IRC-Galleria

kotiinkotiinkotiinSunnuntai 20.07.2008 13:50

Kohta tulen kotiin <3 Tiedän että olette jo kaivannut mua. Enää noin kuusi tuntia! Saa tulla tikkurilan asemalle vastaan ;> Olen siellä noin 18.17 ;D

Miksi olen näin normaali.Lauantai 19.07.2008 22:49

Kun kaikki muut ovat ihan outoja. Mun elämäni parhaat ja kaikki muutkin mun kaverit on ihan friikkejä. Mulla ei ole yhtään normaalia kaveria, jonka kaa teen normaaleita asioita. Näiden kaikkien friikkien keskellä oma olo on tosi normaali ja massamainen. Mitä erikoista mussa muka on?

EEEBA: hikke. koulufriikki.
KIRSI: blondifriikki. ei voi elää ilman peroksidihiuksia.
APSU: Jo sen pelkät ilmeet kertoo ettei se oo ihan normaali
TOMMI: angstausfriikki. koskaan se ei oo tyytyväinen, aina on jotain mistä valittaa.
OLLI: Tartteekohan tätä edes selittää? se syö jauhelihaakin raakana...
ELLU: mitä ellu on tehny koko kesänä? kenen kaa se on joka päivä? mikä on sen elämä? siis jetrofriikki!
JANINA: no janinahan on tämmönen perusfriikki. kissiä, suolia ja verta.
MEIJU: se on ihan tarpeeks friikkiä että jaksaa innostua aina kun mä tuun meseen!

P.S Tämä päiväkirjamerkintä kirjoitettiin silkalla rakkaudella <3

Lahti? Hollola? Salpakangas? täh!Lauantai 19.07.2008 15:07

Älkää lähtekö huitelee tuntemattomissa paikoissa. Varsinkaa jos joku käskee teidän mennä kauppaan, ja jos se joku antaa väärät kulkuohjeet.

Älkää myöskään menkö koskaan malmille, koska siellä on pelkkiä spurguja, jotka luulee sua venäläiseks.

Täällä minä, missä sivistys? Help.

Töiden jälkeenMaanantai 14.07.2008 16:38

Tänään oli hyvin mielenkiintonen päivä. Tai no ei oikeestaa, oli niiiin tuskaa istua paikallaan ja lajitella niitä saatanan kirjeitä ku väsytti niin paljon. Mä en tiennyt että on mahdollista nukahtaa istualleen. Mä nukahdin kesken työn mitä olin tekemässä. Monta kertaa. Ensin lajittelen kirjeitä ihan normaalisti, seuraavaksi tuntuu että rojahdan lattialle, muistissa lyhyt katko ja käsi edelleen pystyssä puolmatkassa netherlandin lokeroon. Dyyds, se oli friikkiä :D

Ensimmäinen yöMaanantai 14.07.2008 07:52

Olen juuri valvonut elämäni ensimmäisen kokonaisen yön. Tosin onhan tätä yötä vielä jäljellä ja periaaatteessa aikaa olisi vielä nukkua. Joskus olen koittanut valvoa koko yön ja nukahtanut seitsemän aikoihin. Tällä kertaa juttu kuitenkin on toisin, sillä tämän tekstin jälkeen suuntaan suihkuun ja aamutoimiin sillä iki-ihana työ odottaa. En siis saa enää mahdollisuutta nukkua.
Sitä ihmettelen ettei tän mun valvomisen syynä ole uusi kone (vaikka datannu suurimman osan yöstä olenkin). Koitin kyllä pari tuntia nukkua mutta ei onnistunu, ei sitten millään. Kuuntelin musaa ja lueskelin kirjoja. Eih. On jotenki sairas fiilis, oon varma vähän kipee.
Mutta kaikesta huolimatta, olen ylpeä itestäni, olen valvonut koko yön!!

P.S Turha varmaan yrittää kontaktoida muhun iltapäivällä

Sain uuden elämän <3Sunnuntai 13.07.2008 15:32

Eilen, kirsin kaa, expertistä. Siis VIHDOIN ostin ihan omilla rahoilla, ihan uuden läppärin! Oon jo ihan rakastunut tähän. Aika isohan tää on, mutta on nopee ja paljon tilaa kaikki toimii! Vihdoin voin datata 24/7 ! Hitto kun on tänään serkun rippijuhlat mäntsälässä niin pitää hyljätä tää siksi aikaa!
Mutta nyt mulla on taas elämä ja voin olla onnellinen ^^ ...ainakin koulujen alkuun asti.

[Ei aihetta]Lauantai 05.07.2008 21:37

Eilen illalla turussa puolelta öin räjähti! Aikamoisen shown Nightwish veti. Kaikki ne tulet ja valot ja raketit ja serpentiinit. Wau.
Olikohan ekan vai tokan biisin jälkeen Jukan rummuista hajos joku osa ^^ Anettekin veti loistavasti, vaikka eihän sitä Turuseen voi ees verrata (eikä varsinkaa sen kukka mekkoa). Oli pari floppiakin kyllä.. Nemo, joka ei sovi Anetten äänelle yhtään Ja Anetten vaaleanpunasörselöiset prinsessa kruunu ja valtikka The Islanderin aikana. Se nainen on kyllä vähän liian kevytmielinen ton bändin imagoon.
Mutta täysillä mentiin tokassa rivissä ja aamulla ääni käheenä. Muistona eevan ottamia kuvia ja punaista leijuserpentiiniä (:

Kotona joopajoo >:(Sunnuntai 22.06.2008 21:29

Kun nousin pärnussa bussiin noin puoli kymmeneltä, aurinko paistoi lämpimämmin kuin kertaakaan loman aikana. Kun noin kuuden aikaan tallustelin seiskakolmeykkösen päättäriltä kotiin, kastuin lähes täysin kauniissa kesäsateessa.
Jo tuolla jossain on joku Meidän Herramme, tekisipä nyt mieli näyttää sille ylimaallisen armollinen keskisormi. Tää loma oli kyllä sanalla sanoen paska. Älkää te tehkö samaa virhettä ja lähtekö lomalle Viroon. Virossa ei oo mitään muuta hyvää ku halpa viina, eikä siitäkää oo mulle iloa tällä naamalla.
JA MUUTEN! Mulla oli teille jokaiselle joka oli mua odottamassa toblerone patukka tuliaisena. Noh, onhan suklaa hyvää, mut ei teijän silti tarttis lihottaa mua tällee! ...Ja mä ku luulin et mua rakastetaan *sniff* Oon ollu jo puol tuntii kotona eikä kukaan oo kaivannu mua (sitä antin "ei oo aikaa sulle" -viestiä ei lasketa)!
Vetäydynpä tästä yksinäisyyden yksiööni tobleronekasan kanssa. Hyvästi!

PulikointiterveisetLauantai 21.06.2008 23:19

Taas olin juuri tuolla kylpylässä lillumassa. On kyllä nyt tullu lilluttua ihan tarpeeks yhdne juhannuksen ajalle. Kolmena päivänä kolme tuntia. Rupes tänään käymään vähän jo tylsäks tuo peuhaaminen. Lopussa kiersin ties kuinka monta kertaa ympäri yhden kosken, koska se soi edes jonkimoista mielenkiintoa. Siinä koskessa sain polveen haavan, käteen mustelman ja verta huulesta, kun enhän mä voi tyytyä samaan ku normaalit ihmiset vaan mun pitää peuhaa samalla lailla ku joku pentu.
Letti näytti muuten ihan normaalilta märkänä; pitää ruveta kantaa joka paikassa vesipulloa ettei pääse hiukset kuivumaan.
Näin tuolla alhaalla aikas virkistävän näköisen yksilön, voisinpa tästä lähteä kuolaamaan sen perään! Onneks on kamera mukana <3
(Puhun tietty kokiksesta - mitä te oikeen luulitte?!)

P.S Siellä kylpylässä oli tänään aivan näkönen pikku eeva! Ei tietenkää yhtä söpö, mutta muuten ihan ievuskani näköinen <3

Kävimpä juuri parturissa!Lauantai 21.06.2008 18:29

Ja eevahanilla ei ole nyt mitään tarvetta paasata että tytöt käy kampaajalla ja pojat parturissa...

Niin, kävin vähän säätämässä parturissa. Lettiä putoili taas.
On täs se hyvä puoli, et hiukset kasvaa aina takasin tai joku homofruittari saattaa iskee silmänsä muhun! Niin, mutta silti.. ens kerralla suomalaiselle kampaajalle!