IRC-Galleria

Delite

Delite

mit vit! Vahanko taa on muuttunut, sattumalta muistin salasanani tanne muutaman v jalkeen.

Joulun aikaKeskiviikko 28.12.2005 11:14

Joka päivä on tapahtunut jotain uutta, odottamatonta ja mielenkiintoista. Kuvia ja kerrottavaa on kertynyt, tässä juuri kahlailen otoksia lävitse.

Poden tänään krapulaa. Join eilen itseni humalaan uima-altaassa kuohuviinillä ja vodkalla, kelluen uimapatjalla tai hengaten altaan reunalla. Puitteet olivat hienot ja naapureita ei lähimaillakaan. Musiikki pauhasi talolta kovalla, ja viisi kännistä temmelsi ja sosialisoi altaassa. Pihan valot oli sammutettu, joten australian uskomaton tähtitaivas kaartui yllä. Vesi oli päivän jäljiltä vielä 31 asteista, viilenevässä yössä se tuntui täydelliseltä. Altaan reunoille asetetut kynttilät loivat riittävää valaistusta. Tähdet heijaistuivat niistä huolimatta veden pinnasta.

En olisi vielä eilen aamullakaan uskonut että voisin viettää tuollaisen illan, luulin sellaista olevan vain elokuvissa. Tai että jos olisi rikas. Täällä siihen riittää vain suomalaisuus. Paikalliset järjestävät uusia kokemuksia, mutta myös odottavat saavansa samanlaista kohtelua jos joskus Suomeen eksyvät. Se on todella hieno periaate. =)

Tänään meille järjestettiin työpaikat kaikille neljälle Kilcoyn teurastamolta. Aloitamme huomenna kuudelta. Huominen retki rannikolle serkun perheen kanssa siis jää välistä, mutta lauantai on vapaa että pääsee heidän kanssaan festareille uutta vuotta vastaanottamaan. (www.woodfordfolkfestival.com)

Nautin olostani tällä herkellä. Olen ollut verkossa hiljainen viime aikoina tapahtumien määrän vuoksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.