IRC-Galleria

Five days outside of the gallerySunnuntai 11.06.2006 18:46

Huhhuh mitä elämää<3
Ihanaa vaikka toivoisi sellaisen elämän jatkuvan aina, mielissämme sellainen jatkuu varmasti..

Keskiviikkoaamuna herätys _vasta_ seitsemältä, piti ehtimäni klo 09.08 Pendolinoon Lahdesta,
14 minuuttia Riihimäen asemalla, josta 09.54 taajamajuna Helsinkiin.
Viikon ainoa vastoinkäyminen sitten koettiin Järvenpään asemalla, kun rakkaani nousi väärään vaunuun, jolloin näimmekin vasta Helsingissä. Ensi kerralla pitää muistaa naisen logiikka ;D

Helsingissä shoppailtiin ja osteltiin lähinnä vaatteita, mutta eihän 7 ja puoli tuntia riitä mihinkään, varsinkin kun oli niin vähän rahaa (yht. varmaan jotain 300e) ja yli tunti roikuttiin Forumin Golden Raxissa... Kotimaisia mansikoitakin puolisoni löysi..

18.34 Pendolinolla suoraan Lahteen (ei tarvinnut kumpaisenkaan vaihtaa junaa, mukavaa sellainen<3), josta kävelimme isovanhemmille hakemaan coca-colat ja viemään pyörän. Kaupassakäynti tuon vaiheen jälkeen ja kotiin, katsoimme Inkan potkiaistanssin (todella upea<3 paitsi ne jotkin tanssijat olis voinut panostaa, varsinkin ku tietää kuin monta viikkoa sitä kevään aikana oli harjoiteltu) ja sitten möksälle!

Vietimme ihanaisen reissun, kynttiläiltoja kaksinkappalein, söimme hyvin ja hyvää safkaa :P
Emmikin muisti meitä lähettämällä molemmille saman viestin, oikein suloista että joku viitsii muistaa tuollaista. Olemme edelleen otettuja.
Eli siis torstaina tuli vuosi täyteen ja sitä juhlistimme tuolla valtavan onnellisella reissulla.
Saunoimme ja suutelimme myös. Siis soutelimme :D anteeksi typo ;)

Perjantaina äippä ja siskoseni tulikin sitten hakemaan meitä, jolloin katsoimme Unbreakablen kotona illalla ja kävimme nukkumaan jo kolmatta yötä vierekkäin. Todella romanttista, vaikka eilen illalla oli tuskaa käydä yksin nukkumaan.. kaipaan vain hänen viereensä<3

Aamulla sitten vein Inskiäiseni puoli yhdeksäksi kotiinsa ja klo. 11 lähdimme uudestaan jo mökille, meille tuli sinne sellainen "typerä" nahkasoffa (joku Natuzzi 2200e :D). Porukat tykkää heittää tuota rahaa kankkulankaivoon, mutta sitten itse joutuu aina tekemään paljon hommia pienenkin rahan tienaamisen eteen..
Pikkubroidin kummit tulikin sitten iltapäivällä ja vietimme taas kerran laatuaikaa heidän kanssaan. Oikein ironista ja hauskaa sakkia nuo Rasimukset. Ainiin, hakkasin halkoja ja ajoin nurmet pois sekä kastelin Aution Esan kuuset..

Tänään onkin sitten viikon lämpöisin päivä vaikka samalla uskomattoman pilvinen, ehkä vois käydä ensimmäistä kertaa golffaamassa jos sais vaikka ajan eikä tule mitään hyvää leffaa ;)

Kiitosta taasen että jaksoitte kuunnella, kiva purkaa ihanaista elämääni, boheemiudet jätettäköön kertomatta :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.