IRC-Galleria

Päivän horoskoopin saldo.Tiistai 21.02.2006 02:30

Mikään nimi ei tänään pompautellut muistoja mun mieleen... ainoa mikä toi muistoja oli tää horoskooppi, ilman että siinä edes mitään nimeä luki. Tyhmä skooppi, ihan horo... :p

Päivän horoskooppiMaanantai 20.02.2006 11:13

VESIMIES 21.1. - 19.2.
Jonkun nimi nostaa muistoja mieleesi. Asioista on aikaa, mutta ne eivät ole pyyhkiytyneet muististasi. Illalla tiedät, mikä on lopputulos.- Pitää varmaan sit illalla kertoa tänne lopputulos :)

hih...Tiistai 14.02.2006 20:31

Jos luet tätä, jos silmäsi liikkuvat juuri tällä hetkellä näiden sanojen yli, ole kiltti ja kirjota kommentti, jossa on muisto susta ja musta, vaikka emme edes puhuis usein. Se voi olla ihan mitä tahansa haluat - hyvää tai huonoa. Kun olet tehnyt tämän, laita tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty (tai kauhistu) siitä, mitä ihmiset muistavatkaan susta.

Piru näitä haasteita! :DMaanantai 13.02.2006 14:33

Tehtävänanto: paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.


1. Ostan punaviinit osittain pullon ulkonäön mukaan, enkä koskaan osta samaa viiniä kahdesti. Tyhjistä pulloista teen kynttilänjalkoja.

2. Luen tentteihin vaahtokylvyssä.

3. Pukeudun öisin villasukkiin, en sen enempään enkä vähempään.

4. Käydessäni ensimmäistä kertaa itselleni uudessa saunassa, tarkistan aina minkä merkkinen ja mallinen kiuas saunasta löytyy. Myös hanat, suihkusekottimet, saunapaneelit ja -lauteet kiinnostavat minua ammatillisessa mielessä.

5. Vajoan humalaa seuraavana päivänä usein kuusivuotiaan Mikon tasolle, kuitenkin siten että virtaa riittää vain puoleksi minuutiksi kerrallaan :D

Haastan seuraavat henkilöt:
tasapaksu
Sabimis
Gnomet
neophron
hentti

Ensimmäinen haaste :DDLauantai 11.02.2006 05:19

"Kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta."

Yeah! perus sukat (ei raidallisia/kukallisia valitettavasti tänään)... sininen t-paita keltaisella "olympic 7" tekstillä, farkut ja ddr-vyö.... napit korvilla. perus klo 3:13 pukeutuminen :D

Haastan:
RausQ
Ma-ri-aa
hen^zu
rabarberi
karambola

Vanhuus tulee juoma kädessä...Sunnuntai 29.01.2006 21:28

Joskus yksittäinen lause saattaa kuulostaa uskomattoman täydelliseltä. Antti sanoo: "Vittu te ootte sairaita jenkit." Mä jostain syystä niin tykkäsin tosta. Sillä oli samanlainen vaikutus kuin hyvällä valokuvalla. Kyynelehtivä miimikko syömässä BigMacciä(tm) - taidetta.

Tiedän etteivät aivoni toimi tänään normaalilla syklillä. Kiitos kaikille jotka muistitte viikonloppuna ja varsinkin teille jotka olitte meillä eilen. Toivottavasti naapuri löysi Jorensa.

Kuunnelkaa minua minä olen oikeassa!Keskiviikko 18.01.2006 13:08

Voisin ehkä ruveta uskomaan näihin journalismin muutaman rivin kultahippuihin. <3 päivän horoskoopit.


VESIMIES 20.1. 19.2.
Muiden ei ole aina helppo seurata nopeassa tahdissa tempoilevaa tajunnanvirtaasi. Sinulla on kyky nähdä intuitiivisesti kaiken takana oleva totuus

- Iltalehti 18.1.2006

VESIMIES 21.1. - 19.2.
Laitat kaksi asiaa vaakakuppiin, sillä vain toinen vaihtoehto selviytyy voittajaksi. Ennakkoaavistuksesi on oikea. Tiedät vastauksen.

- Iltasanomat 18.1.2006

Toisaalta kyseessähän on itsestäänselvyys, toisin kuin IS:lle horoskooppien päivämäärät...

Pressan vaalitSunnuntai 15.01.2006 21:25

Aika jännää miten korutonta itse äänestys tapahtuma on... Siitä tuli jännä fiilis. Mä kävin just päättämässä meille uuden presidentin, mut piirsin vain lyijykynällä ympyrään numeron vanerikopissa ja tipautin sen jälkeen äänestyslippuni lootaan. That's it.

Jotenkin siihen tilaisuuteen ois edes pullakahvit sopinut... :)

Päivän horoskooppiPerjantai 13.01.2006 20:11

Vesimies 20.1. 19.2.

Eroottiset unelmasi saavat täyttymyksensä, joten sinulla on syytäkin tyytyväisyyteen. Huomaat, että vapaus tarkoittaa eri ihmisille hyvinkin eri asioita.

No niin no, näitähän nää mun unelmat on, rautakaupassa hengaamista ja asiakkaiden palvelemista.

Itsensä selkeyttämistä...Perjantai 13.01.2006 02:57

Iltaisin tulee aina mietittyä omaa elämäänsä. Silloin kun on liian väsynyt kirjoittamaan mitään ylös. Eilen keksin vihdoin mikä on elämäni suurin ongelma ja vaikka jo silloin tiesin, etten enää aamulla muistais sitä, niin en sitä jaksanut ylös kirjoittaa. Elän taas epätietoisuudessa toistaen samat virheet.

Mitäpä elämä olisi ilman virheitä. Kaukoa lainatakseni:

"Toiset ei haluu tehdä virheitä.
Niiden elämä on kuin kouluaine
joss' on pilkut paikallaan,
ja pisteet paikallaan.
Ja opettaja panee kympin loppuun.
Se on ihailtavaa, muttei hauskaa."

Viime yö oli muutenkin kyllä aika vou. Mut nyt rupes oikeasti häiritsemään, et mitä hittoa tajusin eilen... Vois mennä peiton alle etsimään vastausta.