IRC-Galleria

Delite

Delite

mit vit! Vahanko taa on muuttunut, sattumalta muistin salasanani tanne muutaman v jalkeen.

Muutan maalle.Perjantai 28.04.2006 08:32

30km kauppaan, 40km töihin. Vuorten päällä serpentiinitien päässä, keskellä peurafarmia. Pihalla myös riikinkukkoja, kenguruita ja koaloita.

4 makuuhuonetta, takka, 2 sadevesisäiliötä.. ja ei naapureita. Koira, kanat ja kukko muuttavat tietenkin kanssamme sinne.

Täydellistä.

Eilen kekattiin että kun elämä on ollut kuin elokuvan tapahtumia, ja nyt saatiin tuollainen talo. Pohdittiin että entäs jos tää onkin kauhuelokuva, jotain kliseistä sen suhteen tuossa talossa. Toivotaan ettei kylän mutantti peräkammarin poika tule moottorisahalla tappamaan. Tms.

SivutTorstai 23.03.2006 09:46

Matkasivut ovat olleet nurin jo jonkin aikaa. Ylläpitäjä on miesten (pakollisella) metsäepisodilla. Tilanne korjaantuu myöhemmin. Matkafoorumi kuitenkin on sijainnut aina eri osoitteessa.

http://olento.ton.tut.fi/~jukkap/deliteforum

Suomesta. Kylmää edelleen, ikävöin Australiaan. Tänään matkaan Helsinkiin. Lifettämistä kun ei omaa nettiä. =) Ollaan yhteydessä.

K.

SuomessaSunnuntai 19.03.2006 17:19

Paleltaa, pää jumissa jne. Kai tää tästä pian helpottaa. =)

Kiireeksi vaan menee. :o

puolimatkaKeskiviikko 15.03.2006 17:32

Hong Kongissa olen, on v'h' v'syny meininki. Koneen penkit ei oo niit' mukavimpia nukkua. ja aakkosetka ei toimi, nappiksessa on paljon kaikenlaisia kiinalaisia merkkeja. lol. Edellisell' lennolla sattu viereen suomalaisia tytsyj' jotka oli ihan turistina n'hnyt australiaa. Meniv't tunneiksi melko hiljaisiksi kun kerroin mit' ite tehnyt australiassa, hehe.

Mut nyt ottaa nokoset ennen koneen l'ht;;, ihan maaten.

Naistenpv!Keskiviikko 08.03.2006 23:42

Meinasin ihan unohtaa!

Teillä suomessa se taitaa olla vielä menossa, siis eilinen.

Hyvää Naistenpäivää kaikille Suomen naisille yhteisesti! Pitäkää ittennse ihmisinä, älkääkä alentuko joidenkin miesten määräämiin raameihin ja median ohjeisiin siitä miten olla ns. 'hyvä' nainen. Olkaa itsenne, se on sitä aitoa naiseutta. Surullista katsoa että miehet määrää miten olla nainen, ja sitten nuoret kokee henkistä pahoinvointia jos ei sovi niihin annettuihin puitteisiin.

Aaa!Tiistai 28.02.2006 23:05

Kiirettä kiirettä. Töitä ja ihmisiä jne. Eilenki oli talo täys taas.

Nyt tuun kahden vko päästä Suomeen käymään pariksi viikoksi, pakkaamaan tavarat ja muuttamaan. Musta tulee ennenpitkää aussi.

Olisi mukavaa nähdä mahdollisimman monta ystävää. Käyn Lahdessa, Tampereella, Helsingissä ja Lappeenrannassa.

Hei9hei! Illalla lisää.

KaikenlaistaKeskiviikko 22.02.2006 03:44

Suomikommuuni ja Etelä-Afrikkakommuuni yhdistyivät kummankin koettua väestökatoa. Uusi talo on isompi, 4 makuuhuonetta. Niille joita koskee informaatio uudesta osoitteesta, se on muuten sama mutta numero ja katu on 6 Hope street. Ei siis postia enää vanhaan, 1.3 eteenpäin siellä asuu ihan tuntematonta porukkaa.

Nettini kai rajoittunee. Käytimme gprs:ää niin paljon että tuli kirje että joko otat 300mb/kk samalla hinnalla tai 1Gb satasella. Pitäydyn halvemmassa. Gallerointia rajoitan, ja koetan säätää uusimmat kuvat nettiin ennen 13.3 jolloin vaihtuu. Joten ei haasteita yms enää, ja muutenki tällä jumivalla netillä gallerointi on ollut epämukavaa. Panostan irkkaukseen.

Olin töissä 9pv aikana 8pv. Joka päivä 12h töissä, ja muutinkin samaan aikaan. Käsi alkoi kipuilemaan, jouduin melkein työpaikan fysioterapeutin käsittelyyn. Eilen sain myös vihdoin Q-fever rokotteen, 2kk töissäolin jälkeen. Mut nyt on vastustuskyky siihenkin lopun ikää.

Paljon olisi juttuja lisääkin, kirjoittelen ajan kanssa. Nyt on ihmisiä jonossa koneelle.

Ps: olen päättänyt jäädä tänne. Tämän omituisempaa ja hienompaa kaupunkia ei maan päällä ole olemassa.

Näitähän sikiääLauantai 18.02.2006 12:49

Sain uuden haasteen. Aika huonoa haastaa mua ku oon lämpimässä maassa.

Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta.

Päälläni on nyt surffishortsit, pinkit hipsterit ja urheilutoppi. Ei täällä enempää kykene pitämään. Paljasjaloinkin olen kulkenut ainakin 4 kuukautta vapaalla ollessani.

Haastan

_-Andy-_
Pam
beekoo
vilan
Crimsu

tapoja outouksiaMaanantai 30.01.2006 13:00

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Unohdan aina rutiininomaisissa mutta tärkeissä tekemisissä että olenko tehnyt sen vai en. Eli oven lukitseminen, hella, jopa vessan vetäminen. Tässäkin talossa missä asun, tulee aamusin juostua ainakin 200metriä yhteensä eestaas ovia tarkastelemassa. Harmittaa ihan, mut pää vaan ei muista. Lukioikäsenä saatoin 7 kertaakin normaalisti joutumaan tarkistamaan.

2. Solmin tyhjät muovipussit. Siis silleen että tyhjästä tekee sen narun joka menee solmuun. Tälleen ne menee pienempään tilaan helposti. Tursuilevat muovipussilaatikot ahistaa. Tai oikeestaan nyt jälkeenpäin muokattuna tän kakkoskohdan vois vaihtaa maukumiseen. Juttelen kissojen kanssa. En oikein tiedä mitä, mutta kissoilla näyttää olevan mielenkiintoista. Naapurin kissakin joskus maukasee pihalla kysyvästi ni vastaan sille. Sitten kissa tulee kylään ja mau'umme toisillemme. Kai sen kuuluu noin mennäkin, se halus selkeesti kylään ja kysy oonko kotona.

3. Joskus selittäessä seisaaltaan painan ajattelematta kämmentä vatsapuolelta tai kämmenselkämystä selkäpuolelta ylävatsan korkeudelta. Tulee jotenki tukevampi olo, vakaampi siis.

4. Tanssin kotitöitä tehdessäni musiikin kera. Oikeastaan kotityöt on osana sitä tanssia. Itseasiassa en taida oikein koskaan pysyä paikoillani. Puhelimessa puhuessani saatan hyppiä ruutua laatoituksella tai vastaavaa, tuolilla en malta pysyä suorassa.

5. Käännän tupakka-askissa onnentupakan. Eturivin keskimmäinen kääntyy, se poltetaan viimesenä ja saa jotain toivoa. Jäänyt teinivuosilta mutta syväänjuurtunut tapa.

Haastaa haluisin vaikka ketä, mutta jotenkin pitää rajata. Älkää muut suuttuko.

Haastan Gamma, doryu, MestariM, temmi_hoo, STORMTROOPER. Te ette oo silleen osa mun elämää, mut ootte joskus yhteydessä ja tykkään teistä ku ootte niin persoonia. Olis kiva tietää teidän omituisuuksianne.

Kukaan noista ruojista ei sitten ryhtynyt leikkiin. Olen pettynyt. Valitsen uudet viisi ystävää. Osan tunnen paremmin irl, mutta pääseekin tarkistamaan miten hyvin tuntemukseni heihin täsmää. Haastan: beekoo, Virna, jukkap, elena, pam. Jos nää sitten lähtis leikkiin.

[Ei aihetta]Lauantai 14.01.2006 11:02

Tein kyselyn ja äänestyksen tuohon teurastamoon liittyen. Olis kiva kuulla muidenkin näkemyksiä.

http://olento.ton.tut.fi/~jukkap/deliteforum/viewtopic.php?t=39