IRC-Galleria

Date

Date

Nöyryys käy menestyksen edellä
Voi pojat että aurinko tekee taas terää!

Tätä mieltä ovat allekirjoittaneen lisäksi myös tälle tärkeät istutuksensa. Kahvipuut on lopettanut kiukuttelunsa, ja näistä pahinkin pässinpää on lehtien tiputtelun sijaan aloittanut uusien kasvattamisen. Luulin jo että saisin lähiviikkoina heittää kyseisellä yksilöllä vesilintua, mutta annetaan reppanalle nyt vielä mahdollisuus.

Vuodenvaihteen jälkeen saattelin myös chilit kasvamaan, ja toivoin että saisin monta hyvää tainta kevään mittaan aikaiseksi. Suurin osa siemenistä on lähtenyt kasvamaan oikein mallikkaasti ja viiden chilintaimen lisäksi päivittäistä draamaa ja piinaavaa jännitystä ylläpitävät kaksi paprikan tainta, jotka olin stigmatisoinut jo kuolleiksi ennen kuin ne olivat itäneet.

Parempi näin päin.

Ensimmäisen elonmerkin paprikat antoivat itsestään 25.helmikuuta, ja nyt, alle kahden viikon ikäisenä, toinen näistä on kirinyt kasvieni kuninkaaksi 6.4 senttimetrin mitallaan. Yllätyin ihan kuinka nopeasti tuo voikaan kasvaa.




Huomatkaa lasin keskellä valkoinen läntti. Itse kutsuisin häntä mielelläni kuitenkin Petteriksi<3



Olen lähiaikoina puuhaillut myös muutakin kuin jutellut kasveilleni ja pitänyt yllä niiden nestetasapainoa.

Viime viikolla teimme Sannisen© kanssa vuoallisen Créme Brûlèeta ja kinkku-feta-piirakan, ja kyllä maistuivat (kaikessa oikeutuksessaan tämän totesi myös värväämäni ulkopuolinen tuomarishenkilö)!

Tämän päivän urakkana ovat olleet siman, hieman omasävelteisen Tiramisun ja makaronilaatikon valmistus. Simaa pääsee maistamaan ensi viikolla, Tiramisua pian, ja makaronilaatikko todettiin jo kelvolliseksi :)

P.s. Asettelin tänään multiinsa SITRUUNAN siemenen! Katsotaan jos lähtisi kasvamaan, voisin olla aika iloinen jos niin käy! :3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.