IRC-Galleria

"so we'll drive as fast as we can go
through the black night, black ice and all snow
till we see some street signs that we know
we're coming home"
- Relient K: We wish you a merry Christmas

Jippii! Koulu loppui ja joululoma alkoi viimein minullakin. Koulussa oli mukavaa muutenkin, kun monella kaverilla oli karkkia jaeltavana ja mukavia kortteja tuli myös. Jopa pari lahjaakin tuli saatua.

Loman tarpeessa minä jo totisesti olenkin, sillä olen aivan poikki opiskelusta. Pidän tämän viikon ehkä lomaa ja sitten aloitan vasta lukemaan kirjoituksiin. Aikaisemmin en yksinkertaisesti jaksa, koska olen jo nyt burnoutin partaalla. Muutenkin haluan joulun pyhinä rauhoittua ja levätä.

Joten tahdon kehottaa teitäkin lepäämään ja nauttimaan lomasta ja muistamaan myös joulun synttärisankaria erityisen paljon!

Tässä teillekin "joulukortti", jonka löysin sivustolta, jossa oli erikoisia joulukuusia. Tässä linkki jos haluatte käydä katsomassa muitakin, ne oli aika hassuja. http://www.neatorama.com/2007/12/03/worlds-most-unusual-christmas-trees/ Mukana oli myös video, joka on lopussa. Siinä kerrotaan tarkemmin tölkkipuun rakenteesta.


ItÂ’s probably too late for you to start doing this one: the awesome Mountain Dew Christmas Tree. It took about 3 months of soda drinking (approximately 400 cans of Mountain Dew) and 4 days of building. Link (with video clip)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.