IRC-Galleria

DMWM

DMWM

Would I Lie To You Just To Get In To Your Pants? JESS!

Uusimmat blogimerkinnät

SILITYSRAUTA !!
===========

Olet sisäinen tulisielu, vaikka ulospäin näytätkin herkästi viileältä. Jos joku sattuu tulemaan luoksesi väärään aikaan, saattaa heiltä palaa näpit. Et välttämättä kaipaa suuria joukkoja ympärillesi ja viihdyt itseksesi varsin hyvin, mutta jos menet juhliin, menet sinne tyylillä.
Olet tarkka työssäsi ja yleensä jälki on erittäin siistiä. Paneudut työhösi antaumuksella.


http://www.omatsivut.fi/kisasivu/index.php

Lisää haastetitaMaanantai 10.07.2006 03:28

Katso kännykästäsi 5 viimeisintä tekstiviestiä ja listaa ne tänne. Haasta sitten 3 ystävääsi tekemään samoin.

1. On tuttu. Terveisiä täältä kotkasta. Öitä

2. Mitä nyt taas?

3. ;) kotkan puolella jo rööki paussi

4. Nukuin niin pitkään kuin nukutti

5. Terveisii täältä jostain olen luullakseni hauho

Toi vitone oli iha paras, enkä kauheesti meinannu tukehtuu nauruuni!!!! Ole ny sit vaik hauho!! *reps*
Vastaustesi perusteella seuraava luonnehdinta kuvaa persoonallisuuttasi
Olet hiljainen, käytännöllinen, herkkä ja spontaani. Kaltaisesi ihmiset ovat hieman ujoja ja syrjään vetäytyviä, ja etsiytyvät ammatteihin joissa on mahdollisuus yksinäisyyteen ja samalla pitää sormensa elämän pulssilla. Metsänhoito, maatalous, puutarhanhoito, sukeltaminen, kaivostyö ja rakentaminen ovat sinulle soveltuvia ammatteja, samoin kuin käsityöammatit ja taide. Ihmistyyppisi ovat myös usein ammattiurheilijoita, muusikkoja tai esiintyviä taiteilijoita. Osaat nauttia aisteistasi, ja viihdyt ulkoilmassa ja luonnossa. Arvostat itsenäisyyttä ja riippumattomuutta, ja vetäydyt mielelläsi syrjään liian epämiellyttävistä tai vaativista tilanteista. Vapaa mielenlaatusi on usein vastakkainen liikeyritysten tavoitteille, joten sinua ei helposti löydetä ”uraputkesta” tai ainakaan suuryrityksen johtoportaasta.

[Ei aihetta]Tiistai 20.06.2006 19:57

SKORPIONI

Olet ovela liikeasioissa, eikä sinuun voi niissäkään luottaa. Pääset huipulle, koska olet täysin kylmäverinen taktikko. Sinua kiinnostavat erityisesti muiden puolisot. Useimmat Skorpionit ammutaan sänkyyn (ei omaan). Skorpioneille on kehittynyt varsin voimakas intuitio, joten ne saattavat yhdellä vilkaisulla havaita keneltä ne saavat mahdollisimman primitiivistä seksiä lähimmän vartin aikana. 109% Skorpioneista käyttää sikana hyväkseen tätä lahjaa. Monet Skorpionien viettelyn kohteeksi joutuneet miettivät vielä vanhainkodissakin, että mikä heihin oikein iski?

Onnenkapine: 9 mm luoti (käyttämätön)
Onnennumero: 69
Onnenväri: Makuuhuoneen valo
Motto: Käänny ympäri niin kokeillaan yhtä toista asentoa...
Auto: Chevy Van plyysisisustuksella

Lisää horoskooppia! Tiistai 20.06.2006 19:54

NEITSYT

Olet johdonmukainen ja inhoat epäjärjestystä. Saatat siivota autoasi kolme vuorokautta putkeen. Pikkutarkkuutesi raivostuttaa muita, joten Neitsyet eivät päädy lainkaan avioon. Olet kylmä ja tunteeton. Neitsyet ovat mahdottoman hyviä bussikuskeja. Neitsyt on luultavasti kaikista tähtimerkeistä pirullisin. Ihmeellinen tekopyhä säntillisyys ja patologinen turvallisuuden hakeminen käyvät joskus niin valtavasti muiden merkkien edustajien hermoille, että tapahtuu ikäviä asioita - Neitsyille. USA:n vankiloissa on paljon sarjamurhaajia, jotka ovat tappaneet vain Neitsyitä. He ovat varsin korkealle arvostettuja vankilan omassa hierarkiassa. Kuolemaan tuomituista vain Neitsyiden kohdalla tuomio pannaan aina täytäntöön välittömästi.

Onnenkapine: Kalenteri
Onnennumero: Mikä tahansa luotettava numero
Onnenväri: Mikä tahansa väri, joka ei haalistu vaan pysyy aina samanlaisena
Motto: Voi olla, mutta todellisuudessa...
Auto: Seat Cordoba Diesel 2,9l/100 km
Kuva arvoitus on nyt sit tuotu päivän valoon.
Mee Jassu oli ainoo joka tiesi!!
ET sä silti mitää palkintoo siitä saa, ku oot jo muutenki mulle velkaa puhelinlaskusta!!
NIH KERTA!! =D
Kesäkuinen elämämeno sopii Neitsyille vain valikoidusti. Ilmassa on varovaisuutta ja herkkyyttä ympäristön negatiivisille vaikutteille. Siksi näet elämäsi nyt melko tummien lasien läpi. Voi olla, että joudut vetämään itseäsi suppuun tai sinusta ainakin tuntuu, että nyt ei ole aika levitellä siipiä kohtuuttoman komeasti. Parempi siivo, kurinalainen ja hieman ahdistunut elämä kuin levoton lepattava yökiitäjän lyhyt surina. Sinulla voi olla sisäisiä pelkoja tai fobioita käsiteltävänä. Avautuminen sosiaalisesti saattaa tuottaa ongelmia. Kapea keskittyminen tai varman päälle pelaaminen vie elämääsi yksille ja samoille raiteille. Voit joutua penkomaan jotain perusteellisesti. Raju suursiivous joko ulkoisesti, uudelleenjärjestelyt tai fyysinen työ ja ponnistelu muuten vie voimiasi. Auringon kova kulma merkkiisi antaa toki kunnianhimoa suoriutua älyllisesti, mutta Uranuksen oppositio siihen lisättynä taas voi ärsyttää ja monet harmittavat pienet muutokset vaativat veronsa ja vaikeuttavat keskittymistä.


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


Kesäkuun anti Skorpionille koostuu pääosin siitä, että Mars ja Saturnus antavat pakkoja saada ammatillinen elämäsi raiteilleen. Kesäkuussa teet ehkä työtä, joka on vaativa ja kuluttava, eikä mahdollisesti anna hirveästi positiivista palautetta. On olemassa aikoja elämässä, jolloin ei ole varaa nyrpistää nenää ja torjua elämän kovia ja raakoja puolia, kuten paljasta, rehellistä työtä. Nyt on sellainen aika ja sinun luotettavuutesi, jopa kellontarkka asioiden hoitamisen rytmi joko istuu tai sitten kapinoit sitä vastaan ja palaat nollaruutuun. Työteliäs kuukausi, jolloin on opittava tottelemaan ylempiä, alistumaan, nielemään egon ylpeys ja tulemaan hieman koneen kaltaiseksi työmasiinaksi. Mutta tuloksena tästä voi olla kehittynyttä oman itsen hallintaa, täsmällisyyttä ja kykyä unohtaa omat kommervenkit. Jupiter merkissäsi peräytyy, joten on aika ajatella tärkeitä asioita ja arvoja, omia laajoja henkisiä päämääriä uudelleen ja järjestellä jo koettua uuteen uskoon. Myöhemmin tästäkin on hyötyä ja iloa kun tulee aika ilmaista, mitä olet sisimmässäsi hautonut. Kuukauden alkupuoli on tiukinta aikaa ja 6.-10.6. ovat kovimmat koettelemukset. Myöhemmin ilmapiiri hieman löystyy ja ilonaiheita erityisesti antaa vastamerkissäsi Venus, joka suo tunteiden ilmaisua, rakkauttakin arjen lomaan. Elämää, elektroniikkaa ja erotiikkaa, huudahtaa ikiteekkari sinussa.
Neitsytnaisen tuntomerkki ei suinkaan aina ole älytön siisteys tai tarve jynssätä parkettia päivät pääksytysten.
Olla siisti voi saada monta merkitystä. Moraalinen puhtauden tarve voi leimata Neitsytnaista ja siihen sisältyy myötäsyntyinen halua hallita ruumista, pitää se kunnossa ja myös pitää ympäristöä järjestyksessä. Neitsytnaisen kaukainen alkukuva on myyttisessä maaäidissä ja kristillisessä perinteessä Neitsyt-Mariassa. Halu oman ruumiinsa kautta synnyttää maailmaan lisää pyhyyttä ei tänä päivänä tunnu kovin läheiseltä naisen tehtävältä. Mutta kuitenkin Neitsytnaisessa mies voi löytää kumppanin, joka haluaa kehittää sekä itseään että maailmaansa, jossa elää. Yksinkertaisinta on hoitaa tehokkaasti lähiympäristöä, kotia, pihamaata. Neitsytnainen voi olla erityisen tunnollinen ja syvä velvollisuudentunne ajaa häntä yrittämään parhaansa ja kehittymään haasteiden kasvaessa suuremmiksi. Hän on kilvoittelija, täydellisyydentavoittelija, mutta hyvin käytännöllisellä tavalla. Hän on tunteiltaan pidättyväinen eikä purskahtele helposti. Kylmäksi häntä ei voi sanoa, hän vain laittaa sydämenasiat muiden asioiden joukkoon. Neitsytnainen on järkevä tunnetyyppi, joka saa miehestä esiin huolehtijaa ja ongelmanratkaisijaa ja hän haluaa että mies olisi vielä pätevämpi kuin hän itse. Hän ei juuri kilpaile aktiivisesti miesten kanssa, mutta tietää arvonsa ja kykynsä.

Miehen kumppanina Neitsytnainen on hyvä parivalinta niille, jotka haluavat hyvän työparin, yhteistyökumppanin, ammattimaisen yrittäjän rinnalleen tai tehokkaan järjestelijän elämäänsä. Hän on kyllin rationaalinen jotta yhteistyö ei hankaa ja hänessä on itsekuria, tavoitteellisuutta ja järjestelmällisyyttä – kaikki kykyjä, joita perinteinen mies arvostaa. Neitsytnainen voi olla tosin teräväkielinen nalkuttaja tai kriittinen miesten suhteen. Varsinkin jos hänen ihmissuhdekokemuksensa ovat olleet huonoja, hän karsastaa miesten ihannointia ja vaatii näyttöjä miehen kyvyistä ja ominaisuuksista ennen sitoutumista liittoon. Jos asiat menevät huonosti, hän ei heti nosta kytkintä vaan voi vaatia selvitystä, asioiden, ongelmien tutkimista ja parisuhteen psykologisen puolen avaamista tarkastelulle.

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Skorpionimies voi vetää sinut syvälliseen ja pakottavaan ihmissuhteeseen.
Hän on miestyyppi, jonka kanssa opit tuntemaan itsestäsi monia uusia ulottuvuuksia. Hän ei päästä sinua helpolla ja rakkaussuhde voi olla myrskyisä. Hän on altis sukeltamaan syvyyksiin ja tutustumaan elämän syövereihin myös tunne-elämässä. Erityisen tasaista ei hänen rakkauselämänsä ole, ja jos on, voi pelätä tunteiden lukkiutuneen. Hän kaipaa rajua, herättävää rakkautta, joka nostaa hänet intohimon huipulle.

Kaikista merkeistä hänen kohdallasi on syytä puhua intohimoista, passioista, jotka liikuttavat olemusta pohjia myöten ja uudistavat koko olemusta. Hänessä on voimakasta vetovoimaa kokea rakkaus asiana, joka vie hänet elämän ja kuoleman perusasioiden eteen paljaana ja haavoittuvana. Rakkaus yhdistyy usein seksuaalisuuteen, joka on hänen alkukantaisin voimavaransa, jonka ympärillä moni muukin asia pyörii. Väkevät tunteet ja jännittyneet seksuaaliset lataukset voivat johtaa pitkäaikaisiin muutoksiin sisäisessä ja ulkoisessa elämässä. Hän saattaa syventyä rakkauden kokemukseensa ja hän on ehdottomasti mukana tunnesuhteessa eikä osaa luovuttaa silloinkaan kun se voisi olla jo hyväksi. Mustasukkaisuus ja ajoittaiset kumppanin epäileminen voivat kuulua kuvaan. Skorpionimies ei osaa luopua helpolla mistään mihin hän on kiintynyt. Rakkauden menetys voi olla vakava isku tai oman itsetunnon menetys ja sen tuomat opetukset säilyvät pitkään mielessä.

Hänen veden elementin merkkisi tunnetaan laskuista ja nousuista. Tunne-elämä vaatii usein puhdistautumista ja alempien tarpeiden on väistyttävä jos mielit tulla onnelliseksi. Vahvat seksuaaliset tuntemukset ja tarve ottaa kumppani kokonaan haltuun, voivat merkitä rajuja valtataisteluja liitossa. Jollain lailla Skorpionimies uppoutuu syvälle kumppaniinsa ja hän voi tuntea, että pääsee ohjailemaan rakkautta sisältä käsin. Hänessä on vahvoja, salaperäisiä alitajuisia latauksia, jotka vaikuttavat ihmisiin eikä rakastettukaan mitenkään säästy niiltä. Täydellisen vapauden antaminen kumppanille on hänelle melko mahdotonta ja jos hän pelkää menetyksiä, hän voi erityisen lujasti takertua rakkauteensa ja yrittää saada sinut tekemään niin kuin haluaa ja pysymään rinnallaan keinolla millä hyvänsä.

Noni. Ja taas! Sunnuntai 11.06.2006 22:00

MENNEISYYS::.

1. Mitä teit 6 tuntia sitten? Olsinko istunu koneella
2. Mitä söit viimeksi? Makaroonimössöö
3. Mitä joit viimeksi? teetä
4. Koska nauroit viimeksi kunnolla? Eilen
5. Mitä ostit viimeksi? Ruokaa kaupasta
6. Missä olit, ennen kuin viimeksi tulit kotiin? Empun kanssa leikkipuistossa
7. Minkä numeron sait Kai se joku 4-5 oli
8. Mikä oli viime todistuksesi keskiarvo? öyh....ei jaksa muistaa
9. Mistä näit viimeksi unta? Ei unet tahdo jäädä muisiin.
10. Kenelle puhuit viimeksi? Empun


.::NYKYHETKI::.

1. Mitä sinulla on juuri päällä? Farkut ja T-paita jossa lukee: *VITTUILE VAAN!!! Saunan takan on vielä tilaa...
2. Mitä syöt/juot juuri? En uhtikäs mitään
3. Paljonko rahaa sinulla on tällä hetkellä? Joku 15 euroo
4. Millä tuulella olet juuri? Nooh! Ei kauheen hyvä fiilis.
5. Millainen sää ulkona? Tosi lämmin
6. Oletko tyytyväinen elämääsi tällä hetkellä? En pahemmin
7. Mikä musiikki soi? Ei just mitään
8. Mitä sinun pitäisi olla juuri tekemässä? Keittämäs teetä
9. Mitä sinun tekisi juuri mieli syödä/tehdä/jne? Voisin käydä tuuppaas yht pösilöö nokkaa täydet!!
10. Miten hiuksesi ovat juuri? Auki


.::TULEVAISUUS::.

1. Mitä aiot tänään vielä tehdä? Jos Remu tulee meille, käyn sen kans lenkillä
2. Mitä kokeita/muita koulujuttuja sinulla on tulossa? Ei mitään
3. Mitä aiot ostaa seuraavaksi? Kai se perheellisen on ruokaa ostettava
4. Mitä aiot tehdä viikon kuluttua? Jos on fiilistä........VEDÄN PÄÄNI IHA TÄYTEE!!
5. Entä huomenna? kai me Empun kans taas puistoon mennää
6. Mitä toivoisit tulevaisuudeltasi? Sitä samaa ku ennenki
7. Mihin ammattiin uskot päätyväsi? Mulla on jo ammatti! Oon leipuri
8. Mitä uskot tekeväsi tunnin kuluttua? Koitan varmaan tota mee *sällii* nukkumaan
9. Kenet ihmisen luulet nyt seuraavaksi näkevän? Empun
10. Minkä elokuvan aiot mennä katsomaan seuraavaksi leffateatteriin? En käy leffateattereissa

Taas kävin rosvoomas kikin! =DPerjantai 09.06.2006 20:10

98 kyssäriä!!

1. Isäsi toinen nimi?
- Gordon

2. Puhelinnumerosi viimeinen numero?
- 2

3. Mitä kaikkea olet syönyt tänään?
- Ammupalan (leipää ja teetä)

4. Paistaako ulkona aurinko?
- Paistaa

5. Todistuksesi keskiarvo?
- Oisko ollu vähä alle 7

6. Luetko venäjää?
- No en taatusti

7. Kuinka monta hiusponnaria päässäsi on nyt?
- Yksi

8. Pidätkö nallekarkeista?
- Joo

9. Oletko Elijah Wood-fani?
- En oo fani

10. Milloin söit viimeksi pizzaa?
- Tais olla viime viikolla

11. Minkä merkkinen tietokoneesi on?
- Tää o joku iha romu POMI

12. Oletko koskaan pelannut mölkkyä?
- Kauan sitte

13. Ovatko tietokoneesi kaiuttimet nyt päällä?
- Ei

14. Tuuleeko ulkona juuri nyt?
- Taittaa se vähä puhaltaa

15. Oletko koskaan käynyt Amerikassa?
- En o

16. Katsoitko Big Brother -sarjaa?
- Pari jaksoo

17. Mikä maa on mielestäsi paras?
- mistä mä sen tietäsin

18. Omistatko jonkinlaisen?
- Omistan vaik mitä, mut mikäköhä tää ny oli?

19. Kuinka monta siskoa sinulla on?
- 1

20. Mikä eläin olisit, jos saisit valita?
- Lohikäärme

21. Milloin kävit viimeksi suihkussa?
- Eilen

22. Pidätkö tonnikalasta?
- Jeps

23. Kuka julkimo haluaisit olla yhden päivän?
- Joku iha ökyrikas

24. Onko teillä kotona sauna?
- Taitaa tos alhaalla olla joku, mut ei tuu siä käytyy

25. Paljonko ulkolämpötila on juuri nyt?
- Ei paljoo kai. Ehkä joku 13

26. Oletko koskaan meinannut hukkua?
- Juuh, kerran yeininä

27. Monelta heräsit tänään?
- 7.20

28. Montako A:lla alkavaa ihmistä tunnet henkilökohtaisesti?
- Kai niitä jokunen on

29. Haluaisitko olla astronautti?
- No en

30. Milloin viimeksi nauroit todella makeasti?
- Tänää Empun kohelluksille

31. Kuinka vanha mummosi on?
- Molemmat on kuolleet

32. Paljonko kello on?
- 16.55

33. Oletko rauhallinen ihminen?
- Vähä riippuu.............=D

34. Tylsistytkö helposti?
- No en kai

35. Käytätkö ulkona liikkuessasi heijastimia?
- Joskus

36. Mikä on lempikirjaimesi?
- R

37. Aiotko kirjoittaa ylioppilaaksi?
- Suunnitelmissa olis. Saas nähdä ny

38. Montako serkkua sinulla on?
- 9

39. Kuinka monta numeroa puhelimeesi on tallennettu?
- MONTA

40. Olisitko valmis rakastumaan?
- OleN JO in lööv

41. Haluaisitko osata lentää?
- En

42. Pidätkö sitruunoista?
- Kyl, jos ei liikaa oo

43. Oletko koskaan käynyt Kolmårdenin eläintarhassa?
- Ei o tullu käytyy

44. Mitä ostit viimeksi kaupasta?
- Viikonlopun ruokatarvikkeet

45. Milloin viimeksi laitoit huulirasvaa?
- En muista

46. Pidätkö puujalkavitseistä?
- Menettelee ne joskus

47. Olitko katsomassa kun orivarsat päästettiin laitumelle Suur-Miehikkälässä?
- En

48. Omistatko skannerin?
- En vielä

49. Onko sinulla kuvia netissä?
- Eiks tää galleria oo nettiä.

50. Millä sanalla kuvailisit huonettasi?
- KAAOS

51. Onko kynsissäsi nyt kynsilakkaa?
- Ei

52. Oletko pessimisti?
- En

53. Jos saisit toivoa mitä vain, niin mitä se olisi?
- Se on mun salaisuus.....

54. Oletko koskaan karannut kotoa?
- Olen

55. Omistatko MSN Messengerin?
- Kyllä

56. Mikä on lempivärisi?
- Vihree, keltane yms

57. Millainen olisi unelma-ammattisi?
- En tiiä

58. Oletko hyvä koulussa?
- Amiksessa tosi hyvä

59. Minkä värinen on talo jossa asut?
- Harmaavalkonen

60. Osaatko tehdä tällaisen Ü?
- Osaan

61. Kasvatatko kaktuksia?
- En

62. Pidätkö keväästä?
- Juu. Sillo alkaa kaikki ihanasti vihertää puissa

63. Minkä väriset verhot huoneessasi on?
- Siniharmaat

64. Paljonko kello nyt?
- 17.02

65. Milloin viimeksi luistelit?
- 1989-90

66. Mikä on lempieläimesi nimi?
- Rollo

67. Oletko koskaan lyönyt ketään tahallasi?
- No iha taatusti

68. Haluaisitko käydä?
- Juu, mut en kerro missä

69. Kuinka monta puuta pihallanne kasvaa?
- Muutama

70. Oletko kuullut koskaan Maroon 5:n biisiä This Love?
- Ehkä

71. Mitä mieltä olet edm. kappaleesta, jos olet kuullut sen?
- Ei hajuukaa

72. Onko koneellasi PSP7?
- Ei

73. Mikä on lempielokuvasi?
- Goast Näkymätön rakkaus esim.

74. Syötkö koskaan riisimuroja?
- Joskus

75. Kuinka monta lempinimeä sinulla on?
- Yks

76. Kuka on paras ystäväsi?
- Hili, Hedi, Angelus. On niitä muutama muukin.

77. Onko sinulla mielestäsi siisti käsiala?
- Ei se ni nii hiano oo

78. Jos olit viime kesänä jollain leirillä, niin missä olit?
- En ollut

79. Onko teillä ADSL?
- Joo

80. Mikä on ärsyttävin mainos?
- MUL O HIRVEE KAPULA!!

81. Mistä nikkisi tulee?
- Siinäpä teille miettimistä....=D

82. Onko tähän galluppiin hauska vastata?
- No en nny tiä. Aika täs ainaki kuluu

83. Katkaisetko ketjukirjeet?
- Tänää viimeks

84. Oletko koskaan voittanu lotossa?
- Oon

85. Kuinka paljon voitit lotossa?
- Jokusen kerran sen 4 oikee

86. Blendaatko?
- Hä??????????????

87. Minkä merkkistä tuoremehua juot yleensä?
- Mitä satun kaupasta ostamaan

88. Kesä vai talvi?
- Kesä

89. Pelkäätkö pimeää?
- En

90. Oletko koskaan kirjoittanut 10:n ainetta?
- Kai niitä koulussa on ainaki sen varran tullu kirjotettuu

91. Mikä on lempikirjasi?
- Juoppohullun päiväkirja.....*reps*

92. Minkälainen hiirimatto teillä on?
- Ei oo mattoo

93. Kuinka monta on mielestäsi pari?
- 2

94. Oletko landepaukku?
- En oo ennää

95. Mikä on tällä hetkellä puhelimesi soittoääni?
- Joku ihmeen bojjoing juttu

96. Oletko vielä palelluttanut itseäsi?
- Joskus korvat jääty oikee kunnolla. Tais olla jotai -85-86

97. Milloin viimeksi tunsit itsesi petetyksi?
- Ainaha sitä josksu välistä sellane fiilis tulee.

98. Viimeistä viedään. Oletko tyytyväinen?
- Juu ja en

Saa tehdä,joka haluu