IRC-Galleria

Date

Date

Nöyryys käy menestyksen edellä
Sitä olisi sitten vielä kolme työpäivää jäljellä, jonka jälkeen allekirjoittaneelle koittaa reilu kuukauden mittainen loma! Viime lomailusta onkin jo rutkasti aikaa, sillä neljään vuoteen nimittäin en ole kesälomaa päässyt ollenkaan viettämään, ja voin kyllä sanoa että nyt se on vähintäänkin tarpeeseen.

Töissä olenkin saanut työtoveritkin ymmärtään tämän tulevan loman tarpeellisuuden, sillä kukkaruukku päässään käytävillä kuljeskeleva, lastenlauluja ääneen lauleskelevalla henkilöllä ei kertakaikkiaan voi olla kaikki kynät penaalissa.

Viimeiset viikot ovat olleet pitkälti aamuvuoroa, jonka seurauksena olenkin päässyt taas treenailemaan säännöllisesti ja tosissani. Teimme veljeni kanssa sopimuksen siitä, että kun elokuu koittaa eikä minun tarvitse saada enää itseäni ylös aamulla 6:30 töihin, niin muutan treenaustapaani pysyvästi. Luvassa on mm. treenattavien lihasryhmien välisen jaottelun muutos, sekä uusien temppujen lisääminen viikottaiseen ohjelmistooni. Mutta siitä lisää sitten myöhemmin.

Kuten aikaisemmin jo kerroin, päätin rakennella pienen kasvihuoneen pihaan kasvejani varten jotta säästyisimme mm. helteeltä sisätiloissa, sillä talon ainoiden aurinkoisten huoneiden ikkunoiden pitää tietenkin olla verhoin peitetyt silloin kun se kasvien kaipaama aurinko kerrankin paistaa. Tänne asettamani kasvit kokivat aikamoisen mullistuksen kertarykäyksellä, eiväthän ne raukat olleet tottuneet oikeaan valoon lähes ollenkaan. Lehdet kuivuivat, ja luulin lopullisesti murhanneeni rakkaat ystäväni.

Mutta nämä pikku veijaritpa olivatkin ovelampia kuin minä, ja viikon sisään ne kasvattivat itselleen uudet, entistä ehommat lehdet, jotka kestävät valoa. Ja nyt nämä pienokaiset alkavat tehdä kukkia!

Voisinko olla onnellisempi? :)


Sisäkasvit saivat oikein hamppuvalonkin kun eivät enää ulos tänä vuonna ehtine


Kuopus<3


Sisä-Bolivianin kukan alkuja, aika rääpäleitä verrattuna ulkona oleviin


Suippopaprikat alkavat saada kokoa


Saatiin kolme valkoisen viinimarjapuskan tainta, aika söötti rääpäle toi keskimmäinen :)


Ulko-Ajin kukanalkuja, toivottavasti ehtivät vielä kukkia tänä vuonna!


Ulko-Aji


Ulko-aji


Ulos nostettu reppana-Naga, ei kestänyt aurinkoa ollenkaan :(


3 henkilöä, 15 minuuttia, 5 litraa vadelmia omasta pihasta

hyvää kesän jatkoa kaikille! :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.