IRC-Galleria

Cretin

Cretin

ja kirjoitus etenee

Blogi

- Vanhemmat »

Jos olisit...-runoSunnuntai 30.10.2005 19:09

Jos olisit kaverini,
tietäisit kuinka kärsin,
eikä sitä tarvitsisi kysellä.

Jos olisit kaverini,
tuntisit minut kokonaan,
eikä minun tarvitsisi kärsiä.

Jos olisit kaverini,
antaisit minullekin
mahdollisuuden.

Jos olisit kaverini,
lukisit ajatukseni,
auttaisit tänään,
etkä ylihuomenna.

Jos olisit kaverini,
tietäisin aina,
että jossain on
kuunteleva korva.

Jos olisit kaverini,
osaisit auttaa,
etkä vain voivotella.

Mutta kun et ole kaverini,
et ole ajattelemisen arvoinen.


Vituttaako? K-Y-L-L-Ä!!!!!
Huomasin, että suurin osa tässä mun koneella olevista kuvista keksittyy mun hiuksiin :) Ok, mun mielestä puhtaana hiukseni ovat kauniit ja sillee. Ja ihan sama se mulle on tykkääkö kukaan muu. Mä muuten käytän sitä Bernerin Vanilja-suklaa-shampoota ;) Krisse ainaki sano, että mun hiukset tuoksuu hyvälle, kun olen sillä pessyt :D Tiedä sitä sitten...

Alkaa pikkuhiljaa kyllästyttää tää jokapäiväinen himassa istuminen. Kaikki kaverit on (tietty) lukiossa (ja äidin omia pikkuenkeleitä), joten niiltä ei ainakaan tipu mitään pyyntöjä yöelämään. Ja vaikka oon ladellu kaikille sata kertaa mitä hyötyä on sinkkuna olemisessa, alkaa sekin pikkuhiljaa kyllästyttämään.

Tosin se on nieltävä, että mun elämän tarkotus on opiskella lukion jälkeen noin 5 vuotta jossain hemmetin korkeakoulussa ja mennä sen jälkeen töihin. Sitten mä olen töissä jotain 40 vuotta ja jään eläkkeelle vanhanapiikana. Ostakaa mulle sillon oma nimikkokasvi (= vanhapiika)! Joskus, kun se aika tulee, kuolen omassa kodissani ja mietin, mitä olisin voinut tehdä paremmin ja mitkä valinnat pakottivat minut tähän pisteeseen. Sittenhän murehtiminen on jo myöhäistä.

517 TYÖPÄIVÄÄ JÄLJELLÄ!! HAJOTKAA AAMUIHINNE!!!

Saunassa mietittyäTorstai 27.10.2005 23:18

Saunassa mietin, olenko kaunis. Vastaus on yksinkertaisesti en ole. Seuraava kysymys olikin: Olenko koskaan ollutkaan kaunis? Vastaus onkin kyllä. Ainakin omasta mielestäni olin toisen luokan luokkakuvassa söpö! Kasvot olivat vielä kauniit ja muodolliset. Hymy oli huoleton ja hellä. Hiuksetkin olivat upeat, vaikka olivatkin vielä aika lyhyet.

Siitä se sitten alkoikin mennä yhä rumempaan suuntaan ja nyt näytän tältä. Kasvot ovat kuin kypsä omena ja hiukset rasvoittuvat yhä helpommin. Miksi juuri minä?
- Vanhemmat »