IRC-Galleria

Cretin

Cretin

ja kirjoitus etenee
Huomasin, että suurin osa tässä mun koneella olevista kuvista keksittyy mun hiuksiin :) Ok, mun mielestä puhtaana hiukseni ovat kauniit ja sillee. Ja ihan sama se mulle on tykkääkö kukaan muu. Mä muuten käytän sitä Bernerin Vanilja-suklaa-shampoota ;) Krisse ainaki sano, että mun hiukset tuoksuu hyvälle, kun olen sillä pessyt :D Tiedä sitä sitten...

Alkaa pikkuhiljaa kyllästyttää tää jokapäiväinen himassa istuminen. Kaikki kaverit on (tietty) lukiossa (ja äidin omia pikkuenkeleitä), joten niiltä ei ainakaan tipu mitään pyyntöjä yöelämään. Ja vaikka oon ladellu kaikille sata kertaa mitä hyötyä on sinkkuna olemisessa, alkaa sekin pikkuhiljaa kyllästyttämään.

Tosin se on nieltävä, että mun elämän tarkotus on opiskella lukion jälkeen noin 5 vuotta jossain hemmetin korkeakoulussa ja mennä sen jälkeen töihin. Sitten mä olen töissä jotain 40 vuotta ja jään eläkkeelle vanhanapiikana. Ostakaa mulle sillon oma nimikkokasvi (= vanhapiika)! Joskus, kun se aika tulee, kuolen omassa kodissani ja mietin, mitä olisin voinut tehdä paremmin ja mitkä valinnat pakottivat minut tähän pisteeseen. Sittenhän murehtiminen on jo myöhäistä.

517 TYÖPÄIVÄÄ JÄLJELLÄ!! HAJOTKAA AAMUIHINNE!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.