IRC-Galleria

Date

Date

Nöyryys käy menestyksen edellä

Blogimerkintä

« Uudempi -

Kehitystä vanhassa ja kokemusta uudestaSunnuntai 18.05.2014 00:49

Kesä näyttäisi vihdoin alkaneen, koulusta jäätiin laitumille ja työt aloitettiin jo pari viikkoa sitten, ja näin mennään sitten elokuun loppuun saakka.

Tänä kesänä minulle kävi sen verran onnekkaasti, että tällä kertaa sain töitä kesän ajaksi Nokian ulkopuolelta, ja vieläpä ihan oikein Hämeenlinnasta! Tarpeellisten tavaroiden muuttorumbaa ei siis tarvinnut tänä keväänä käydä.

Tästä seuranneena kävi myös niinkin onnekkaasti, että seurauksena sille että kykenen asumaan kotonani kesän, sain mahdollisuuden kehittää peukaloni viheriäisyyttä myös hieman pidemmälle.


Kasvillisuus, maksimoitu!

Myös treenirintamalle kuuluu hyvää, viimeksi mainitsemani painonpudotus sujuu suunnilleen suunnitelmien mukaan, pienimuotoista painon putoaman hidastumaa on tosin huomattavissa, mutta silti, tänä aamuna painoin jo 90 kg!


19 viikkoa alla, ensimmäinen mittauspvm (29.12.2013, 108,1 kg) ja huomisaamun punnitus puuttuvat kuvaajasta.

Tänään oli kahdet treenit, aamulla suunnistin harjoittamaan selkää ja tulin kokeilleeksi ensimmäistä kertaa ylätaljaa niskan taakse: Pitäkööt perverssinä, mutta rakastuin tulisesti!

Treeni aloitettiin hieman lämmittelemällä ylätaljassa, jonka jälkeen siirryttiin maastavetoon. Mave onnistui ihan hyvin, tosin sarjapituudet olivat jotain aivan eri luokkaa kuin mihin on totuttu. Maven jälkeen siirryttiin tekemään tuota ylätaljaa niskan taakse, ja treeni lopetettiin liikkeeseen, jonka nimeä en tiedä mutta olen ristinyt sen köydenvedoksi (kehittelin liikkeen joskus teinivuosinani :) ).

Treenien jälkeen vetäydyin pienille päiväunille, joiden jälkeen lähdin viljelypalstalleni nauttimaan ensimmäisistä helteistä talikon ja hevosen*askan kanssa. Pari tuntia aikaani kulutettuani totesin, että tarvitsen lisää harsoa jotta voin istuttaa loput taimet maahan. Päätin jättää harson hankinnan huomiselle.

Iltapäivän treeneissä otettiin kohteeksi olkapäät: Pystypunnerrusta, pystysoutua ja kunnon volyymisetit vipareita päälle. Kyllä kelpasi lähteä taas kotiin nukkumaan.

Huomenna viimeistelen parvekkeelle rakentamani kasvihuoneen, sekä vien taimet ikkunalaudalta peltoon. Tällä hetkellä polttelisi vetäistä myös huomenna tuplatreenipäivä, mutta katsotaan mihin tässä voimavarat riittävät.

Lindalle ja Äiskälle terkkuja, nyt mekin saadaan osamme auringosta! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.