IRC-Galleria

DMWM

DMWM

Would I Lie To You Just To Get In To Your Pants? JESS!

Uusimmat blogimerkinnät

Lisää humpuukia Maanantai 26.02.2007 11:30

Neitsyen vuodenaika:
Luonnon kiertokulussa Neitsyen aika osuu hetkeen, jolloin luonto alkaa valmistautumaan syksyyn. Lämmin ja huoleton kesä on päättymässä ja kaikki kesän kypsyttämät hedelmät ja marjat on syytä kerätä tarkasti talteen. Jyvät erotellaan akanoista ja muutenkin on menossa kiireisin vuodenaika niin maataloudessa, teollisuudessa, opinnoissa, harrastuksissa kuin perhe-elämässäkin. Neitsyet ovat vuodenaikansa velvoittamina ikuisia huolehtijoita, jotka kaikin mahdollisin keinoin haluavat parantaa ja kehittää olemassa olevia systeemeitä ja järjestelmiä sekä yksityiselämässään että laajemmissa ympyröissä. Neitsyt kyllä huomaa kun joku asia ei ole kohdallaan tai muuten oikeassa paikassa. Neitsyt huolehtii muita merkkejä paremmin myös itsestään, ulkonäöstään ja kunnostaan.

Hallitseva planeetta:
Ajattelua, kommunikaatiota ja sopeutumista kuvaava Merkurius hallitsee Neitsyen merkkiä. Kaikki Neitsyet ovat tarkkanäköisiä parantajia ja auttajia sekä läheisilleen että usein myös ventovieraille avun tarvitsijoille. Neitsyet oivaltavat mikä elämässä kiikastaa ja osaavat useimmiten myös pukea oivalluksensa sanoiksi, joita on helppo ymmärtää. Samoin kuin luonto pyyteettömästi luovuttaa satonsa korjattavaksi luovuttaa myös Neitsyt oman panoksensa muiden käyttöön usein liiankin vaatimattomasti. Monet Neitsyet kokevat elämänsä ajoittain hyvinkin turhauttavaksi puurtamiseksi.

Rakkaus:
Säilyttääkseen elämänsä mielekkäänä tulee Neitsyen oppia luottamaan herkkiin vaistoihinsa ja pystyä sanomaan "ei" heti kun siltä tuntuu. Neitsyt on omassa elementissään silloin kun hän saa rauhassa keskittyä yhteen asiaan kerrallaan. Ellei Neitsyen henkinen elämä täytä mielekkyyden vaatimuksia tulee hänestä pikkutarkka saivartelija ja muiden epäkohtiin ja puutteisiin takertuva häirikkö. Moni Neitsyen kumppani on joutunut nostamaan kytkintä tämän ilmiön edessä. Vaikka se tuntuukin helpolta ja nautinnolliselta vaihtoehdolta niin Neitsyelle ei ole syytä luovuttaa vastuuta kaikista arkipäivän rutiineista ellet sitten halua jakaa elämääsi robotin kanssa.

Seksi:
Seksuaalisesti Neitsyt on yhtä tarkkanäköinen, huolellinen ja varautunut kuin muussakin elämässä. Ajan paikan ja fiiliksen täytyy olla kohdallaan ennen kuin Neitsyt pystyy vapautumaan täydellisyyden tavoittelustaan ja antautumaan seksuaaliselle nautinnolle. Keskinäinen luottamus ja varaukseton hyväksyminen on elinehto Neitsyen onnistuneelle seksielämälle. Kun olet voittanut Neitsyen varauksettoman luottamuksen ja rakkauden tulee hän etsimään ja löytämään sinun herkimmät mielihyvän pisteesi ja johdattamaan sinut kerta kerralta syvemmälle nautinnon loputtomiin syvyyksiin. Neitsyelle on suuri kynnys oppia vastaanottamaan hellyyttä ja yleensä se voi tapahtua vasta sitten kun hän on saanut ensin hoitaa oman osuutensa.

Neitsyen valttikortit:
Neitsyt on kriittinen ja keskittynyt elämän olosuhteiden parantamiseen. Hän on elämää ja asioita arvioiva tyyppi, erittelevä, yksityiskohtainen ja kirjaimellinen. Neitsyt pyrkii toiminnan tehokkuuteen, vikojen ja puutteiden ja häiriöiden poistamiseen. Hän on hyvin perusteellinen tarkkuudessaan ja ahkeruudessaan. Neitsyen mieli on käytännöllisesti älykäs, oppimiskykyinen, ovela ja erottelukykyinen. Elämässä yleensä hän kunnioittaa työtä, järjestystä ja siisteyttä. Pyrkimys täydellisyyteen voi johtaa intensiiviseen antautumiseen omalle alalle tai muiden palvelemiseen.

Neitsyen heikkoudet:
Neitsytmäisiä heikkouksia ovat liiallinen kriittisyys, pikkumaisuus ja saivartelu. Usein voimme löytää Neitsyen kuivuneen männyn kimpusta lääkelaukkuineen, vaikka koko metsä on saastunut ja vika aivan muualla. Tunteiden tukahduttaminen on myös tyypillistä Neitsyttä puhumattakaan ylenmääräisestä huolehtimisesta. Ellei hän löydä luonnollista kanavaa "parantaville" energioilleen saavat lähimmät ihmiset vaivoikseen melkoisen nalkuttajan.

Neitsyen sairaudet:
Oman kriittisen elämänasenteensa Neitsyt tuntee "nahoissaan". Vatsan kouristukset ja suolistosairaudet vaivaavat tavallista useammin. Umpilisäke äksyilee myös helposti. Merkuriuksen alaisena merkkinä täytyy ottaa huomioon mielenhäiriöt ja niistä juontava unettomuus.

https://www.astro.fi/index.php?p=2&up=4&sign=vir
Valkoinen Peili
Edustat loputonta heijastusta. Olet tiedonvälittäjä ja sanansaattaja, Valkoinen Peili, Loputtomuuden voima. Tiedonvälittäjänä peilienergia – ajatukset, sanat, tunteet ja teot - on sinulle kuin luontaisesti jatkuvaa sisään- ja uloshengitystä, energian kokoaikaista lähettämistä ja vastaanottamista, antamista ja saamista. Olet kohtelias, sovitteleva ja uhrautuva. Muista olla inhimillinen ja lempeä myös itseäsi kohtaan.

Rytminen
Sinua ohjaava numero kuusi on tasa-arvon rytminen sointu. Rytminen numero kuusi edustaa vahvaa itsenäisyyttä. Maya-astrologian kielellä sanottuna sinua ohjaa oma voimasi kaksinkertaisena. Olet itse oma oppaasi. Pystyt toteuttamaan tasa-arvoisuutta, koska olet itsenäinen ja voit ottaa muutkin huomioon. Näin sinussa ja sinun kauttasi toteutuu Luojan alkuperäinen tarkoitus, että olemme kaikki luodut tasa-arvoisiksi.

https://www.astro.fi/index.php?p=2&up=8

Kiinalainen horoskooppi vuodelle 2007Maanantai 26.02.2007 11:17

Vuohi
Vuoden eläin sika ja vuohi ovat kaksi kolmesta kumppanuksesta, joilla synkkaa hyvin keskenään. Eli sinulle sian vuosi tuo hyviä asioita. Vuoden tähdissä näkyy sisäisen viisauden korostumista. Tuhannen taalan kysymys kohdallasi on; pystytkö, haluatko, osaatko tai uskallatko tuoda omaa osaamistasi ja tietämystäsi rohkeasti esille, jotta se pääsisi edistämään ja tuomaan sinulle kaikenlaista hyvää? Jos vastaus on vähääkään epäröivä, käänny osaavan neuvonantajan puoleen, joka voi antaa sinulle hyviä vinkkejä. Oman pään sisään piilotetut kyvyt eivät avaa sinulle niitä onnen ovia, joita kuitenkin haluat avata.

Jos sinulla on ongelmia vatsan kanssa, tutustu erilaisiin vaihtoehtoisiin ruokavalioihin ja kokeile niitä ennakkoluulottomasti. Helmikuun ja maaliskuun energioissa naisvuohet voivat kohdata odottamansa romanssin. Suhteet miehiin ja auktoriteetteihin tulevat yleensä tärkeiksi.

http://www.mandalatalo.com/cms/index.php?page=96

Ja taas meni yöunet xDTorstai 22.02.2007 03:47

Olin seitsemännellä kuulla raskaana kun 3 v. pikkuveljeni tuijotti minua pitkään ja mietteliäästi. kysyin että mitäs katsot? Hän käänsi päänsä poispäin ja kysyi: "onko sulla tarpeeks iso suu?" Kysyin et miten niin? Siihen pikkuveli vastasi: "mietin vaan että mahtuuko toi vauva ulos?"

5-v Lauren katseli, kun hänen vanhempansa kutittelivat toisiaan ja totesi päätään pudistellen: "Ootte tekin kans yks parimaljakko..."

Topiaksella,4v, oli kova vessahätä ja juostessaan vessaan hän hoki: "Ei paniikkia, ei paniikkia..."

5-v Jannen suusta kuultua: "Jos syö kärpässientä ja siinä on kamalasti suolaa, niin siitä tulee aidssi!"

Samin 3-vuotissynttäreille oli tehty muumimamma-täytekakku. kun pikkusiskon, joka on kananmuna-allergikko, synttärit lähestyivät, mietti äiti ääneen, että mitähän Satulle keksisi. Siihen Sami tokaisi: "Tehdään munaton muumipappa!"

3-v Jussi tutki pikkuveljeään ja huomasi pienen luomen. Hän ilmoitti kauhuissaan äidille: "Villessä on homepilkku!"

Risto-Matti, 2v, kompastui pihalla juostessaan ja sanoi: "Oho, kompastuin muurahaiseen."

Olin juuri puhdistanut hiusharjani ja heittänyt hiukset vessanpönttöön. 3-v tyttäreni tuli vessaan, kurkisti pönttöön ja nähdessään hiustukon sanoi järkyttyneenä: "Voi sentään äiti, sun pimppisi on pudonnut pönttöön!"

Samuli,4v, sai kinkkusiivun mutta pudotti sen vahingossa lattialle. Hän nosti sen ylös, maistoi ja sanoi: "Hmm... aika hyvä sivumaku."

Julia, 2v 10kk, katseli tv:tä. Hän kysyi isiltään: "Onko tämä se Napapumppu?" (napakymppi)

Kaikki eläimet tulivat maan päälle ennen ihmisiä. Ne elivät kaikessa rauhassa, kunnes ihmiset tulivat ja tekivät teitä, hotelleja, taloja ja kondomeja.- Lars 10 v.

Minun äiti on tosi upea, koska hänellä on pitkät rinnat. - Bjarne 6 v.

Hevosvoima on energiaa, joka kuluu, kun hevosta vedetään viisisataa metriä sekunnissa. - Eyvind 10 v.

Värähtely on liikettä, joka ei tiedä, minne se on menossa.- Rune 8 v.

Arseniikki on vahva mauste, joka voi helposti pilata koko päivällisen. - Jeanette 10 v.

Jos on kävelyllä ja aivot putoavat, silloin ei löydä enää kotiin, koska ei pysty enää ajattelemaan kunnolla. - Caroline 6 v
==================================================================

Noni Älaura: Sä oot kauan kaivannu sitä mun keuhkonauruu ja nyt se sit taas tapahtui ja vielä monta kertaa. <virne> sori en saanu sitä äänitettyy sulle <kieli>

Lisää vitsiiTiistai 20.02.2007 04:52

Raaka Reiska sanoin Elmalle: *Sulla on nyt kolme vaihtoehtoa.
Ensimmäinen on, että lähdetään nyt heti mökille.
Toinen vaihtoehto, että otat multa suihin ja kolmas, että vedän sua suklaaseen.*
Elma mietti hetken ja totesi: * Perseeseen et vedä ja mökille en halua, joten suihin kai on pakko ottaa.*
Homman aloitettuaan Elma sanoi: *Hyi helevetti!! Sun mulkkus maistuu ihan paskalle!* Johon Reiska: *Joo, koirakaan ei halunnut mökille.....* <virne> <virne>

Paskakorva!Maanantai 19.02.2007 04:41

Miksi Mikki Hiirellä on paskaa korvissa?
Kun Hessu lauloi karaokessa ja joku
huusi että työnnä se mikki perseeseesi..

PohjalaisveljeksetMaanantai 19.02.2007 03:58


Kuusi- ja neljävuotiaat pohjalaisveljekset ovat kotona yläkerrassa omassa
huoneessaan. "Kuule pikkuveli." sanoo kuusivuotias, "Luulen jotta ollahan
sen ikääsiä, notta aletahan kiroolla." Nelivuotias nyökkää hyväksyen.
Isoveli jatkaa: "Kohta ku mennähän aamiaaselle, mä sanon jotaki
joss on 'saatana' ja sä sanot jotaki joss on 'vittu'."
Pikkuvelikin alkaa innostua ideasta. Äidin saapuessa keittiöön ja kysyessä,
mitä kuusivuotias haluaisi aamupalaksi, tämä vastaa: "No muroja, saatana."

LÄISKIS - poika lentää tuolistaan lattialle, ryömii keittiön poikki, nousee
ylös ja juoksee yläkertaan äiti kintereillään läpsien poikaa persuksille
joka askelmalla. Hän lukitsee pojan huoneeseen ja huutaa: "Pysyt sitten
siellä kunnes lasken sut ulos!!" Sitten hän palaa keittiöön ja kysyy
tiukkaan sävyyn nelivuotiaalta: " Ja mitähän nuoree herra mahtaa haluta
aamiaaseks?" En tielä," nelivuotias sopertaa itku kurkussa, "mutten
ainakaan niitä vitun muloja."
<virne> <virne>Yleistä:
Uskooko tätä enää Erkkikään!?! Tähtitaivaasi näyttää tänään ruisriähkältä. Jo heti aamulla sinun siis täytyy leikata varpaankyntesi. Ne ovat yöllä kasvaneet järkyttäviin mittasuhteisiin. Päivästäsi tulee todella aurinkoinen myös sään puolesta. Iloisen päivän jälkeen onkin sitten syytä odottaa iltaa kuin kuuta nousevaa. Illan saapuessa planeetta merkurius siirtyy tähtikuvioosi ja tämä tarkoittaa sitä, että joulupukki tulee taas savupiipusta. Muista sytyttää takka!
WTF??? <puna> ONNEKS EI OO SAVUPIIPPUU!!!
Raha-asiat:
Tämänpäiväisistä sakoista huolimatta raha-asiasi paranevat kertaheitolla. Muista, että sateenkaaren päässä on aarre. Hae se! EN O SAANU SAKKOJA, KU EI 2 PYÖRÄNE PÖSÖKÄÄN PELITÄ! <kieli>

Rakkaus:
Vakituisen kumppanin omaavien rakkauselämä sammuu kokonaan. Yksin elävillä näköpiirissä uusi suhde. JA ENKÄ MÄ OO SANONU..............NEVER, EVER EI MIHINKÄÄ IHMISSUHDE HELEVETTIIN!! <totinen>


Hanna= JääPrinsessa
Ninnu=NinZe
Nina=Ninaxi
Niina=Angelus

JOS JÄISIN LUOKALLENI:
Hanna-Lemmikki talutushihnassa. <3
Ninnu-Kanadaan<3
Nina-Iihana Ladiii <3333
Niina-hän kysyy: mitä mietit nyt? oot pitkään itseksesi hymyillyt.

JOS TULISIN HEIDÄN OVELLEEN KILJUEN PÄÄSEVÄNI THAIMAASEEN:
Hanna-Puzzled.
Ninnu-:D D:D D:D:DD:D:D:D:D:D:DD:D:D
Nina-on se jumalaut ku aina jotai hajal ;P
Niina-ennen onnela

JOS KUOLISIN AUTO-ONNETTOMUUDESSA:
Hanna-posepose
Ninnu-Aivan jotain ihan ja muuta ^^
Nina-pokeri hommia herras miesten kanssa
Niina-@ Lahti. ~seidi town~

JOS JOUTUISIN VANKILAAN:
Hanna-Kesä -06 ja ^|emmu n rippijuhlat
Ninnu-Esaiset nuoret.
Nina-jou,mitä sä tuijotat
Niina-sharokh khan

JOS KERTOISIN LÖYTÄNEENI UNELMIEN KUMPPANIN:
Hanna-taru ja mä joskus hehkeinä
Ninnu-Ihuna sisko otti minusta parhaan kuvan mitä on koskaan saatu...Kiitokset!:)
Nina-mutta silti varmaan onnellinen
Niina-Älynväläys :D

JOS MUUTTAISIT TOISELLE PUOLELLE MAAPALLOA:
Hanna-Man on the roof
Ninnu-Me, Myself & I
Nina-styrofoam evenings because of external pressure
Niina-elliV

JOS LEMMIKKISI OLISI KUOLLUT:
Hanna-mä oon aikuinen mies.
Ninnu-Baarissa elokuussa 2006
Nina-Leijonaa mä metsästän
Niina-Yläkolvaus


JOS SINULLA OLISI SEKSISUHDE OPETTAJASI KANSSA:
Hanna-Hmm..
Ninnu-joo se on moro..
Nina-<pauliinq> neljäsussua, painajainen(;
Niina-laivan seisovapöytä

JOS JÄISIT KIINNI MURHASTA:
Hanna-Mie...
Ninnu-BUBU
Nina-näin o
Niina-kiitos Tuirelle kuvan muokkaamisesta <3

JOS OLISIT RASKAANA:
Hanna-Perfectly round stone made by the ocean.
Ninnu-Rrr..
Nina-Minä muotoa 4.10.2006
Niina-Shine White!Rakkaat!KaverilistaTiistai 13.02.2007 18:47

Joko olen irc-galleriassa kaverilistallasi?
Jos olen, niin haluaisitko ilmoittaa siitä minulle?
Katso kuinka monen kaverilistalla olet.

Kun olet lukenut tämän, niin lisääthän omaan blogiisi.