IRC-Galleria

kaksi hyvää asiaa ei voi tapahtua...Perjantai 11.08.2006 00:33

Tämä päivä on ollut elämäni surkein ja pisin...jopa yhden tunnin ajomatka voi tuntua ikuisuudelta...ja elämäsi hirveimmältä. Tuli myös huomattua että kyynelkanavat voi itkeä tyhjiin.
Ei se elämä ole helppoa..ei. Jos kuulisin, että joku lähisukulainen olisi kuollut naurausisin varmaan, koska kyyneleitä ei tulisi ja miksi nauraisisin?Sitä, että ei minullakaan sen parempaa tuuria voisi olla...mutta toivon tietenkin, ettei kukaan lähisukulaisista ole kuollut eikä tule kuolemaan...se olisi jo hirveää.

Sunnuntaina tampereelta kotia...haluaisi jo, että voisi matkustaa heti kotia. Sen verran pahaolo sisimmässä ja silleen...elämä ei ole helppoa..ei...jonka totesin alussa, mutt silti. Siltä vain sitten näkee ympärillä kaiken joka muistuttaa siittä, joka tekee tuskaa. Kaikki laulut tuntuvat rakkauslauluilta tai muistuttavan ihmisestä...ja kaikki ajatuksetkin pyörivät vain ja ainoastaan ihanissa hetkissä, joita ei voi ikinä saada takaisin. Mutta kaikella on syynsä, siittä voidaan olla varma...mutta eihän koskaan kaikki olla hyvin.Se on vain tosiasia, jonka ihmisen pitää hyväksyä. Ja juuri siksi on ihania ystäviä jotka tukevat ikävinä aikoina...onneksi...ja sukulaiset...tai joo :D
Mutta ikävistä ajatusmaailmasta...nukkumaan...jos voi... zZzZzZ

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.