IRC-Galleria

Delite

Delite

mit vit! Vahanko taa on muuttunut, sattumalta muistin salasanani tanne muutaman v jalkeen.

TalvipaivanseisausPerjantai 23.06.2006 00:18

Teilla vietetaan valon juhlaa, taalla hytistellaan pisimman yon kourissa. Pian valkenee aamu ja sen jalkeen jokainen paiva on toistaan pidempi. Oisin on valilla mennyt pakkasen puolelle, paivisin pitaa pitaa pitkahihaista. Kaiken taman hyytavyyden paalle sain flunssan. Karmein kurkkukipuvaihe menossa, ja pitaisi toisin menna. Kotiin en jaa ellei tule kuumetta, talouden vakautus vaatii tuollaista uhrausta.

Nettijuttuja on jaanyt paljon rastiin, kuviakin pitaisi julkaista. Mutta kun ei vaan riita aikaa eika kykene. Mutta muutaman paivan paasta ehka, kun on taas vapaata.

Heihei! Delite-teurastaja lahtee nyt leipaansa tienaamaan.

JalkeenMaanantai 12.06.2006 11:59

Oli hienoa, mutta nyt alkaa sitten nimien vaihto ja byrokratia. :|

Krapulan pukkas, toivun siita taman paivan.

Eika jannittanyt eilen yhtaan. \o/

Musta tulee rouva.Perjantai 09.06.2006 15:23

Jopas kuulostaa oudolta kun ajattelee. Haat on ylihuomenna, joten ajattelin etta vaikka en ole viimeaikoina paljon nettaillut, tanne olis hyva jotain kirjata etta ei suomen ystavat jaa ihan pimentoon uudesta elamastani taalla.

No kuitenkin, ylihuomenna sunnuntaina puoliltapaivin paikallista aikaa meidat vihitaan Tyynenmeren rannalla paljasjaloin. Sitten jatkobileet meilla kotona taalla vuorilla. Aikaa on enaa rajatusti, ja paljon on tekematta. Huomenna pitaa viela menna miehelle haavaatteita ostamaan, ja grillilihat ja alkoholit. Sormuksia ja vihkmistakin pitaa maksaa noin 700 dollaria. Haitten jalkeen pitaakin sitten elaa juhlaruokien tahteilla seuraavan viikon palkkaan saakka.

Bileista odotetaan hauskoja, paaosa porukkaa nuoria teurastamotyontekijoita, ja menosta odotetaan sen mukaista. Suomalaisia meita on nelja (jos ei australisoitunutta sukuani lueta mukaan), joten pitaa myos nayttaa miten Suomessa otetaan alkoholia. :0 Ja tietenkin soitetaan niille suomalaista musiikkia ja kaikenlaista muuta outoa.

Juhlat videoidaan, ja paikalla on monia kameroita, julkaisen joskus kuvat netissa. Koetan opetella editoimaan sen verran, etta saan tehtya sellaisen hauskan haavideonkin suomeen lahetettavaksi.

Mutta nyt taas heihei!

Ps: juhlamokkaa saa lahettaa haalahjaksi, sita kuluu taalla paljon.

Ei nettiäMaanantai 01.05.2006 06:01

Uudessa kodissa ei toimi gprs-netti. Katkolla olen muutamia satunnaisia kertoja lukuunottamatta, kunnes saadaan adsl, jos saadaan.

Heippa kaikki, palaan asiaan myöhemmin.

Paikka mihin muutettiin on muuten ihan paratiisi! =)

Muutan maalle.Perjantai 28.04.2006 08:32

30km kauppaan, 40km töihin. Vuorten päällä serpentiinitien päässä, keskellä peurafarmia. Pihalla myös riikinkukkoja, kenguruita ja koaloita.

4 makuuhuonetta, takka, 2 sadevesisäiliötä.. ja ei naapureita. Koira, kanat ja kukko muuttavat tietenkin kanssamme sinne.

Täydellistä.

Eilen kekattiin että kun elämä on ollut kuin elokuvan tapahtumia, ja nyt saatiin tuollainen talo. Pohdittiin että entäs jos tää onkin kauhuelokuva, jotain kliseistä sen suhteen tuossa talossa. Toivotaan ettei kylän mutantti peräkammarin poika tule moottorisahalla tappamaan. Tms.

SivutTorstai 23.03.2006 09:46

Matkasivut ovat olleet nurin jo jonkin aikaa. Ylläpitäjä on miesten (pakollisella) metsäepisodilla. Tilanne korjaantuu myöhemmin. Matkafoorumi kuitenkin on sijainnut aina eri osoitteessa.

http://olento.ton.tut.fi/~jukkap/deliteforum

Suomesta. Kylmää edelleen, ikävöin Australiaan. Tänään matkaan Helsinkiin. Lifettämistä kun ei omaa nettiä. =) Ollaan yhteydessä.

K.

SuomessaSunnuntai 19.03.2006 17:19

Paleltaa, pää jumissa jne. Kai tää tästä pian helpottaa. =)

Kiireeksi vaan menee. :o

puolimatkaKeskiviikko 15.03.2006 17:32

Hong Kongissa olen, on v'h' v'syny meininki. Koneen penkit ei oo niit' mukavimpia nukkua. ja aakkosetka ei toimi, nappiksessa on paljon kaikenlaisia kiinalaisia merkkeja. lol. Edellisell' lennolla sattu viereen suomalaisia tytsyj' jotka oli ihan turistina n'hnyt australiaa. Meniv't tunneiksi melko hiljaisiksi kun kerroin mit' ite tehnyt australiassa, hehe.

Mut nyt ottaa nokoset ennen koneen l'ht;;, ihan maaten.

Naistenpv!Keskiviikko 08.03.2006 23:42

Meinasin ihan unohtaa!

Teillä suomessa se taitaa olla vielä menossa, siis eilinen.

Hyvää Naistenpäivää kaikille Suomen naisille yhteisesti! Pitäkää ittennse ihmisinä, älkääkä alentuko joidenkin miesten määräämiin raameihin ja median ohjeisiin siitä miten olla ns. 'hyvä' nainen. Olkaa itsenne, se on sitä aitoa naiseutta. Surullista katsoa että miehet määrää miten olla nainen, ja sitten nuoret kokee henkistä pahoinvointia jos ei sovi niihin annettuihin puitteisiin.

Aaa!Tiistai 28.02.2006 23:05

Kiirettä kiirettä. Töitä ja ihmisiä jne. Eilenki oli talo täys taas.

Nyt tuun kahden vko päästä Suomeen käymään pariksi viikoksi, pakkaamaan tavarat ja muuttamaan. Musta tulee ennenpitkää aussi.

Olisi mukavaa nähdä mahdollisimman monta ystävää. Käyn Lahdessa, Tampereella, Helsingissä ja Lappeenrannassa.

Hei9hei! Illalla lisää.