IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 29.08.2009 02:00

Töissä oli kaks häröilijää, jotka selitti että niiden pitää saada alennusta koska ne maksaa kortilla ja on töissä lähellä ja sitten ne laski sekunteja kun mä kasasin niiden ruokia!

Ja sit oli joku känninen kiinalainen joka nauro ihan kauheesti ja sil oli ongelmii nähä siihen kuittiin ku se yritti kirjottaa allekirjotusta x))

Iltapimeysutuisuudessa on ihana pyöräillä kotiin <3

Syön pelkkää sulatejuustoo ku muu safka on loppu -.-'

Saatanan Sohlmanit, onks teil joku boikotti mua vastaan ku ei voi vastaa puhelimeeen!!

Hihi ystäväni, olet parempi kuin arvaatkaan ^^<3

This day was gooood!Torstai 27.08.2009 02:15

Kiva kun jotain yllättävää tapahtuu elämässä niin ei käy päivät liian yksitoikkoseksi ^^.
Miikka "Kyl noi sun farkut muuten ainaki takaapäin tollee tekee oikeutta sun kropalle"

Minä: "Suomeks, mulla on hyvä perse?"

Miikka: "No, siis.. Niin."

aaws :D<3

Tällästä töissäääähh (jumbossa)Tiistai 28.07.2009 20:40

Eilen semmonen vaaleehiuksinen, vahvasti meikattu, pantterikuvioiseen ohueeseen paitaan pukeutunu (en yhtä ollenkaa vihajata että hän olisi pissis tai jtn :P ) tuli kysyy multa "anteeks, ollaanks me nyt vantaalla?" ^^. ...no okei, ehkä se ei ollu niin selvää mut kyl sillon vähä hymyilytti, varsinki kun sen kaveri oli siin vieres sillee "eii, et oikeesti kysyny tota, tyhmä!"

Tänään semmonen about 14w poika oli isänsä kanssa syömässä. Mä käin viemässä niille purilaisen jälkikäteen pöytään ja olin sillee "ja teille oli yks kerroshampurilainen" ni sit se isämies sano siihen "nii ja voisit jäädä tähä hänen seuraks" ja osotti poikaansa. Poikaparka meni ihan punaseks ja katteli ikkunnan ja mumis jtn "eikä, isää-ä". 8 DD

...Kiva kun tänää oli toka päivä ku ikinä teen tommosii hommii ja heti mut vaa iskettii kassalle ja piti yksin siin selviytyy suurimmaks osaks x|

Happoradio <3Maanantai 13.07.2009 18:11

Tulee Apolloon Keskiviikkona! eli ylihuomenna! Mä niiiiin haluaisin sinne! Kukaan ihana ihminen haluis lähtee mun mukaaaan? 8e maksais liput ennakkoo ja 10e ovelta!

Anyone? .__.

Särkänniemi <3Keskiviikko 24.06.2009 13:50

Ahh ihana eilinen. Mikään ei rentouta niin hyvin ku päivä huvipuiston höykytyksessä! Tornado on ehdottomasti paras huvipuistovempain jossa oon koskaan käyny! Vaikkakin Halfpipe antaa hyvän vastuksen. Päiväkin oli ihana. Koko ajan paisto aurinko ja oli niin lämmin että vesilaitteisiin meni ihan mielelläänki. ...Ja en oo moneen viikkoon nukkunu niin hyvin ku viime yönä!
Äsken taas tuolla vesipuistossa peuhaamassa, mutta suurinosa tästä päivästä tulee varmaanki vietettyä ihan rannalla!
Ärrsyttää kun laiton mun valkosen mekko/paidan päälle ja kysyin mutsilta onko se säädyllinen se sano että ihan hyvä ja nätti. Äsken ku vaihdoin uikkarit tähän vaatteeseen ja katoin itteeni peilistä niin huomasin että tästähän näkyy rintsikat melkee niin selvästi läpi että pystyy sanoo millasta pitsiä niiden yläreunoissa on >.< Ei kiva!

Ikaalisten kylpylässäMaanantai 22.06.2009 15:03

Aattelin tässä taas ruveta pitää kylpylä päiväkirjaa niinku viime vuonna Pärnussa. Tällä kertaa ei ihan niin kauas päästy. Mut hieno paikka tääkin, vaikka täällä ei kuulukkaan hotelliaamiainen hintaan! *Nyyhh* Mutta onneks huomenna on SÄRKÄNNIEMI<3 päivä ja sillon jopa maksetaan tosta aamiaspuffeesta että jaksetaan. Marika lupas tulla mun kaa tornaadoon, ehkä, Mun pikku kovanaama ^^.
Tulin just tuolta kylpyläpuolelta ja oottelen että nuo muut naiset kerkee sieltä pois. Miten mä oon aina ensimmäinen valmis oleva joka joutuu oottelee muita... varsinki nais porukassa x) Toi kylpylä on jännä ku se on meille ilmanen jos me mennään sinne ennen aamu yhtätoista ja päiväl puoleen hintaan.. Mutta mikäs tässä aamu-uinnissa :D Ihanaa säätä luvannu ja tänäänki aamu oli tosi lämmin. Viimeinki joku kesä.
...ja nyt mun vatsa pitää tasasta murinaa ku on niin nälkä!

[Ei aihetta]Keskiviikko 06.05.2009 19:00

Apsu alias Ihmeotus:

Ulkona on hieno sää
lattialla on irtopää
Huomenna on työhaastattelu
tänään alkaa haistattelu
Runosuoni kukkii
Tsiigaa mun tykkii
Kiitos


^^.

Lähtisitkö kanssani leffaan? :))Perjantai 24.04.2009 17:31

Sunnuntaina klo. 17.45 tai klo. 20.30 Helsingin Tennispalatsissa Merirosvoradio (the boat that rocked). Varasin kaks paikkaa toivoen että joku lähtee mun kaa. Että mites oisoiss?

[Ei aihetta]Tiistai 14.04.2009 00:22

Crista sanoo:
jee se oli ihan hyvää viel <3 ja mulla oli vielä hengissä olevia kanalihapulliakin <3

Teramemory (Ömömhöm...) sanoo:
Kuulostaan jokseenkin häiritsevältä kun puhut että ruokasi olisi edelleen hengissä