkkina, ja kehitän itseäni. Saa tutustua! Harrastan myös taiteita ja liikuntaa.

Blogi

« Uudemmat - Vanhemmat »

Bharma, luojaLauantai 24.10.2020 16:07

Sellaista ihmistä minä kutsun bharmaksi, luojaksi, jonka viisaus on hyvä, jolla on tietoa, joka erottaa oikean valinnan väärästä ja on saavuttamassa pyhintä päämääräänsä.
Bharmani on intohimoinen ja leppeydellinen vihassaan, ylpeä oikeudenmukaisuudestaan ja hylännyt tekopyhyyytensä. Hän on siemen.
Hän, joka ei aseta toisia vaaraan ja esittää pyhiä toiveita eläville kumppaneilleen. Hän on vapaa sieluinen ihminen ja epäpuhtaudestaan luopuva.
Sellaista ihmistä minä kutsun bharmaksi, luojaksi, joka on peloton, jalo, rakastava, sankarillinen, viisauden läpitunkema, kuolettavuutensa voittanut, synnitön, herännyt.
Se on bharma, joka määrää elämiä, näkee taivaan ja helvetin, on päässyt synneistään eroon, on tiedostava kaikesta ja joka täyttää kohtalonsa, toimia, ja elää pyhässä ja hartaassa uskossa Jumalaansa kohtaan. Tao, tie.
Kun ihminen kiinnostuu itsensä etsinnästä, hän kuulee pian puhuttavan jatkuvasta elämän pituisesta valaistumisesta ja tätä tietä olisi syytä tavoitella. Hänen egonsa, itsekäs mielensä pitää kesyttää, jotta se palvelee ihmissielua. Mielesi on tässä aktiivisesti mukana ja tälläin sen tuleekin olla oikein toimivilla kehoilla. Estääkö ihminen itse käsittämättä egonsa hyötyä? Toki sairaiden mieli muovaa henkisen egon kamalaksi "toimijaksi", mutta pitäisikö egon oikeasti toimia "palvelijana" auttaa sitä seuraavaa ja ymmärtävää etsijää kehittymään?
Ihmisellä on kaksi tietä valaistua ja ne ovat onnellisuuden polku, sekä kärsimyksen polku ja jokainen teko on valinta. Jokainen valinta johtuu sielustasi. Taipumuksista aina sairaaloisiin tekoihin. Onnellinen rakastaa elämäänsä ja pitää siitä kiinni. Pyhien elämä on suvaittavaa ja paras esimerkki elämän laadusta. Muistakaan, että jokainen sielu on tärkeä elämän lahjojensa vuoksi. Muovaten itseämme ja suunnaten tahtoaan muihin saadaan yhdessä aikaa yhteiskunta malli, eli muutos. Taitoja pitää opettaa ja sieluja siunata.
Pyhä taolaisuus kutsuu
Yin & yang
Tajuntaa laajentamassa
Mitä gurun tulee opettaa?
Buddhan opetuksessa Jumalan armossa
Kuljen luoksenne valon lapsosena

Rukouksiani ihmiskunnalleSunnuntai 18.10.2020 20:32

Rukoilen jokaisen puolesta

Rukoukseni.
Sitä minä rukoilen, että teidän rakkautenne tulisi yhä runsaammaksi tiedossa ja kaikessa käsittämisessä, voidaksenne tutkia, mikä parasta on, että tekin olisitte siunatuja jumalien tahdosta ja olisitte puhtaat sydämmessänne, ettekä kenellekään loukkaukseksi, vaan täynnä vanhurskauden hedelmää.


Toverini ja ystäväni, pitäkää pelkkänä ilona, kun joudutte moninaisiin kiusauksiin, jotka koettelemuksianne ja tietäkää, että teidän uskonne kestäväisyys koetuksissa saa aikaan kärsivällisyyttä. Ja kärsivällisyys tuottakoon täydellisen teon, että te olisitte täydelliset ja eheät ettekä missään puuttuvaiset, vaan yltäkylläisiä, olittepa missä tahansa elon tiellänne. Enkelit aina läsnä, kun apua tarvitsette, se on sitä uskon voimaa pyhää.


Ystävä, hyvä. Älä vihastu pahain tähden, älä kadehdi väärintekijöitä. Sillä niinkuin heinä heidät pian niitetään pois, ja he lakastuvat niinkuin vihanta ruoho. Turvaa sinä Jumalaasi ja tee sitä, mikä hyvä on, asu maassa ja noudata totuutta; silloin sinulla on iloa ja turvaa armossa, ja odottavaa siunataan, juuri siten, kuten hänen sydämmensä halajaa. Astu tiellesi pyhälle. Pyhät ottakaa elämänne haltuun ja turvatkaa jumaliin, kyllä ne ja he kuulevat ja neuvovat. Ja sinä saat antaa sinun vanhurskautesi nousta niinkuin valkeuden ja sinun oikeutesi niinkuin onnellisuuden ja viisauden, pyhänä.

Rukoilen muutosta lapsiemme vuoksi

Jumalat vahvistaa sen ihmissielun askeleet, jonka tie heille kelpaa. Jos hän lankeaa, ei hän maahan sorru, sillä enkelit tukee hänen kättänsä ja auttavat jatkamaan eteenpäin pää pystyssä. Jokainen on kutsuttu uskonsa vuoksi opettamaan ihmissieluja. Päässämme yhteinen kruunu, yhteistajunta suuntana maailmaa mullistaen. Kultuuri tutkijoita ja uuden järjestelämän muovaavia sieluja olkaamme. Puhdistakaamme sydämmemme ja antakaa kaikki takananne anteeksi, itse kaikille.

Rukoilen teitä näkemään toisenne. Älkää siis antako sen hyvän, mikä teillä on, joutua herjattavaksi muiden toimesta; sillä pahan tekijöitä on. Ymmärtäkää, että Jumalan valtakunta ole vielä hahmotettu kokonaan maan päällen istutettavaksi. Vaadin vanhurskautta ja rauhaa ja iloa Pyhässä Hengessä. Joka tässä kohden palvelee jumalia, se on jumalilleen otollinen ja ihmisille kelvollinen. Niin tavoitelkaamme siis sitä, mikä edistää rakkautta ja rauhaa ja keskinäistä rakentumistamme. Toimikaamme yhdessä.

Värien hohtoKeskiviikko 14.10.2020 16:41

Yin & yang


Maailma on musta valkoinen alkuunsa tiedostajille hahmottaessa kunnolla mielemme voimin tai fyysisiä asioita esim. luonnosta taikka kaupungeista, jopa kotoota.
Valkeuden "hyvyys" ja "puhtaus" ovat siinä värisymboolissa aloittelijoille tutkijoille tärkeimmissä rooleissa.
Tummuuden "pahuus" ja "kärsimys" tietona pitänee oppia tukitsemaan taidokkaasti.
Nänä sekaisin on vaikea elää. Sävytys toimii jin ja jang toiminnoilla, kun käsittelee auroja tai taide, esine, luonto kuvia.
Sopii myös vaatetukseen oikeiden sävyjenki valinta, luo hyvän tuulisuutta ja sinusta voinee tiedostaa ilman aurojakin havaintoja.

Värien merkityksiä

Valkoinen. Englanninkielinen nimi white. Latinankieliset nimet niveus, candidus, albus.
Vaikuttavat elementit, eli suojelu tahto, totuus, kun on varma asiasta, puhtaus ja siihen pyrkimys, kuun valoisa puoli, jumalatar voimana naisilla, neito lumouksesta.
Tietoa valkoisesta.
Valkoinen on samalla suojaava väri kuin myös kaikkien värien korostaja ja vahvistaja. Sitä voidaan käyttää suojausloitsuissa, väreinä, ja myös silloin kun ei tiedetä mitä värejä käyttää. Valkoinen on vahva väri, joka on parhaimillaan suojaukseen ja puhdistaumiseen.

Musta. Englanninkielinen nimi black. Latinankieliset nimet niger, atra.
Vaikuttavat elementit, eli negatiivisuuden hävitys, karkoitus paratiisimaisuudesta, pimeän kuun tarkkailuun sovelias, alitajunta ja sen sairaus väärä toiminta kehossa, jopa sairaus, eukkomaisuus naisilla.
Tietoa mustasta.
Siinä missä valkoinen sisältää kaikki värit ja energiat, musta on sen vastakohta, imee kaiken eikä sisällä värejä. Loitsuissa mustaa käytetäänkin juuri energioiden ja henkien imemiseen, vastaanottamiseen sillä se vastaanottaa eri energioita tehokkaasti toisin kuin valkoinen joka toimii suojamuurina.
Siksi musta onkin suosittu väri loitsuissa, esineissä ja asioissa.

Punainen. Englanninkielinen nimi red. Latinankieliset nimet rutilus, rufus, puniceus
Vaikuttavat elementit elinvoima ja intohimo turvallista elämää kohtaan, rakkaus, äitiys naisilla.
Tietoa punaisesta.
Punainen on voimakkaana värinä paljon käytetty tunnepohjaisiin taikoihin, kuten rakkauteen, intohimoon, seksuaalisuuteen, elinvoimaan sekä äidilliseen rakkauteen. Se onkin värinä omiaan esimerkiksi lemmenloitsuihin sekä lämmön tavoittelemiseen.
Hyviä yhdistelmiä ovatkin punaisen värisävyt, esimerkiksi tummanpunaista, vaaleanpunaista, hopeista ja valkoista käyttämällä saa aikaan vahvoja pohjia eri loitsuille jumalattarien ja energioiden kutsumiseen.
Juurichakran pää väri ja hohtaa siellä pyrkien esiin usein auroissa ja näyissä.

Sininen. Englanninkielinen nimi blue. Latinankielinen nimi puteulanus.
Vaikuttavat elementit ovat rauha, terveys, parantaminen.
Tietoa sinisestä.
Sininen on parantajan väri. Sitä voidaan käyttää rauhoittumiseen, mielen tyyneyteen, parantamiseen ja oman terveyden edistämiseen. Siniset rauhalliset sävyt ovatkin omiaan silloin kun halutaan tehdä parannusloitsu tai puhdistaa omaa kehoa ja mieltä.
Kurkkuchakran värinä ja äänen käytön värinä myös hyväksytty.

Keltainen. Englanninkielinen nimi Yellow. Latinankielinen nimet on Crocus, crocinus, croceus.
Vaikuttavat elementit, eli kauneus, viisaus, kommunikointi, aurinko, jumala.
Tietoa keltaisesta.
Keltainen on värinä vahvuuden ja puhtauden käsittein tummia sävyjä. Toimii pyyntönä. Se vaatii kykyä nähdä ja kommunikoida hengen ja ystävien kanssa, ja se on vahvassa yhteydessä kultaan, joka on syvin sydänkeskuksen sävyistä.
Sekä kulta että keltainen edustavat kummatkin jumalan värejä, koska olet viisas tai ystäväväsi on, hän jota tulkitset. Toisinaan nämä hetket ovat visioitakin jostakusta. Tämän vuoksi sointuunkin äänen on hyvä keskittyä. Keltainen aurassa on ominaisuudeltaan viisas ja kaunis.

Kulta. Englanninkielinen nimi Gold. Latinankielinen nimi Aurum.
Vaikuttavat elementit, jumalaisuus ja rauhan tahtoisuus (yhdistettynä keltaisen kanssa)
Tietoa kullasta.
Värinä kulta on jumalainen väri, jumalallisen voiman hahmottaminen ja olemus, oikeudenmukaisuuden ja kaikkivoipaisuuden väri. Sitä voidaan käyttää vahvistamaan taikoja, tai kutsumaan tiettyä jumaluutta apuun. Henki kutsumusta suorittaen kannattaa hyödyntää.
Monet polttavat sekä kultaisia että hopeisia kynttilöitä juhlapyhinä riippuen mitä jumalaa tai jumalatarta he pitävät omanaan. Vahva väri aurassa, chakroissa sydänkeskuksen kanssa.
Koko keho kehittymässä, tutkithan chakrojasi ja huollat niitä

Johanness Ihme "artisti"Keskiviikko 14.10.2020 13:43

Ambriel suojelus enkelini tieteen ja taiteen kasvattajani

Ihmeen lahja (harjoite)

https://www.youtube.com/watch?v=kkcNeggRntU

Löydyn myös facebookissa, mikserissä ja soundcloudissa.
askel kerrallaan

Lumouksessani kuljenKeskiviikko 30.09.2020 17:35

shamaani maailmassa

Jumalani ja jumalattaret, tieni opastajat, sieluni puhdistajat. Te annatte minulle pelastuksen kilven uskontani, ja käteeni oikeuden miekan; laupeuteni tekee minut suureksi, koska kunnioitan muita arvossaan.

Minä annan käsityksilleni avaran tilan, koska ohjaan ne toimimaan, etten liikaa eksyisi tietostaessani totuutta, ja minun jalkani eivät horju pyhillä poluillani, silllä minua tuette ja rakastatte.

Luojani olet paimeneni, olet suunnan näyttäjäni elon tielläni ja siksi sinuun turvaan rukoillessani, kun etsin tietäni kulkea.

Rakastaen itseäni ja maailmaa, Buddha taon lumossa etsien itseään, ennen kulkuani kohtalon tielleni pyhälle.

Mystikko shamaani munkki Johanness Pyhävuori, parantaja, suunnan näyttäjä ja opas.
Kuljen luoksenne valon lapsosena

Chakra opastusta (keskeneräinen)Maanantai 28.09.2020 23:07

Chakrojen avaus opas (keskeneräinen)

Lupaus toimia ilmaiseksi avuliaasti. Tukekaa tielläni minua, niin armahdan teidätkin rukouksissani. Kuulkaa myös huokaukseni ja opettakaamme toisiamme, jotta tietoisuutemme kasvaisivat yhdessä toimien. Se on pyhä tahtoni, toivottavasti myös sinun.

Sydän kuuntelee aivoja. Illuusio on energiaa mielemme toiminnan, joten pää chakrat pitää olla pyhät, jotta sydän olisi kultaa. Kultainen sydän on viisas, koska ymmärtää itseään ja muita kohdistaen vihansa turhan pois mielestään kaunistaen maailmaa.

Pään chakrat ohjaavat sydäntä ja sydän kunnioitta kuunnellen ajatuksiasi, ne ohjaavat toimintaa kehomme. Kruunun muovaava illuusio on hyödyksi tulkinnassa chakrojen. Sielun energia auttaa ymmärtämään sisäisiä chakrojamme. Mieli sairaus on tuskaa, kun ihminen tai eläin ei toimi oikein. Kruunu chakramme omaa ajattelu kyvyn ja mielen opastaja toimii myös. Illuusioita on erinlaisia esim. sisäisiä, transseja eriluokkaisia ja henkisiä. Henkistä rohkeutta tutkimuksiinne. Toivon olevani avuksi oppaana!

Seuraavaksi avatkaa sydän chakran kolme väri porttia. 1. portti on rakkauden pinkki, 2 portti viisaan ymmärryksen kultainen ja 3. portti vihreä, eli lempeyden ja auttavan parantava. Huomaa että kruunu ohjaa mietteellä energia silmää, eli hallusinaatio kykyämme ja oikean lainen maltillinen ajatelu avaa ja johdattaa sitä eteen päin. Näin transsi toimii. Unohtakaa huolet ja murheet, sillä ne saattavat vaivaloisen asettaa turmioon. Yhteinen polku toisia tuomitsematta ja opastaen toimimme yhdessä oikeaan suuntaan tähdäten. Ilman rakkautta ja lempeää ajattelua ja toimintaa emme kykene olemaan viisaita. Arvostakaa tietäjiä ja kirja viisautta, sillä se kasvattaa tietoisuuttamme ja opetelkaa ulkoa muistakaan kertaamalla oppimaanne. Aina on hyvä tarkistaa jos epäröin. Ymmärrän toki, että maailma on pelottava kun on niin paljon valhetta ja tuskaa, mutta nekin on vain rikkaa. Avaathan sydämmen chakrasi kunnioittamaan sillä koko kehosi toimintaa. Sydän chakra on keskus tarkotetusti ja se ohjaa toimimaan oikealla tiellä koko kehoa. Hyvä aika ajoin tarkistaa omat chakrat kysymällä niiden tilaa sieluasi käyttäen, sillä se näyttää syyt mihinkin vaivaan. Anahata, eli sydänkeskus on ohjaava koko muuta henkistä osaa meissä.

Kehossa 7. pää chakraa, siksi koko kehoa hallintaan sydämmellä 4 alempaa, juuri, chakraali, eli tunne ja manipura (sisäinen sää).
Kurkku chakra 5. chakra pään alla kaulassa on pyhän sanoman tuoja ja luoja on sydän. Jokainen sana suusta lähtevä on joko rakastavan opettava tai tuomitseva, eli vihainen. Eli ääneen käyttö on sovellettavissa tilanteeseen riippuen miten sanomaa käytetään.
Jokainen kirjain, numero ja sana pitäisi lausua mahdollisimman taitavasti, niin se kohdistuu omiin ja muiden chakroihin parantavasti. Siksi suosittelen mantroja, lausuntaa, eli sanojen ääntämistä ja sen harjoittamista. Äänteitä ja lausunta vikoja korjaavia harjotteita suosittelen je ne kohdistetaan päähän, eli ajatuksiin, jotta ymmärtää sanojen todellisen merkityksen.

(keskeneräinen painos...)
Rakkautta teillekin

Ihmeen sanoma ja tutustuminen maailmaanMaanantai 28.09.2020 23:00

Pyhä taolaisuus kutsuu


Ihmeen sanoma: "Miten meidän tulee kuljettaa toisiamme, yhdessä maan päälliseen paratiisiin!"
Terve ja terveyttä. Olen Joni Juhani Vuorinen, syntynyt 6.6.1986 klo. 6:51 Turussa. Olen kouluja jokseenkin käynyt ja itse tutkimalla paljon oppinut, aloitteleva tieteishamaani. Olen jo armahtanut itseni Jumalien (polyteismi käsitteellä elelevä sielu) ja Luojan (jos on?) ystävänä, eli pyhitän jumal henkiä. Idea maailmani toimii ja siunauksiani luvassa jatkossa, myös ilmaiseksi.
Terve ja terveyttä. Olen Joni Juhani Vuorinen, syntynyt 6.6.1986 klo. 6:51 Turussa. Olen kouluja jokseenkin käynyt ja itse tutkimalla paljon oppinut, aloitteleva tieteishamaani. Olen jo armahtanut itseni Jumalien (polyteismi käsitteellä elelevä sielu) ja Luojan (jos on?) ystävänä, eli pyhitän jumal henkiä. Idea maailmani toimii ja siunauksiani luvassa jatkossa, myös ilmaiseksi.
Koulutus järjestelmä ja kansalaiskohtelu eri "luokkakasteissa" on kiusaavaa ja hyödytöntä elämää. Jatkuvaa väärää toimintaa yhteiskunnalla ja suunta paranee ja toisaalta huononee epäonnisimmille. Onko se oikea suunta?
Tuetaan toisiamme tekemään hyviä valintoja elämäänsä. Pidetään yhtä me uskaliaat. Muovaavaa voimaa maailmaan, sitä rukoilen. Toivoa ihmisille näinä vaikeina aikoina. Rakastakaamme muuttuvia ja muovatkaamme suuntaa seuraaville muuttujille. Neuvoja suostun jakamaan. Tässä samalla kun tutkin mysteereitä elämän.
Ihmisillä on monia syitä vikoihinsa, joista tietenkin seuraamuksensa ja se ihmiskunnassa näkyykin.
Olen pahoillani, että kulkuani ennen voisi kuvailla erittäin syntiseksi ja siksi vaadin armahdusta ja arvostusta teiltäkin, vanhat ja uudet ystävät. Juureni löytänyt ja kruununi (chakrat) hohtaa teille tavatessamme, sillä käyn mielimaailmoissani matkaten muidenkin luona, sillä olen tiede shamaani munkki, pyhällä opin tiellä. Nykyiset uskonnot alkoivat kehittyä shamaanikulttuureista, joiden aikakaudet olivat historiassa planeetallamme ennen nykyisin muistettavia ja vallitsevia suur-uskontoja.
Tulossa valoa internetin kautta. Shmaanipappi (virka johon tähtään) keskustelee mielellään kaikkkien halukkaiden kanssa, olkaamme siunatut yhdessä. Tule sinäkin sivuillemme, joissa keskustelemme, opetamme ja neuvomme siunaten toimien ja minuun saa tutustua ihan vapaasti ilman ennakkoluuloja, myös astrologisesti, sillä olen huomannut uskomustieteen auttavan ihmisen kehityksessä. Uskomustiede ja taika ajattelu parantaa maailman. Haluan kulkea guru opettajaksi elämässäni ja jäädä muistoihin, jopa tuleville sukupolville, esimerkkinä.
Olen hyvä sydämminen ja kuljen mukanani henget "astraalissani". Tutkin tieteitä, opiskelen kieliä ja taiteilen. Etsin turva paikkaa muista heimoista ja kasvualustaa rikkaalle elämälle, sillä vaadin velat anteeksi itselleni ja kaikille tapaamilleni, eli siunaan sieluja, elävien ja tulevia, koska osaan ennustaa (kehittyvä vaihe). Rakkaudella sotilaallinen kasvatus armeijassa samalla vaatimuksenani. Lupaus pyhittyä on vannottu ja, kun yhdessä toimimme saamme anteeksi monet tummat sulat.
Parannetaan tämä maailma, olkoon se pyhin tahtomme! Siunattua tapaamista odottaen rakkauden nimissä, sillä olen veli jokaiselle, sen pyhät mestarit opettivat. Jumalani ovat persoonallisia ja tiede tulee todistamaan paljon vielä ja kehittymään huippuunsa elomme myötä tällä aikakaudella, sillä kohta olemme muutoksien aikakauden lopussa, ennen uuden ajan alkua, eli kehitys vaiheessa. Astrologit puhuvat kultaisesta aikakaudesta, joka vallitsee nykyisin, eli kehitys vaihe. Uusi taivas ja uudet maat ja hallinta muodot, sekä uskomustieteelle, eli kirkkojen vallalle olisi luvassa suurempaa valtaa toimia pyhitys työssään. Arvostan jokaista ystävänä, hyvänä.
Sähköpostiini greenpriest1986@outlook.com voi viestitellä. Rikkaat ja rakkaat! Hyvästi pahuus. Luon uskontokuntaa tähän maailmaamme, joten toimintani kuvaa uskonpuhdistusta. Jokainen planeettamme aurinkokunnassamme on turvallista kohdata vasta myöhemmin, tutkia sopivasti ensin omaamme, eli Tellusta.
Jokainen avaruus tutkija luulee tietävänsä, mutta eetterit vanhat kuitenkin mustaa sävyä, paitsi absoluuttisesti todistetuissa väittämissä, johtuu epävarmuudesta sävyt tietojen (joidenkin). Puhdistus henkinen luvassa kasteen kautta, sillä synnit pestään, jotta voinee "uudelleen syntyä". Messiaille, tuleville ruhtinaille kumartaen kunnioitusta tekemään tahdon teidän minunkin toimesta suovan. Palvelen munkkinakin ilmaiseksi ja elän siivosti. Pienet tulot ei haittaa, jos jossain vaiheessa vastineeksi esim. istunnoista ja tulkkinnoitsa vaadin tuloja.
Olen matka mies, joten jos paremman kasvun mullan saan istutuksilleni, niin parempi elämäkin kävisi helpottavana ja helpottaisi myös kokemia tuskiani, kun niitä joudun käsittelemään terapeuttisesti. Karma ja synnnin taakka, jota jokainen kantaa, tullaan huomaamaan. Maailmanlaajuisen karman ja "uudelleen syntymän" kokemuksen kautta voi valaistua tiellään, elävä. Elon aika on jatkuvaa oppimista tiedossa, erintapaisissa.
Sodissa eetteri sotii mukana. Muistakaa tarinoiden hohto. Jopa teletapit pitää opettaa elämään lapsuutensa, suosion vuoksi ja siksi hyvät kasvatus opit luvassa perheelliset suvut.
Ego on "sielu kuvitus", ja jopa jumalat on persoonalliset, meidän myötä. Uudet taivaat UMU:n toimesta ja kansan hallitus vaalit tulossa pyhällä tiellä. Minkä arvoinen on kukin? Maailman uusi järjestys on virallisesti kehittyvänä maailmassamme. Oletko mukana? Vai vastaan? Päätä itse. Olen kohtaloiden kaupittelija ja omani valitsija. Messias? Tuskin yksin.
Kohtansa voi mouvata ja sen elämä tarjoaa valituille. Se mitä jätät jälkeesi elämässäsi maailmaan, on sinun jälkesi. Elämän tie, koti, unelma ja täydellinen visio. Vielä munkin tiellä kasvan ja saan profeetan viittani aikanaan. Pyrkimys kohti uskon valoaan, koko elämässä tulisi jokaisen kulkea rakkaus rinnassa rauhaa turvaten.

Moi olen Johanness “Isla” Ihme, taivaan valo ja valo työntekijä, pyhä pappis opiskelija ja mystikko maagi. Haen parempia tunteita armahtaen sydämmelläni maailman kansalaisia. Haen maailman kouluihin opiskelemaan ja parantamaan oppi matkaamme. Zen koulutus kuraattoreille ja opettajille ja tunteja kouluhin jopa uusia oppilaita munkki tien avuin. Kulkekaa itse nirvanaa yksin. Kiitos kun tulette auttamaan. Toimin myös kurssien jälkeen opettajia neuvomassa tietyissä aineissa, joiden opieklua harkitsen jatkossa.

Seuraathan omaa pyhitystäni ja maailmankatsomustani, jota esitän somen kautta. Muutokseni on jatkuvaa ja polkuani seurattavissa sivuillani. Hion vasta teoksiani, joten laadukkuus on heikkoa, mutta hyödyllistä.

Evoluutio opastusta luvassa. Tutkin historiaamme myös. Biologia kiinnostaa. Filosofia ja latinakin kielistä, koska on tulossa uusia kielioppi virheiden korjaajia. Ihmiskunnan ei tule kuluttaa, joten liha tuotanot mallit muuttuvat ja kierrätys pakko. Laki opinnot haaveena. Avaruuden mysteerit paljastuvat ja suunta on meillä yhdessä. Kulttuuri kehitys ja tapojemme muutos tulossa myötämme.

Papin opasteena näyte työni kehittyvä kieliopillinen tutkinto luvassa myös muillekin, kirja viisaat, jotka jatkatte opintiellänne kanssani.
Terve

Raamattu tutkintaa osaan ja uskontotieteet kiinnostaa, siksi Papin virkaan opiskelen vapaalla opintiellä.

"Herran enkeli asettuu niiden ympärille, jotka häntä pelkäävät, ja pelastaa meidät, valona toimin henkimaailman kautta, keskustellaan henkimatkoillammekin, eli shamaani opinnot ovat etenemässä."
Vaatimuksia ihmiskunnalle pyhitykseen luvassa tulevaisuudessa!

Esi puhe
Sillä katsokaa, minä tuon teille vaatimukset, jotka pysäyttää teidät katsomaan taivasta (ylistä), joka avaa tiemme sieluihimme kohtaloiden ja jokainen sielu pyhittyy, kuin vaatteet, jotka vaihdamme. Rakkaus, rauha, onni, ymmärrys, viisaus, pyhyys, jne. Me yhdessä "synnymme uudelleen", se on ylösnousemuksen ansiota, joita alkaa ilmetä maailmassamme aikanaan (profetiani).

Alamme kunnioittamaan sielujamme, sekä toisiamme ja maailmaamme ja se on vaatimukseni, että muovaamme tämä sotkun yhdessä toimien! Menneitä on turha murehtia väärällä tavalla, sillä ei huolia tarvitse muistella jatkuvasti, eteenpäin! Kun syntimme annetaan anteeksi, eli armahduksen koemme, niin sen saavutamme yhdessä. Eivätkä synnit (alinen, tuonela, manala, helvetti) enää ajatukseen astu väärässä tilassa, sillä vielä bekin vaiheet on helpommin käsitettävissä sielujen matkoilla. Pyhä on tämä kaste, jonka saatte ja me valonkantajat tuomme lohdun, eli suunnan valoon pohjoisesta alkaen (pohjoisen valo profetia).

Muistakaa alku on kärsimystä, kuin kivinen tie, mutta te saatte iloita ja riemuita iankaikkisesti siitä, mitä minä teille ilmoitan, sillä autuus on tulossa heikoillekin. Sillä katsokaas, iloksi luon minä käsitteet paremmasta ja me saamme riemuksi sen pyhän kansan roolin kansakunnissa, Suomi. Uusi aikakausi on tulossa, jo ovella ja sen myötä ihmiskunnan valaiseminen kaikkialle maailmankaikkeuteen on edessä.

Siipemme hahmotamme kyllä kukin, eli löydämme niiden avulla tavan elää omaa elmäämme yhdessä ja kyvyt toimia kaikkien pyhien taitojemme avuin. Tämä on vaihe kehityksen yhteisen tulevaisuuden vuoksi ja sen kunniaksi, se on aikakautemme osa.
Tulossa on Tieteisuskonto, joka mullistaa koko maailman, eli UMUn liitot, uuden ajan avaruus uskonto oppi suuntana, niin kuin sanovat profeetat. Avaamme ovet todelliseen jumaluuteen elämän loisteeseen. Minä itse shamaanipappina matkaan kyllä ajallaan maailmalla parantamassa ymmärrykselläni viisauden myötä ihmisiä.
Nyt vaadin saada kehittyä Suomessa kielioppini takia yksinkertaisilla elämän tavoillani. Näin ollen tulen kutsumaan maailmalta luoksemme ihmisiä tulevina vuosina, joita tarvitaan maailman uudistuksen vuoksi, pyhimykset, eli enkeleitä jumaltensa, joita on, koska niin on taivaani osoittanut. Tapaamme arvovaltaa, opettajia, guruja, mestareita, kun kuljemme aikanaan, koska myönnämme heille opastuksen toimia oikein kansojemme vuoksi. Hyödynnämme puhelinta, internettiä, televisiota ja radiota opetuksessa muille, mutta vaadin tavata henkilökohtaisesti näitä arvokkaita sieluja, sillä minullakin on heille viestini rakkaudessani mukana.

Kiitos kun luit ja luota "muuttujiin" ja lähdetään yhdessä pyhälle tielle kulkemaan. Opas aina ja valo rakastava tukemassa aina. Olkaamme aurinko maailmalle.

Kuka olen, kysyvät uudet ystävät!

Olen Joni Juhani Vuorinen, syntynyt tähtiensä alla 6.6.1986 klo. 6:51, Turussa. Asun Raisossa ja muutan heti kun otetaan yhteyttä vapaasta asunnosta. Olen rakastunut neitoihin muutamiin, mutta vapaa sielu. Olen elämääni pyhittävä tieteis ja mystikko munkki, joka luo filosofiaansa, jota tulee opettamaan. Minua kinnostaa uskonnot, tiede ja taide, sekä rakastan vertauksin oppimista ja opettamista. Kaikki saavat kulkea käsikädessä minun elämässäni, kanssani, ystävinäni. Armoa, opetusta ja suojaa anoen, ihmiset hyvät!

Ymmärrän uskon voimaa mieleen vaikuttaen magian oppieni kautta, sen valoa ja pimeyttä, jota synnytämme. Pyhitän elämääni mystikon roolissa myös maagisena valhomunkkina, joka tuo toivoa kirkkokuntiin eri uskontojen luokse magian ja tieteen avulla.

Kohtaloni tosiaan on nyt keskittyä parantamaan elämäni laatuani ja pyrin oppimaan virheistäni elon tielläni, koska saan syntini anteeksi jumaliltani. Saatte tutustua miuun vapaasti ja lupaan olla armollinen johdattaja, kun opastan samalla somen kautta muitakin pyhittymään ja vaihtamaan tietään pyhemmälle, eli taon, eli elon tien kuljettajan johdatukseen. Kuin paimen hän odottaa laimaansa. koska olen vasta munkin viitassa ja köyhä, niin tarvitsen opastusta, mieluiten ilmaiseksi, se on sielulleni armonne, anoen Johanness Pyhävuori (tulevaisuuden nimeäni hahmottelen, sillä vaihdan sen aikaanaan symboolisemmaksi.)
Poliittinen muutos kausi on myös tulossa, se on visossani osana hahmottumassa.

Olen jo kirjoittamassa suomeksi vaatimus listaa uuden pohjoisen pyhän valon tiedeuskonnon ja uuden seurakunnan toimesta. Suuntana yksi maailman neuvostohallitus ja tieteisuskonnollisen katsomus. Tulen puhumaan asiasta lisää julkisuudessa aikanaan.

Pyydän poistakaa koko lika sielustamme pyhitysten avulla, jotta voimme ola puhtaita.

Puhun ja lupaan muutosta vaatien toimimaan oikein koko maailmaan kohdistaen sen vielä, kiitos ihmiskunnan hyvyyden. Tuen maailman rauhaa ja pyydän kääntämään katseet avuttomienkin puoleen.
Tiede esseeni, joka opastaa ymmärtämään, auttakaa ymmärtämään viisaammat oppineet.

Avaruus on tila, ikuinen meri, jossa mytologisesti kaksi kilpikonnaan jumala ja jumaltar rakastelevat synnyttäen alku tähtiä. Niiden rakkauden osoitus synnytti tähdistömme, kuin munat, jotka kehittyivät sikiön lailla "alkiossa". Tämä mytologinen käsite helpottaa ymmärtämään luomis prosessia avaruudessa. (Tulossa taikamainen ja tarinanomainen mytologinen opetus tästä muutaman vuoden sisällä, hionnassa siis.)

Elämä planeetallamme kehittyi merestä, kuten merikilpikonnat rakastuvat avaruuden ikuisessa meressä. Avarudessa taon toimesta kaikkeus tarvitsee palasensa toimiakseen. Näin ymmärsin, että vanhojen käsitteiden on uudistuttava ajoittain evoluutiomme kasvun myötä, ajan kulkiessa jatkuvana eteenpäin.

Huomio! Vanhan eetterin lumous on katoavaa mielistämme, sillä vihdoin evoluution kehitys tulee kasvanemaan kansojen pyhityksellä, babylonin kehittämä maailmamme ja sen ihmiskunnat. Lusifer saa vie tekonsa tarinoissamme anteeksi Isältään.

Tämä polku on kuin pyhitys tie shamaanipapin, kohti vanhurskaustaan. Rakastan maailmaa ymmärrykselläni ja lisäämällä, jopa vaihtoehtoista tietoa ja armoa lempeydellä armahtaen virheistään jokaisen matkallaan yhteisen kehityksemme, sillä olen kehittymässä ymmärtämiseni vuoksi viisauteen yhtenä pohjoisen valontuojana. Puhdistakaa käsitys kykynne ja ymmärtäkää uskontojen mytologiaa uudistuvaa, jota jaan vanhojen taikamaisten tarinoiden lisäksi ja tukekaa minua jatkuvassa valaistumisessani kuolemaani asti. Yhdessä olemme maailmamme todellinen toivo tiedon kehityksen ja valona loistamme tulevillekin.

Yhteisen tietoisuutemme kasvua edistämme yhdessä ja rajat pitää myös hahmottaa, sillä tietoisuuden kasvu on vaihtuvaa evoluutiossamme. Zenin kautta löydämme rauhan oppia paremmin ja siksi sitä mainostan ja edellytän kaikille. Polyteisminen shamanismi pohjana minulla luodessa uutta taivasta yllemme, eli puhdistus mielessä toimin.

Filosofiani on alkamassa kehittymään ja siihen kuuluu osana pyhän tie. Kasvun tiellä armahdan jokaisen vastaan tulevan ja puhdistan maineeni menneen, sillä kyllä pyhät tietävät miksi näin toimin. Kaikki ovat, jonkin verran väärällä tiellä ja olen siihen osa syyllinen. Armoa ja sieto kykyä vaadin pyhitys tielläni, sillä olen "herännyt" hahmottamaan itseni osaa tarinassamme maailmamme. Olisipa tieni ollut mukavampi, niin olisin ollut jo toimessani. Meidän tulee oppia menneisyydestämme ja oppia olemaan puhtaampia sieluja tulevaisuuteen kulkiessamme. Tämä munkki kävelee opintietään, tao zenisti. Kun minä kasvan tiedon puuksi taivaan puutarhassa, niin lupaan kohdistaa maailmamme kohtaloa parempaan suuntaan, kuin venettä yhteistä, kohti parempaa, niin tulevat tekemään muutkin eksyneet ja he, jotka ovat jo enkelitä maailmamme.

Lähtekää seuraamaan mystikkomunkkia sivujeni kautta ja ottakaa yhteyttä, joka palaa taivaaseen Isänsä Luojan luokse, ja tulen saamaan polullani synnit anteeksi, koska rakastan Äitiäni Luontoa. Tulemme puhdistamaan ja pelastamaan maailmamme, sillä pyhä tie opettaa kasvamaan jokaisen, jopa sairaat ja eksyneet. Tarvitsen apua ystävät vanhat ja uudet, maailmamme muutoksien tuulissa.

Sytytetään puhidtava liekki sydämmiimme ja annetaan toisillemme anteeksi ja mietitään mitä puhutaan puhtaalla sydämmellä. Valkoinen valo loistaa jo maailmassamme. Uusi aika muutoksin on alkamassa. Ketään ei voi estää kun profeetat johdattaa kansan tulevaisuuteen, eli koko maailman valon kasvu tielle. Taon herra puhuu minulle kuin opastaja ja tulee puhumaan teillekin. Pyhät "kantavanhemmat" kautta aikojen viisauden nimissä opettakaa meitä pyhittyviä sieluja maailman ja opettakaa kulkemaan kohti kohtaloamme, se on rukoukseni maailmalle.

Olen shamaanipappi virassani myöhemmin elämässäni. Nyt vielä mystikkkomunkki oppimassa ja kasvamassa. Ylösnousemuksia lisää luvassa, eli pyhityksiä, siksi tulen aikanaan kiertelemään oppimassa ja opastamassa henkiparantajana ja opetajana elämän opin. Tämä on oa visiotani itsestäni maailmassamme.

Menetty aika on rakasta minulle tietää ja ymmärtää se miksi kuljin ohi pyhän tien usein, kun meinasin "herätä". Se mikä meni hukkaan on jo anteeksi annettu ja annan anteeksi ihmiskunnalle. Uudelleen syntymä kutsuu ja tie johdattaa minut molemmille teilleni menneisyyteeni, hukatulle ja kuljetulle. Se miten piti olla jo ja miksi, tiedostelen sitä ja sitä miten itse kuljin ja mistä syistä. Pyhitän itseni ja minulle alkoi riittää rakkaudeton ja tiedoton elämä, maailma ilman Isä Jumalaa ja Äitiämme Luontoa. Kunpa, joku ymmärtäisi mitä rakkaus on muita kohtaan, niin hänen oppilaana kuljen kasvamassa myös. Opettajia tulee tielläni vastaan ja silloin pyydän armahdusta ja kuntoutusta oppilaalle, jotta kykenen oppimaan opettamaan muita toimiakseni oikein jatkossa.

Pyydän malttia kunkin kulkuun elon tiellä. Tao puhuu ja lumoo minut, kuin myös kantavanhemmat henkinä, menneisyydestämme. Evoluution kehitys ja aikakauden muutos on luvassa, se on jo ovella.

Kasvussamme yhdessä eliökunnat alkavat kehittyä pyhittymisemme jälkeen, ylösnousemus. Uusi aikakausi on todellakin tulossa. Astrologit kertovat kultaisesta ajasta, eli ymmärryksen kasvusta. Minä tosiaan olen alku tähti, niin isä Jumala kertoi taivaasta, kun kutsuin hänet luokseni, kun sieluni nousi taivaaseen , jossa käyn myös pyhittymässä, oppimassa ja kuuntelemassa opettajiani ja ymmärtämässä maailmankaikkeuttakin. Jaan iloa ja surua ihmissieluille, kullekin osansa.

Pyhittäkäämme opin tie tärkeimmäksi osaksi elontietämme. Pysähdytään ymmärtämään myöskin asioita, jopa oppiamme ja jopa virheitämme.

Kiitos kun luit ja ota yhteyttä vapaasti ystävänäni sinuakin kohtelen.

keskeneräinen...

Puhdistus henkinen
1. Teeseinä on, että pyrit ajattelemaan alkuksi pois päin negatiivisesta kärsimys tilastasi, jonka näet mielessäsi ajattelemalla jotain positiivista, kuten armoa, eli "lähdettä". Kuitenkin kärsimys on ymmärrettävä juurilla ja opittava kokemaan se tuntemuksiasi myöten, sekä viha, että nautinto, oli se sitten puhdasta halua tai synnin himoa ymmärtäen nämä kuin kaksi liekkiä, joilla on liikkeensä.

Opastus tulevaan
1. Jos joku tahtoo kulkea minun kanssani, hän kieltäköön paheensa ja ottakoon ristinsä ja seuratkoon pyhää tahtoaan luoksemme. Näin polku vaihtuu vähitellen tieksi (tao & zen). Sillä joka tahtoo pelastaa elämänsä, hän puhdistukoon synneistään meidän avulla ja saakoon elämäänsä puhtauden ja löytäköön loisteensa sisimmistään. Hän joka seuraa omaa tähteään, jonka sytytämme, hän paljastaa itselleen kohtalonsa askelein ja sitä kulkekoon enkelit rinnallaan, niin ihanat enkelit taivaahan vie.

Ohjeet käsittää
1. Ihmisen tulee ymmärtää velhoutensa ennen pyhittymistä haltiaksi. Se kuuluu osana evoluutio keitystämme ja näin jatkuu kasvu, kunnes suku kiroukset geeneissämme korjaantuu. Aikakauden kasvuna edistyvä vaihdos on tulossa vuonna 2025 nykyistä aikaa.

askel kerrallaan

Runo veljilleMaanantai 28.09.2020 21:04

Muistakaa ystäviäkin kukkasin
Armahdathan minua, tielläni, veljeni.

Suloinen tulppaani, tuoksuthan hyvältä ja armahdathan minut synneistäni menneisyyden. Olet minulle aina tärkeä, veljeni.

Vaikka luoksesi en aina kerkeä olet sydämmessäni. Toivon ystävänäsi, että olet rohkea puhumaan asioistasi, ja että minulla olisi aikaa kuunnella sinua.

Opastan sinua minne ikinä menetkin. Rehellisesti sinuakin rakastan, siksi totuudessahan kuljet tunteissasi ja tahdon rinnallasi taistella vaikka kuolemaan asti. Niin pyhä on tämä veljeys.

Kuin ensi kevään lempeät tuulet, minä sinut johdatan kotiin sydämmen ja iankaikkiseen autuuteen.

Jätäthän kanssani jäljen maailmaamme. Avaathan oven kun kolkutan ja sinut tuonelasta haen.

Rukoukseni kuulw, älköön askeleesi horju ansoihin vaan ansioihin. Yhdessä maaiman kohtaloita muovaamme sielujen.

Rakas tulppaani, veljeni urhea.

Proosa ruususestaMaanantai 28.09.2020 21:01

Ruusuja naisille viekää
Proosa Ruususesta

Kun kävelin taivaan puutarhassa, jumalatar. Sieltä poimin kukista kauneimman, sinut, ruusun. Sen tuoksu lumosi minut haaveilemaan meistä. Tuoksusi huumaa minut taivaisiin.

Olit kaunein puutarhassa edenin, eli kukista lumouavin, kauniimpi kuin tämä, jonka sinulle vielä poimin, lapsemme, Amor.

Haluan sinusta rakkaan vierelleni, kun ajattelen perhettämme. Tuon vuoksi poimin nämä ruusut teille, jokaiselle, ihastukselleni. Arvostattehan niitä, sillä minua kutsuu kuu ja sen loiste. Siksi ne teille omistan.

Edenin ruusut, jotka tuoksullaan lumoavat minut tilaan rakkauden, siksi visioin meistä. Kun saan nämä kahleet avattua, lupaan johdattaa jonkun teistä taivaaseen viereeni. Sillä sinä voit olla rakkaani, kuun lumossa minä loistan sinulle, missä olenkin. Sinua halajan, rakkaani, haaveeni, meistä.

Ilo poskiltasi hohtaa, kuin taivaiden lämpimimmät tähdet yhdessä ja niiden kirkkaus loistaa yllämme. Rakas enkelini, kaipuu rinnallesi saa minun sieluni lentämään taivaisiin, aina kun sinua muistelen.

Maalaan meitä sielujemme kotiin, yhteiseen, siksi sukellan sen lempeään värähtelyyn, kun se muotoutuu eteemme. Niin paljon kaipaan sinua syleilyyni, yksinäisenä, jotten enää koskaan eksyisi luotasi, siksi sinua muistelen lämpimästi.

Tahtoni on kietoutua yhteen, kuin köynnös vierellä tulevien lapsiemme. Rakkauteni on luja ote, siksi voit turvautua minuun, jottemme koskaan enää eksyisi toistemme luota ja haaveestamme, yhteisestä perheestämme. Sen halajan syttyvän.

Eedenin portit paratiisiimme ovat edessämme. Sydämmeni on jumalanasi, rakas sinun.

Rakas, odotan sinua vielä täällä, yksin. Kumpa tulevaisuutemme olisi yhdessä loistaa valona maailmalle, niin pyhää on ruleva rakkautemme.

Ota sydämmeni pyyntö vastaan, suljetuin silmin vaivun kuviin sinusta, rakkauteni, suloinen sielu Eedenin puutarhassa, taivaassa, siellä olen sinun.

Sieluni halajaa sinua syleilyyni, rakkaani. Voisimmepa kietoa sielumme yhdeksi, kuin kaksi juurta, yhdessä maailmalle suuntana, valomme, tähtemme, rinnalla.

Armahdathan minut sydämmessäsi jo ennen kuin luoksesi tulen, sillä saavun, jos pyydät. Vain sinua halajan, ystäväni, vielä, rakkaana, ken tietää, mieli tiettyni. Ikäväni on tuskaa, kun tosissani kaipaan rakasta matkaamaan maailmaan avaraan, yhdessä.

Kuin niityn uneliaat kukat, yön kirpeään kasteeseen peitellyt, kutsuvat auringon ensisäteitä luokseen. Näin minä peittelen sinua rukoillen sieluasi joka aamu luokseni herättämään itseni vaivosistani, se on rukoukseni.

Nyt jos avaan kukkaani sinulle ja näytän sinulle sen varjoja niin kykenetkö hyväksymään vielä minut . Toiveeni on, että olen auki sinulle, olisitpa auki minulle.

Ruusuni, suloisin, haave, rakas.
« Uudemmat - Vanhemmat »