IRC-Galleria

Cretin

Cretin

ja kirjoitus etenee

Voi jeesus oikeestiMaanantai 01.10.2007 01:21

Oltiin sit perjantaina Ollin kans systerillä. Leikittiin Emman kans tosi paljon, kun hän oli toivonu meitä niin paljon kylään ja leikkimään kanssaan. Sovittiin myöhemmin jopa se, et jos pariskunta haluu joskus mennä vähän juopottelemaan niin mä ja Olli vahditaan lapsia. VIRHE.

Kun kello tuli puoli neljä, systeri kysy meiltä, että haluttaisko vielä hetkeksi jäädä ja vaikka kävellä kaupungille niiden kans. Sit se alko selittää sitä, et lankoni vois haluta Ollin mukaansa muutamalle oluelle. Tästäkö Olli riemastu ja sen silmät oikein kiilu sanomaa: "Jee, mä saan kaljaa!!" Kiellä siinä sitten jotain, ku systeri ja Olli töllää vieres enkä ole tottunu olemaan niille mikään maailman ilkein ihminen.

Ei sit mitään, me ei oltu päivällä syöty yhtään mitään, joten mulla oli sairas nälkä, vaikka systeriltä saiki kaks leipää. Ajattelin, et parin tunnin vierailun jälkeen mentäis Prontoon syömään tai jotain, mut EI. Siinä sit viiden maissa lähdettii vetää keskustaan päin. Mä olin joutunu ottaa huonommat kengät mukaani (ku koira pölli ne paremmat) ja kirosin matkalla joka ikisen siitä seurueesta ja kaupungista syvimpään helvettiin. Kiva, ku kantapää ja jalkapohja oli ihan paskana ja jouduin vielä samana iltana ajaa Nousteelle.

Matkalla sit tyypit huomas, et mä olin tosi iloisella tuulella tästä meidän pikku retkestä. Lanko sit alko ihanasti vi**uileen mun ilmeestäni ja siitä, ettei elämästä selviä ilman hymyä. Oli ihan hel*etin lähellä, etten lyöny sen viivasuoraa hammaskalustoo kurkusta alas ja tallonu sen jättimäistä kolvinenää aivoihin. Mullehan ei vi**uilla!!

En sanonu sattuneesta syystä sanaakaan Ollille tai langolle, ku lähettiin eri suuntiin. En myöskään sanonu sanaakaan, kun ne tuli. En ollu huomaavinanikaan. Lanko sit taas yhdessä kohtaa huomautti, et mun virne onki muuttunu entistä iloisemmaks. Annoin sille murhaavan katseen ja erittäin sarkastisen tekohymyn, minkä toivoin loistavan halveksuntaa.

Mutta paras oli vielä tulossa: mun systeri alko antaa parisuhdeneuvoja! Jos mulla olis ollu kirves, niin maanantain IltaSanomissa ois lukenu kissankokoisilla kirjaimilla: "Sisko paloitteli siskonsa - neuvojen takia". Mun systeri selitti seuraavia asioita:
- jos on paha mieli, niin pitää sanoo kaikki suoraan
- kunhan kaikki on sanonu, niin tulee paljon parempi mieli
- kaljan juonnissa ei ole mitään pahaa
- yhteinen viikonloppu vielä edessä, joten kannattaa tehdä sovinto
Mä kattelin tän saarnan aikana kaikkia puita ja ajattelin: "Voi ku kaunis puu! MÄ REVIN TOLTA ÄMMÄLTÄ PÄÄN IRTI!!" Ettäs jum*lauta kehtaski tulla mulle hel*etti selittää jotain parisuhdeneuvoja, ku mun elämä ei ole ennenkään kiinnostanu sitä pätkääkään saa*ana! Yritin muistaa, et jos mä oisin käyny sen kimppuun niin Emmalta ja Laurilta ois kuollu äiti, mikä ei olis mitenkään kivaa. Joten mä päätin poistaa sekä systerini että lankoni numerot kännykästäni ja olla mahdollisimman vähän tekemisissä niiden kanssa.

Mieluummin oisin kuunnellu Jaanan takapiruista ääntä: "Tapa ne! Tapa ne kaikki!" ku sitä, et mun systeri alkaa puuttuu mun elämääni sillä saralla, mikä on yksityisintä elämää. Ai että mä kadun sitä lopun ikäni, että ikinä edes pyysin sitä abiristeilyn valvojaksi! Vähintäänki siellä tapan sen, jos oon tarpeeks vetäny Dooley'ssii.

Toisaalta, nyt mä tiedän, miks aina suutun Ollille, ku se menee jonnekin: se on kolme kertaa mennyt jonnekin ja unohtanut mut täysin SEKÄ se on kolme kertaa mennyt jonnekin, VAIKKA
A) sen ois pitäny tulla meille
B) sen ois pitäny tulla meille menonsa jälkeen
C) se ois vasta muutama tunti aikasemmi tullu meille niin silti se on lähteny meiltä ryyppäämään.
Ja nää arvet ei parane koskaan.Onneks Olli ei harrasta näitä galtsun päiväkirjoja xD

Tylsääkö?Perjantai 27.07.2007 15:43

Säännöt ovat seuraavat:
1. Valitse 4 kaveriasi.
2. Etsi jokaiselle nimelle yhteisö, jossa esiintyy kyseinen nimi!
3. Haasta 4 kaveriasi tekemään tämän.

Essille munaa
En osannu valita näistä parempaa:
emilia vie sun miehen , EMILIA EDUSKUNTAAN
Jaanan kyydissä-leikin siis hengelläni
Riikka tuntee olevansa alaston smurffi.

Valitin taasKeskiviikko 11.07.2007 21:53

Asiani koskee sekä matkapalveluja että asiakaspalveluja, mutta kun valikosta ei saa valittua kuin yhden niin valitsin lähimpänä pitämäni matkapalvelun.

Nousin tänään - keskiviikkona 11.07.07 - Turun Kirkkopuistossa vakiovuoroon, joka oli lähtenyt Turun bussiasemalta 16:00. Bussi oli Express-bussin väreissä ja ikkunalla lappu "vakiovuoro". Ei siinä mitään, että auto oli näissä väreissä, mutta ajattelin selventää kunnolla, että tiedätte, mistä autosta on kyse.

Palautteeni koskee bussikuskia, joka mitä ilmeisimmin puhui yksityispuhelua. Tämä alkoi noin Peltolan kohdalla ja jatkui Piikkiöön asti, jossa jäin pois. Matkapuheluun puhuminen vaikutti voimakkaasti kuskin kykyyn ajaa ja siksi päätin kirjoittaa tämän palautteen.

Kuskin puhuessa puhelimeen auto vaappui edestakaisin tiellä ja autoilijana tiedän, että se vaikeuttaa muun liikenteen sujuvuutta. Kuski myös "pumppasi" kaasua, josta usealle matkustajalle tuli huono olo, jonka huomasin vilkuilessani ympärilleni. Minullakin oli hyvin paha olo, mutten onneksi ollut syönyt mitään ennen matkaa, joten en sentään oksentanut päästessäni kiinteälle maalle.

Olen ennenkin ollut sellaisten kuskien kyydissä, jotka puhuvat puhelimeen kesken ajomatkan. Toivoisinkin, että jokaiselle kuskille hankittaisiin lain määräämä hands-free-laite tai heidät pakotettaisiin käyttämään kyseistä laitetta missä tilanteessa tahansa. Tämä edistäisi matkustajien turvallisuutta sekä kuskin luotettavuutta. Luotan siihen, että tämänpäiväistä kuskia puhutellaan tekemästään pikku virheestä, ettei se toistu uudelleen.

Aurinkoista päivänjatkoa!

Olli lähtiTiistai 10.07.2007 00:33

Tänään se Olli sit lähti Säkylään. Toivon, et sillä olis tosi kivaa siellä, ettei se ois täyttä helvettiä koko aika. Tietenkin ihan hirvee ikävä. Oli jo silloin, kun istuttiin autossa ja oltiin matkalla meille, ku Olli & Kimmo heitti mut meille ennen ku Kimmo sit vei Ollin Säkylään.

Tuossa mun vieressäni se Ollin letti nyt lepää. Siis NIIN harmi, ku se leikattiin pois :( Kuvitelkaa, viis vuotta kasvattaa upeita hiuksia ja sit *naps* vaan ja kaikki poissa. Välil tulee ihan kauheita ikävyyskohtauksia ja tuntuu, ettei puoli vuotta ikinä menis ohitse. Ois pitäny hankkii töitä, mitkä ois täs heinäkuun alussa alkanu, niin ois ollu edes jotain muuta ajateltavaa, ku se, et Olli on intissä.

Ei mistään tuu mitään seuraavien parin päivän aikana. Tänäänki vaan kattellu Ollin kuvia ja silitelly sitä lettiä. Tiedän, olen outo. No, onpaha tääki päivä kohta pulkassa. Yö tulee olee tosi vaikee, koska mietin koko ajan, et viime yö oli viimeinen yö Ollin kans yhdessä pitkään aikaan eikä me edes juteltu hirveesti niinku yleensä, ku Ollia väsytti niin, et se nukahti tosi nopeesti. Kyl mäki nukahdin, mut heräsin taas yhessä vaiheessa kattelee Ollia.

Mä lainasin Ollilta tosi paljon leffoja. Yritän kattoo niitä aina, ku tulee hirmu ikävä ja mietin, et mitä Olli missäkin kohtaa sanois. Olli aina puhuu kesken leffan ja mä alan aina kuuntelee sitä ja siks kaikki leffat menee vähän ohi multa. Nyt antaisin mitä vaan, et se ois hölöttämässä mun vieressäni kaikkien hiuksiensa kanssa.

No, sit ku saan auton niin liikkuminen on helpompaa ja saatan keksiä jotain tekemistäkin. Pitäs varmaa alkaa käydä jollain salilla vaikka ihan vaan stepperillä tai kuntopyörällä. Ollin mukaan mä saan laihtua, jos mä haluan, mutten saa laihtua liikaa...

Ihi hii ihi hii!Keskiviikko 04.07.2007 21:17

Eilen olin radalla ja se oli hirmu kivaa! Oisin voinu olla kauemminki, mut ei haittaa. Kakkosvaihees uudestaan sinne!

Tänään mennään seitsemän maissa kattomaan Kaarinaan Nissan Micraa. Vähäks jänskättää, ku se on kuitenki siisti auto xD Tahtoisin koeajaa, mut en saa, ku vaan suljetulla alueella (suljetulla alueella ajokortitta ajamisesta ei rangaista).

Huomenna on teoriakoe! Vatsa heittää kuperkeikkaa aina, ku joku mainitsee sen tai ku ajattelen sitä. Toivottakaa onnee! Lisään tähän merkintään sit, et pääsinkö läpi vai olinko iha paska.

Huominen jännittää muutenki, ku Lehtoset tulee kylään! Oon tehny täytekakkupohjan valmiiks. Siit tulee taas sellanen sairaan hieno niinku joka vuosi. Mut silti jänskättää, ku ne on samalla mun synttärikahvittelut ja kihlajaiskahvittelut. Eikä mulla oo sitä sormusta!! No, sil oikeestaa ei voi mitään, et se piti mennä pienentään ja kaiverruttaan. Kaiverrus on sit: "T & O 070707" :)
You scored 30%
Dionysus
Dionysus was the god of wine (and cheer) and vegetation, and a son of Zeus. Men who are ruled by Dionysus have a mysterious quality that often draws the attention -- and sometimes the worship -- of women. They are imaginative, intuitive and inspirational. Dionysus men are good and gentle to those who respect and pay attention to them, but to those who wrong them, they are dangerous foes. They can bring madness, violence, wildness and terror. Dating a Dionysus man can feel blissful and comfortable (they have feminine qualities), and don't be surprised if any former inhibitions you once had suddenly disappear. Be careful, though: Falling for such a man usually means falling hard, which can make the breakup (if there is one) much more painful. Dionysus men have a way of making women feel more feminine, and often more emotional, too. They bring a sense of freedom that can feel liberating, yet also scary. For those who can handle this newfound flexibility and freedom, a relationship with a Dionysus man can be life changing in the most positive way; for those who cannot handle this sudden departure from a routine, ordered existence, such a relationship can be disturbing, even destructive.

You scored 20%
Zeus
Zeus is the god of the sky and ruler of the Olympian gods. He was considered the protector and ruler both of the Olympian family and of the human race. Zeus's weapon was the thunderbolt, which he threw at those that displeased him. According to legend, Zeus has two very different aspects of his personality. He was believed to be the god of justice and mercy and protector of the weak. Yet he was also known as a lecherous, philandering husband (he was married to his sister, the goddess Hera) who unsuccessfully tried to keep his love affairs a secret from his irate wife. He was also known to punish liars and breakers of oaths. Men who embody Zeus's qualities like to be in control of their work and personal lives. Zeus men are born politicians. They are intellectual and surround themselves with people who admire and respect them. While they are capable of passion (Zeus men are great lovers) and even romance (heck, they'll do just about anything to get a girl!), they're not skilled at forming long-lasting, monogamous bonds. In fact, in relationships, Zeus men are often aloof and incapable of experiencing the inner growth that comes from being in committed, long-term relationships.

You scored 20%
Hermes
Hermes is the messenger of the gods and the son of Zeus. He has winged sandals and a winged hat and carries a herald's staff, or magic wand, which he uses to put men to sleep and awaken them. He leads the souls of the dead to the underworld and is believed to possess magic powers over sleep and dreams. Hermes is responsible for making treaties, promoting commerce and guiding travelers. Hermes' character has both positive and negative qualities. Men who embody Hermes' qualities are friendly and can bring great gain -- often unexpected -- to people. However, they can also be crafty and deceiving, and may have reputations as tricksters. Hermes men are not especially heroic or dignified, but they are clever and witty. Hermes men are full of energy and spontaneity, and delight in spurring friends out of their routine. If you are with a Hermes man, no doubt he enjoys discussing his dreams and goals and encourages you to value your own. Hermes men are constantly trying to move forward and transform -- themselves and those close to them.

You scored 20%
Hades
Hades was the god of the dead, ruler of the underworld and brother of the gods Zeus and Poseidon. He was also known as the lord of riches, because the underworld was filled with crops and precious metals. Men who are ruled by Hades may be rather grim, but they are not evil. That said, they are often unforgiving, unpitying and rather hard-hearted. If your man is like Hades, don't be surprised if he is not satisfied with his lot in life, as Hades was displeased when he became ruler of the underworld while his brothers controlled the sky and the sea. Typically antisocial, Hades men are more comfortable at home alone. They are familiar with dark emotions and do not shy away from them. And while Hades men are not especially sympathetic, they can help others learn from bad experiences. Hades men can bring enlightenment and renewal to your life. Watch out, though, because they are often the trigger of loss and suffering.

You scored 10%
Ares
Ares was the son of Zeus and Hera and was disliked by both of his parents. As the god of war, he was considered murderous yet also a coward. He rejoiced in battle, yet he bellowed with pain and ran away when wounded. Not surprisingly, Ares men thrive on conflict. As lovers, they may pick fights, display jealousy and act impulsively. Ares men are competitive, adventurous and live life to the fullest. Men who embody Ares qualities have a passionate for instinct for life - and love! Their unlimited energy can be used positively or negatively. While their mindless aggression can get them into criminal trouble, their assertiveness, courage and quest for achievement can lead to revolutionary advances in business, sports and elsewhere.

Mun todellinen rakkauteniMaanantai 18.06.2007 19:33

Your True Love Is a Cancer

Why you'll love a Cancer:

Cancer's loyal and sincere heart makes your own sensitive heart melt.
Caring and devoted, a Cancer will take the lead in pursuing you - and not give up!

Why a Cancer will love you:

You're laid back enough to deal with Cancer's little mood swings and freak-outs.
A fellow homebody, you know how make Cancer comfortable and at home with you.

Ja Ollihan on rapu :D

TIIAMaanantai 18.06.2007 02:50

T is for Temperamental

I is for Intelligent

I is for Intelligent

A is for Alert
Your positive traits:

You're intuitive enough to know what's going wrong in a relationship early on
A total sweetheart - you're often the most caring person anyone knows
You are a generous and devoted parter to whoever you fall in love with

Your negative traits:

Insecurity - you tend to need a huge amount of comforting from your partner
You tend to be overly sensitive and easily hurt, which make loving you difficult
It's difficult to predict your moods. One minute you're up - the next you're down.

Your ideal partner:

Someone equally sensitive, who wants to take time to get to know you deeply
Dreams of an everlasting love - complete with marriage and a family
Loves to take care of you. Being a good cook and masseuse doesn't hurt!

Your dating style:

Slow. You enjoy dates that last all day, with plenty of time to talk and get to know one another.

Your seduction style:

Quite tender and loving, once you are comfortable in your relationship.
Coy. You tend to play it cool to drive your lover wild.
Orally talented - you're known as the best kisser in the zodiac.

Tips for the future:

Be a little less sensitive. Not every little mistake should hurt you.
Spend time away from your partner every so often - independence is a good thing.
Find ways to take care of yourself. You'll be happier if you put yourself first.

Best color to attract mate: Aqua

Best day for a date: Wednesday

KuolemansyntiniMaanantai 18.06.2007 02:19

Gluttony: 80%

Sloth: 80%

Envy: 60%

Pride: 60%

Greed: 20%

Lust: 20%

Wrath: 20%

Chance You'll Go to Hell: 49%

You'll die from a diabetic coma.